زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - k1.technology - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
شهریه هر ترم دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد رشته نرم افزار ورودی امسال چقد در میاد ؟ کسی میدونه؟ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - farhadariaei - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ)k1.technology نوشته شده توسط: شهریه هر ترم دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد رشته نرم افزار ورودی امسال چقد در میاد ؟ کسی میدونه؟یه سری به این قسمت بزنین. شهریه ترم مهرماه ۱۳۹۲ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - farhadariaei - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
یکی از دوستان من پروژه فارغ التحصیلیش رو تحویل نداده بنظرتون اگر کنکور دانشگاه آزاد قبول بشه ثبت نامش می کنند؟؟؟ کسی با سیستم دانشگاه آزاد آشنایی داره در این زمینه؟ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط: یکی از دوستان من پروژه فارغ التحصیلیش رو تحویل نداده بنظرتون اگر کنکور دانشگاه آزاد قبول بشه ثبت نامش می کنند؟؟؟خیر تا هنگام تصویب مدرک دانشنامه امکانش وجود نداره . و اگر مشکل سربازی نداره . رزو کنه واسه ترم بعد . |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - farhadariaei - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:ممنون لطف کردین.(15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط: یکی از دوستان من پروژه فارغ التحصیلیش رو تحویل نداده بنظرتون اگر کنکور دانشگاه آزاد قبول بشه ثبت نامش می کنند؟؟؟آره ثبت نام میکنن.. منتها یه نامه باید از آموزش کارشناسیشون ببره و تایید معونت آموزشیون باشه. + ریز نمرات. یه چک هم به عنوان ضمانت ازش میگیرن که ایشون اون درسو پاس که کردند تموم که شد چکو بهشون برمیگردونن از کاردانی به کارشناسی را شنیده بودم قبول می کنند ولی کارشناسی ارشد را نمی دونستم. |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: خودم دیدم الان اخبار ۲۲ اعلام کرد:شما مطمئنی مربوط به ارشد بود ؟ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - kingmax - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:دوست عزیز میشه عکس بذاری من که چیزی ندیدم(15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ)k1.technology نوشته شده توسط: شهریه هر ترم دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد رشته نرم افزار ورودی امسال چقد در میاد ؟ کسی میدونه؟یه سری به این قسمت بزنین. شهریه ترم مهرماه ۱۳۹۲ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - farhadariaei - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:وارد صفحه که شدین از منوی سمت راست اطلاعیه های مهم را کلیک نمایید و قسمت شهریه را براتون داخل صفحه نمایش میده(البته باید بر رویش کلیک نمایید )(15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:دوست عزیز میشه عکس بذاری من که چیزی ندیدم(15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ)k1.technology نوشته شده توسط: شهریه هر ترم دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد رشته نرم افزار ورودی امسال چقد در میاد ؟ کسی میدونه؟یه سری به این قسمت بزنین. شهریه ترم مهرماه ۱۳۹۲ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - kingmax - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
آقا فرهاد نمی دونی امسال چند درصد اضاف شده آخه دانشگاهها سال با سال یه چیزی حدود ۱۵ الی ۲۰% اضاف میشن |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - farhadariaei - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: آقا فرهاد نمی دونی امسال چند درصد اضاف شده آخه دانشگاهها سال با سال یه چیزی حدود ۱۵ الی ۲۰% اضاف میشننه عزیزم.شرمندم نمی دونم. ولی برداشت همه اینه که امسال اکثرا قبول می شن. |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - neda_Network - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ
افزایش شهریه نداریم بود تو دفتر چه ها میزن دیگه ترمی حدود ۲ تومن میشه نفرات اول تا سوم تخفیف ندارن؟ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Pegasus - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:نه خیلی جالب بود یه ساعت تو گزارش حرف زد فقط درباره کنکور اصلا اسم ارشد و دکترا رو نیاورد(15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: خودم دیدم الان اخبار ۲۲ اعلام کرد:شما مطمئنی مربوط به ارشد بود ؟ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - farhadariaei - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: افزایش شهریه نداریم بود تو دفتر چه ها میزن دیگه ترمی حدود ۲ تومن میشهفکر می کنم نفرات اول تا سوم هر ورودی داره. |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - HamedNet - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
چیزی در مورد ارشد نگفت میترسن بگن، هرچند دیگه شبیه چوپان دروغگو شدن!! |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - farhadariaei - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ
چوپان دروغگو فقط ۲ الی ۳ بار دروغ گفت بعدش دیگر کسی به حرف هاش اهمیت نمی داد!!! ولی ما هنوز منتظر دروغ دیگری هستیم!!! این داستان ادامه دارد... |