|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ۸_۸ - ۲۳ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ب.ظ
پس خدایی هم هست!؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 23 آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ب.ظ
اگر بهت گفتن که: غیر ممکنه
یادت باشه برای اونا غیر ممکنه
نه تو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - تولد آفتاب - ۲۳ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ
جولیان ترژُر (Julian Treasure) یکی از مشهورترین مُربیان سخنوری٬ فنِ بیان و اصول ارتباطگیری موثر٬ در جهان است. او در یکی از سخنرانیهای مشهور خود ۷ «خطای بزرگ» در ارتباطگیری و تعامل با دیگران نام میبرد که هر کدام از آنها به جلب اعتماد٬ جذابیت و تاثیرگذاری گوینده به شدت لطمه میزند و در مخاطبان احساسات منفی و ناخوشآیندی نسبت به او ایجاد میکند.
۱- خطای «غیبت کردن»: غیبت کردن هر چند ممکن است در بعضی موارد «محفل گرم کن» باشد اما در ناخودآگاه مخاطب حس «بیاعتمادی» نسبت به گوینده ایجاد میکند و از او شخصیتی سطحی٬ خیانتکار و غیرقابل اتکا ترسیم میکند؛ کسی که در غیاب دیگران از آنها بدگویی میکند یا عیبهایشان را آشکار میسازد٬ به احتمال زیاد نسبت به مخاطبان حاضر نیز اصول امانتداری و آبروداری را حفظ نخواهد کرد.
۲- خطای «قضاوت» کردن: کسانی که مدام همراه با «قضاوت» سخن میگویند٬ همواره در مخاطبان خود این احساس را ایجاد میکنند که آنها نیز در معرض قضاوت او قرار دارند. یعنی همزمان که به صحبتهای او گوش میدهند بخشی از حواس و افکارشان مشغول این نگرانی و اضطراب میشود که گوینده نسبت به خود آنها چه قضاوتی خواهد کرد.
۳-خطای «منفیبافی»: همصحبتی و حتی همنشینی با کسانی که عادت به «منفیبافی» دارند بسیار دشوار و فرساینده است. چنین افرادی مدام احساسات ناخوشآیند٬ سنگین و تلخ خود را به مخاطب تزریق میکنند و بعد از مدتی او را خسته٬ بیرمق و عاصی میکنند.
۴- خطای «غر زدن»: جولیان ترژُر «غر زدن» را «ورزش ملی» کشورش - انگلستان - میخواند. البته اگر مسابقات جهانیِ «غر زدن» وجود داشت٬ قطعاْ ایرانیان نیز از مدعیان جدی قهرمانی آن بودند. کسانی که عادت به «غر زدن» دارند٬ تصویر انسانی «منفعل» و «ضعیف» و «قربانی» از خود ارائه میدهند و به اعتبار و اقتدار خود نزد دیگران لطمه میزنند.
۵- خطای «مُقصر یابی»: بعضیها عادت دارند که در تمام تحلیلها٬ صحبتها و نظراتشان به جای «راهحل» به دنبال «مقصر» بگردند. چنین افرادی تصویر انسانی «بیمسئولیت» از خود میسازند که هدفش «تبرئه» خود و «تنبیه» دیگران است و قابلیت «همفکری» و «همکاری» سازنده ندارد.
۶- خطای «بزرگنمایی»: کسانی هستند که هرگاه میخواهند یک اتفاق یا خاطره یا شرایطی را توصیف کنند آنچنان به آن شاخ و برگ میبخشند و در تشریح آن شور و هیجان اضافه به خرج میدهند که باورش برای مخاطبان دشوار میشود. این افراد هر چند قصد «دروغگویی» ندارند اما به تدریج اعتبارشان را نزد دیگران از دست میدهند و به عنوان افرادی غیرقابل اعتماد شناخته میشوند.
۷- خطای «مطلقگرایی»: بسیار مهم است که یک گوینده در صحبتها٬ نظرها و تحلیلهایش میان «فکت» (Fact) و «نظر شخصی» به طور مشخص تفکیک قایل شود. کسانی که نظرها و باورهای شخصی خودشان را به عنوان «حقیقت مطلق» بیان میکنند٬ شخصیتی «مستبد» و «تحمیلگر» از خود نشان میدهند و فضای گفتوگو را به میدان «جدال» و «جنگ قدرت» تبدیل میکنند.
