|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۴ ب.ظ
اونی که برای وب سایت، وب گاه رو انتخاب کرده میخوام ببینم. ترکیب خنده داریه:
وب = کلمه انگلیسی به معنی تار عنکبوت
گاه = پسوند فارسی و علامت اسم مکان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ametrine - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۴۳ ب.ظ
-----
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۱ ب.ظ
اینو قدیما دیده بودم. امروز دوباره دیدمش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - stateless - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ)stateless نوشته شده توسط: دختری که قصد زندگیِ بادوام و جدی داشته باشه، قطعا ملاکِ مادی نداره.
هی ما می آییم راجع به ازدواج حرفی نزنیم نمی شه. این قطعا رو از کجا آخه می آری دوست عزیز. اتفاقا کسی که ملاک مادی نداشته باشه نشون می ده اصلا عاقلانه تصمیم نمی گیره. نمی گم طرف میلیاردر باشه ولی باید بتونه یه خونه اجاره کنه. ملت در چادر که زندگی نمی کنن. پس ملاک مالی حتما باید در نظر گرفته بشه. اگه بخواهیم منطقی باشیم. بجث سر زیاد و کمش می ره، در هر صورت به نظر من ملاک مادی داشتن اصلا متناقض اهل زندگی بودن نیست و برعکس نمی تونیم بگیم اونی که ملاک مادی نداره اهل زندگیه. به خیلی چیزا بستگی داره.
والا ما هم علاقهای به بحث در زمینهی ازدواج نداریم، ولی وقتی بعضی صحبتها رو میشنویم نمیتونیم سکوت کنیم.
اگه بحثِ در چادر زندگی کردن بود که کار به حرفهایی مثلِ "کلن ملاک اکثر دخترا پول هست براشونم مهم نیست پول خودته یا نه بعد که پول داشتنت اوکی شد میان سراغ بقیه چیزا و به میزان پولداریت باهات تریدآف می کنن" نمیرسید. و اینکه دوستان بیان با دلِ پُر از رفتار خانمها صحبت کنن. حتما" اونقدر افراط در اولویت قرار دادن به مسائل مادی داشتیم که این بحثها پیش اومده. وگرنه بعید بدونم پسری که از شرایط خودش مطمئن نباشه تصمیم به ازدواج بگیره. این "مطمئن بودن" هم همون درآمد ثابت و تلاش و انگیزه و امید برای بهتر شدنِ اوضاع در آینده است، و نه توقعاتِ آنچنانی که میشنویم. به همین سادگی! خونه اجاره کردن هم نه از همون اول، ولی به مرور میسره و خیلی بهتر از خونهدار شدن با پولِ پدره. بله نمیشه گفت اگه کسی ملاکِ مادی نداشت حتما" اهلِ زندگیه، ولی اگر اولویتِ اولش هم ملاکِ مادی بود، بازهم سرِحرفم هستم، قطعا اهلِ زندگی نیست. اولویتِ اول یعنی بدونِ دونستن اخلاق و اعتقادات و شرایطِ طرفِ مقابل یکراست بریم سراغِ دخل و خرج! و اگر کسی وضعِ مالی مناسب نداشت، دیگه برای همیشه shift+delete بشه و تمام! (بحثم یه کم فراتر از ازدواج هست و حتی روابط انسانی و دوستانه رو هم شامل میشه)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۶ ب.ظ
اعیاد نزدیک و بحث عقد و ازدواج داغ داغ.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۶ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: اعیاد نزدیک و بحث عقد و ازدواج داغ داغ.
فایده نداره یه حلقه بی نهایته که هر از چند گاهی بحثی از ازدواج میشه و هیچ وقت به نتیجه نخواهد رسید عین بحث مذهبی می مونه !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ب.ظ
اره منم با حرفی که گفته شد بحث فقط بر سر ازدواج نیست و روابط انسانی کلن تحت تاثیر این قضیه هست موافقم مثلا چقد بده ادم تو حق دوستش به خاطر منافع کاذب مادی نامردی کنه واقعن ما داریم به کجا می رسیم؟ کسایی که اینطور رفتار می کنن اعتقادی به خدا ندارند و نمی دونن که قدرت اصلی دست کی هست به خیال خام خودشون خیلی زرنگن!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ
خودت باش...
اگر کسی خوشش نیامد که
نیامد.
اینجا
کارخانه مجسمه سازی
نیست!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ
ازدواج کنید اما به کارهایتان هم برسید.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alma1998 - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: ازدواج کنید اما به کارهایتان هم برسید.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۲ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: ازدواج کنید اما به کارهایتان هم برسید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۲ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: (27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: ازدواج کنید اما به کارهایتان هم برسید.
بله. درست میفرمائید.
البته جشن عروسی نمیگیرن.
کارهای قبل عروسی هم حتی اگر در نظر نگیریم، بالأخره اگر یه مهمونی کوچیک بگیرن و یه ماه عسل چند روزه هم که بخوان برن بازم چند روز وقت میخواد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۳ ب.ظ
هر اتفاقی که می افتد، یک درس زندگی است. آدمی که با او برخورد می کنید، هر چیزی که می بینید، همه بخشی از تجربیات آموزنده شما از زندگی هستند. یادتان نرود که درس بگیرید، مخصوصا وقتی اوضاع آنطور که شما می خواهید پیش نمی رود.
اگر کاری که می خواستید را پیدا نکرده اید، یا رابطتان آنطور که می خواهید نیست، فقط به این معنی است که چیزی بهتر از آن، بیرون منتظر شماست و درسی که گرفته اید، اولین قدم برای پیش رفتنتان است.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینو قدیما دیده بودم. امروز دوباره دیدمش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی خوب بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 27 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۴۹ ب.ظ
من که یک زمان اگر روزی ۴-۳ بطری کوچیک نوشابه مشکی نمیخوردم روزم شب نمیشد، امشب که بعد از مدتها اومدم ۱ بطری کوچیک نوشابه بخورم واقعاً حالم بد شد.