|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ
بعضا ارزش و وقتی که برای پاسخت میگذاری خیلی بیشتر از ارزشیه که سوال کننده براش میگذاره.
چقدر آدم پر رو زیاد شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: بعضا ارزش و وقتی که برای پاسخت میگذاری خیلی بیشتر از ارزشیه که سوال کننده براش میگذاره.
چقدر آدم پر رو زیاد شده
عیبی نداره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۶:۳۵ ب.ظ
و همچنان موضوع ندارم! ۱۵ آبان دفاع است!
هرچیزی رو یا یه ماه کار می کنم بعد تازه سر و کله مقاله ای که اون کار رو قبلا انجام داده پیدا می شه. یا انقدر پیاده سازی اش پیچیده است که استاد می گه به نظرم انتخابش نکن در این وقت کم نمی تونی انجام بدی،..
بچه های دانشگاههای دیگه چجوری راحت موضوع پیدا می کنن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ب.ظ
نظرتون چیه برای این کارهای HTML و CSS آموزش ویدیویی درست کنم؟ (به صورت screencast)
پ.ن: منظورم همین کارهایی هست که تو این تاپیک میذارم مثل این:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نظرتون چیه برای این کارهای HTML و CSS آموزش ویدیویی درست کنم؟ (به صورت screencast)
عالیه.حتما
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ ب.ظ
رنگ ها و فونت های استفاده شده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ب.ظ
شکلاتم تموم شده اصن از زندگی لاکچری افتادم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: شکلاتم تموم شده اصن از زندگی لاکچری افتادم!
بعد میگن خانوما پول پرستن لاکچریو ازیی صوبتا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ب.ظ
واییی، نکنه تلگرامم هک شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۲ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: چقدر عالی ، ولی خوب همه شرایط شما رو ندارند نمیتونن ریسک کنند نمیتونن یکماه هم بدون درامد باشند تخصصشون ، رزمشون جوری نیست که هر جا رفتن درجا استخدام بشن بنابرین تا جایی که بتونن با کارفرما کنار میان .
در تایید فرمایش شما
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: واییی، نکنه تلگرامم هک شده
مگهههه تلگرااااااااااام هک میشههههههههههههه از کجا میدونین هک شده چجوری میشه فهمید ک هک شده؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ب.ظ
سشنای فعالت رو ببین به راحتی میشه فهمید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: واییی، نکنه تلگرامم هک شده
مگهههه تلگرااااااااااام هک میشههههههههههههه از کجا میدونین هک شده چجوری میشه فهمید ک هک شده؟؟؟
والا چه بدونم میگن کم باگ امنیتی نداره و تلگرام بدون استفاده از ۲nd authentication و secret chat امن نیست. (وگرنه واسه چی ایران آزادش کنه؟ )
چند وقت پیش دولت ایران خیلی ها رو هک کرده بود... یکی از آشناهای ما هم توشون بود.... تو خبر ها هم اومده بود فک کنم
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: سشنای فعالت رو ببین به راحتی میشه فهمید
همم خیلی ممنون، آره session ها رو چک کردم، second factor authentication هم فعاله.
شاید من بلد نیستم با تلگرام کار کنم، فکر می کنم هک شدم.
تو contact لیست من هیشکی نیست، تلگرام فقط تو کامپیوتر و سرورم نصب شده. هیچوقت سیم کارتم تو تلگرام گوشی ای فعال نشده و username هم ندارم، تو گروهی هم عضو نیستم.
ولی الان یک نفر به contact ام اضافه شده و پیغام اومده X just joined Telegram. من که اضافش نکردم، چطوری خودش رو اضافه کرده....
عکس طرف هم تریپ حزب اللهی/داعشیه.
نرماله؟سوتی دادم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۲ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: چقدر عالی ، ولی خوب همه شرایط شما رو ندارند نمیتونن ریسک کنند نمیتونن یکماه هم بدون درامد باشند تخصصشون ، رزمشون جوری نیست که هر جا رفتن درجا استخدام بشن بنابرین تا جایی که بتونن با کارفرما کنار میان .
در تایید فرمایش شما
بله من تحصیل کرده اش هم دیدم بی کاره یا کار غیر مرتبط با رشته اش رو داره خب یکی از اقوام نزدیک من دانشجوی ارشد عمران دانشگاه تهران روزانه است و الان با یه حقوق خیلی کم (کمتر از وزارت کار) داره تو یه تولیدی چوب کار میکنه تو همین تهران بعد میگن چرا از ایران میرن .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: همم خیلی ممنون، آره session ها رو چک کردم، second factor authentication هم فعاله.
شاید من بلد نیستم با تلگرام کار کنم، فکر می کنم هک شدم.
تو contact لیست من هیشکی نیست، تلگرام فقط تو کامپیوتر و سرورم نصب شده. هیچوقت سیم کارتم تو تلگرام گوشی ای فعال نشده و username هم ندارم، تو گروهی هم عضو نیستم.
ولی الان یک نفر به contact ام اضافه شده و پیغام اومده X just joined Telegram. من که اضافش نکردم، چطوری خودش رو اضافه کرده....
عکس طرف هم تریپ حزب اللهی/داعشیه.
نرماله؟سوتی دادم؟
خواهش می کنم
مشکل خاصی نیست یه جوری تو کانتکتت بوده بعد تلگرامو نصبیده تلگرامم بهت نات داده که بیا که فلانی هم اومده
|