و در آخر٬ شاید بتوان یک «خطای بزرگ» دیگر - که در روابط اجتماعی ما ایرانیان رایج است - را به این لیست اضافه کنیم:
۸- خطای «طعنه٬ کنایه٬ زخمزبان٬ متلک»: کسانی که عادت به طعنه و کنایه زدن دارند٬ روابطشان را با دیگران از حالت طبیعی به سطح «نیتخوانی» و «منظور یابی» تنزل میدهند. گاهی تنها یک طعنه یا زخمزبان کافی است تا رابطهای را از حالت صداقت و یکدلی به لایههای تاریک و پیچیدهء نیتخوانی و ریاکاری و خشونتهای پنهانی فرو ببرد و آن را فرساینده و آزاردهنده کند. کسانی که چنین خطایی مرتکب میشوند٬ شخصیتی سطحی٬ متظاهر و بدنیت از خود به نمایش میگذارند و دیگران را از خود طرد میکنند.
«گفتن» و «شنیدن» و ارتباط برقرار کردن٬ هنرهایی هستند که اصول و فنون خاص خود را دارند. آشنا شدن با این فنون٬ فراگیر کردن آنها و توسعه دادن این دانش میتواند تفاوت میان یک جامعه متمدن٬ آرام و سالم با جامعهای خشن٬ پُر تنش و استبدادزده باشد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)تولد آفتاب نوشته شده توسط: جولیان ترژُر (Julian Treasure) یکی از مشهورترین مُربیان سخنوری٬ فنِ بیان و اصول ارتباطگیری موثر٬ در جهان است. او در یکی از سخنرانیهای مشهور خود ۷ «خطای بزرگ» در ارتباطگیری و تعامل با دیگران نام میبرد که هر کدام از آنها به جلب اعتماد٬ جذابیت و تاثیرگذاری گوینده به شدت لطمه میزند و در مخاطبان احساسات منفی و ناخوشآیندی نسبت به او ایجاد میکند.
...
منبع؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zarisa - 24 آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)تولد آفتاب نوشته شده توسط: جولیان ترژُر (Julian Treasure) یکی از مشهورترین مُربیان سخنوری٬ فنِ بیان و اصول ارتباطگیری موثر٬ در جهان است. او در یکی از سخنرانیهای مشهور خود ۷ «خطای بزرگ» در ارتباطگیری و تعامل با دیگران نام میبرد که هر کدام از آنها به جلب اعتماد٬ جذابیت و تاثیرگذاری گوینده به شدت لطمه میزند و در مخاطبان احساسات منفی و ناخوشآیندی نسبت به او ایجاد میکند.
نتیجه ی رعایت کردن این اصول، در حال حاضر متاسفانه این میشه که دایره ی روابط اجتماعی شخص خیلی خیلی محدود میشه. آدم از چند نفر باید فاصله بگیره آخه. استاد و دانشجو میشن پشت سر این و اون متلک میگن و غیبت میکنن. تحویلشون نگیری و غیبت نکنی محکوم میشی به ضد اجتماع! گوشه گیر! خودشو میگیره که همصحبت نمیشه! مثبت اندیش باشه طرف میگن دلش خوشه . قضاوت نکنه میگن اهمیت نمیده اصلا.
البته بگم به شخصه مخالف وجود این آدمای مریض هستم ولی دیگه از کنترل خارج شده وضعیت جامعه ی ما. این روانشناسا باید بیان اینجا چند تا تز و راهکار بدن.
فقط دعا میکنم منصفانه غیبت کنن، کار به تهمت و افترا نرسه واسه ما خودش جای شکر داره.
--------------------------
آدمای زیادی میشناسم که هر هفت مورد رو به نحو احسن اجرا میکنن (از جهت وارون) و فوق العاده محبوب و مورد اطمینان! هم هستند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - تولد آفتاب - ۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)تولد آفتاب نوشته شده توسط: جولیان ترژُر (Julian Treasure) یکی از مشهورترین مُربیان سخنوری٬ فنِ بیان و اصول ارتباطگیری موثر٬ در جهان است. او در یکی از سخنرانیهای مشهور خود ۷ «خطای بزرگ» در ارتباطگیری و تعامل با دیگران نام میبرد که هر کدام از آنها به جلب اعتماد٬ جذابیت و تاثیرگذاری گوینده به شدت لطمه میزند و در مخاطبان احساسات منفی و ناخوشآیندی نسبت به او ایجاد میکند.
...
منبع؟
این متن برگرفته از یکی از سخنرانی های جولیان ترژر هست که یه بنده خدایی تو تایملاین فیسبوکش گذاشته بود(البته خطای هشتم رو خودش اضافه کرده)
لینک سخنرانی به همراه زیر نویس توی آپارات:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
وب سایتش رو هم بد نیست ببینید.خیلی مفیده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ق.ظ)تولد آفتاب نوشته شده توسط: این متن برگرفته از یکی از سخنرانی های جولیان ترژر هست که یه بنده خدایی تو تایملاین فیسبوکش گذاشته بود(البته خطای هشتم رو خودش اضافه کرده)
لینک سخنرانی به همراه زیر نویس توی آپارات:
اصلش هم اینجاست:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 24 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۸ ق.ظ
روباه گفت : سلام
شازده کوچولو سر برگرداند و کسی را ندید ولی مودبانه جواب سلام داد.
صدا گفت : من اینجا هستم زیر درخت سیب...
شازده کوچولو پرسید : تو که هستی؟ چه خوشگلی!...
روباه گفت :من روباه هستم.
شازده کوچولو به او تکلیف کرد که بیا با من بازی کن . من آنقدر غصه به دل دارم که نگو...
روباه گفت : من نمی توانم با تو بازی کنم. مرا اهلی نکرده اند.
شازده کوچولو آهی کشید و گفت : ببخش! اما پس از کمی تامل باز گفت : اهلی کردن یعنی چه؟
روباه گفت : تو اهل اینجا نیستی پی چه می گردی؟
شازده کوچولو گفت : من پی آدمها می گردم. اهلی کردن یعنی چه؟
روباه گفت :آدمها تفنگ دارند و شکار می کنند. این کارشان آزارنده است. مرغ هم پرورش می دهند و تنها فایده اشان همین است. تو پی مرغ می گردی؟
شازده کوچولو گفت: نه من پی دوست می گردم. نگفتی اهلی کردن یعنی چه؟
روباه گفت : اهلی کردن چیز بسیار فراموش شده ای است. یعنی ایجاد علاقه کردن...
-ایجاد علاقه کردن؟
روباه گفت : البته. تو برای من هنوز پسر بچه ای بیش نیستی مثل صدها هزار پسر بچه دیگر و من نیازی به تو ندارم تو هم نیازی به من نداری. من نیز برای تو روباهی هستم شبیه به صدها هزار روباه دیگر.ولی تو اگر مرا اهلی کنی هر دو به هم نیازمند خواهیم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنیا یگانه خواهم بود....
شازده کوچولو گفت: کم کم دارم می فهمم...گلی هست... و من گمان می کنم آن گل مرا اهلی کرده است...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - تولد آفتاب - ۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ق.ظ
امشب ماه خیلی خشکل شده با اون هاله دورش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 24 آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۴ ق.ظ
"یتیم خانه ایران"... واقعا حال و هوامو بهم ریخت!... حالا به جز گرفتن پیامای مستقیم فیلم، اونجا یه گوشه و کنار از ذهنمو مساله "کمبود آب" اشغال کرده بود!!!... اینکه تا چندسال دیگه کلی از دعواها و جنگا بخاطر این مساله است... اینکه وقتی آب نباشه یعنی هیچی نیست... یعنی زندگی نیست..."قحطی غذا" خیلی دردناک و غیرقابل تحمله ولی "قحطی آب" حداقل برای من یکی، غیرقابل تصوره...
اشکم درمیاد وقتی بهش فکر می کنم 
+ کاش یه کم بیشتر "آینده نگری" رو تمرین و عملی می کردیم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 24 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ
چه رنگی رو میشه کنار رنگ فیروزه ای آورد که ترکیب قشنگی داشته باشه؟ بیس رنگی ش با فیروزه ای یکی نباشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چه رنگی رو میشه کنار رنگ فیروزه ای آورد که ترکیب قشنگی داشته باشه؟ بیس رنگی ش با فیروزه ای یکی نباشه.
میتونید از اینجا استفاده کنید:
به علاوه مونطور که قبلا گفتم طلایی هم با فیروزه ای روشن قشنگ میشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 24 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۷ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 24 آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (24 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چه رنگی رو میشه کنار رنگ فیروزه ای آورد که ترکیب قشنگی داشته باشه؟ بیس رنگی ش با فیروزه ای یکی نباشه.
من متوجه نشدم برای جواب سوالم، چطور باید از این طیف رنگی استفاده کنم؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۸ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (24 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (24 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چه رنگی رو میشه کنار رنگ فیروزه ای آورد که ترکیب قشنگی داشته باشه؟ بیس رنگی ش با فیروزه ای یکی نباشه.
من متوجه نشدم برای جواب سوالم، چطور باید از این طیف رنگی استفاده کنم؟!
از قسمت color rule یکی از الگوریتم ها رو انتخاب کنید و بعد با رنگ های پایین کار کنید. مثال:
|