|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۳۵ ب.ظ
یکم شیطنت کردم،
جوونیه دیگه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۲۹ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: کم رو بودن برابر با مورد اجحاف قرار گرفتنه.
آرههههه
بچگیام خیلی کم رو بودم، هی تو سری می خوردم از این و اون و حقمو نمی تونستم بگیرم 
به ظاهر و الکی هم که شده باید ادای پر رویی رو درآورد وگرنه می خورنمون!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۷ ب.ظ
دو تا کلاس زبان هست
یکیش از رو کتاب های Touchstone آموزش میده
یکیش از رو کتابای ielts
به نظرتون کدوماش بیشتر به کار ما بچه های کامپیوتر میاد ؟
مدرک ielts چون اعتبارش محدوده خیلی واسم اهمیت نداره !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۷ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: مدرک ielts چون اعتبارش محدوده خیلی واسم اهمیت نداره !
فک نکنم ielts اونقدرام اعتبارش محدود باشه ها...
مثلا کجا ها داره؟ برخی دانشگاه های خارجی تنها و تنها تافل قبول می کنند که زیادم نیستن.
راستی من ielts امتحان ندادم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: پررویی تو وجود همه هست مگه داریم کسی رو پر رو نباشه؟
بلی هستن
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: بچگیام خیلی کم رو بودم، هی تو سری می خوردم از این و اون و حقمو نمی تونستم بگیرم ![[تصویر: cool.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/cool.gif)
اوه منم بچگیام خییلی کم رو بودم اما شیطنتم خیلی زیاد بود الانا بهتر شدم از کم رویی ..اما بازم نمیتونم پررو بشم..
بدتر اینکه اصن اون لحظه نمیتونم جواب بدم بعدش فکرمیکنم میگم عا مینروا کاش اینجوری میگفتی
اره واقعا بعضی جاها نیازه..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: پررویی تو وجود همه هست مگه داریم کسی رو پر رو نباشه؟
بلی هستن
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: بچگیام خیلی کم رو بودم، هی تو سری می خوردم از این و اون و حقمو نمی تونستم بگیرم ![[تصویر: cool.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/cool.gif)
بدتر اینکه اصن اون لحظه نمیتونم جواب بدم بعدش فکرمیکنم میگم عا مینروا کاش اینجوری میگفتی
منم همینطوری ام اکثر مواقع.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۷ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: مدرک ielts چون اعتبارش محدوده خیلی واسم اهمیت نداره !
مثلا کجا ها داره؟ برخی دانشگاه های خارجی تنها و تنها تافل قبول می کنند که زیادم نیستن.
نه !
منظورم محدودیت زمانیش بود نه مکانی 
وگرنه ما کی باشیم که به پیشگاه ielts بی احترامی کنیم ! 
اگه اشتباه نکنم مدرکش ۲ سال بیشتر اعتبار نداره
واسه من که تو نخ اپلای نیستم فکر نکنم فایده ای داشته باشه !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - karbar - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۷ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: مدرک ielts چون اعتبارش محدوده خیلی واسم اهمیت نداره !
نه !
سلام، تافل هم همینه. منظورتون از به درد کامپیوتری ها بخوره چیه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: اوه منم بچگیام خییلی کم رو بودم اما شیطنتم خیلی زیاد بود الانا بهتر شدم از کم رویی ..اما بازم نمیتونم پررو بشم..
اره واقعا بعضی جاها نیازه..
سبزی خوردنی بد بهم مینداختن، مامان میگفت برگردون یا خوبشو بگیر یا پولشو. منم اصلا روم نمیشد.
الانا بعضا مغزم کندتر از دهانم حرکت می کنه چیزی میگم که نباس بگم 
مطمئن نیستما ولی فکر می کنم being secure in myself و قبول ضعفام و صد البته self deprecation کمک زیادی بهم کرده...
قبلا خیلی خجالت می کشیدم، الانم بعضا... ولی هروقت هرکی مسخرم می کنه، میگم آره راس میگی همینی که هست تازه از اونشم بدترم
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: نه !
همم، فک کنم همشون دو سال اعتبار دارن به جز gre که واسه خودش beast دیگریست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ب.ظ
سلام دوستان ...
اینجا کسی نورورساینسی می شناسه که بهشون ایمیل بزنیم و جواب بدن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ
کسی میدونه به این مقاله ها و پایان نامه های فارسی چطور میشه دسترسی داشت؟؟؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ
کاش اینجا امکان فالو کردن کاربرا وجود داشت.
کاربرای خوب زیاد شدن، آمارشون از دستم در رفته. البته زیاد بودن ... من تازه باهاشون آشنا شدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ستاره ی صبح - ۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ
چقدر امروز روز بدی بود ....
مثلا رفته بودیم نقد داستان قلعه حیوانات یه متن یه صفحه ی رو دو خط اشو خوندم استاد مثلا محترم می گه داری تقدس کتاب زیر سوال می بری ..... نگفت نقدت بده یا این اشتباه رو داری می گه تقدس آخه بابا کتابه تقدسش کجا بود ..
من نمی فهمم اگه قراره کتاب رو بررسی نکینم اصلا خوندنش چه فایده داره آخه ......
انقدر عصبانی بودم به جای مترو ولیعصر تا مترو دروازه دولت پیاده اومدم اونم با این کفش های لعنتی که پامو می زنه
حالام هم پاهام داغونه هم اعصابم 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 07 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط: سلام، تافل هم همینه. منظورتون از به درد کامپیوتری ها بخوره چیه؟
علیک سلام
به هرحال زبان تو همه ی مشاغل کامپیوتر یه جورایی از اوجب واجباته !
مثلاً واسه یه برنامه نویس زبان فکر کنم عصای کار باشه
تو مشاغل مربوط به کامپیوتر واسه ادامه ی حیات همیشه آپدیت بودن لازمه !
واسه همیشه آپدیت بودن هم زبان قوی داشتن لازمه !
البته با سرعت بالا !
سرعت پایینش رو خودمون داریم 
هدف تسلط به زبان انگلیسی هست !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - karbar - 07 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ق.ظ
یه جوری آخه تاکید روی ما "کامپیوتری" ها کردید گفتم شاید معیار خاصی مد نظرتونه
به نظر من زبانی که بشه باش کار علمی کرد، یا باید ترم های خیلی بالای کلاس زبان باشید، یا به میزان خوبی خودتون سلف ستادی کنید. چون کلاس زبان حیطه اش خیلی گسترده است. و به همین دلیل مسیرش از نظر زمانی طولانی تره. ولی برای سرعت، خودتون می تونید کتاب های لغت معروف رو به روش خیلی صحیح با صرف زمان مناسب، سریع بخونید و ریدینگ کار کنید. ریدینگتون که خوب بشه رایتینگتون هم تقریبا خوب میشه. لیسنینگ هم با مستند (اگر هدفتون یادگیریه زبان علمیه، در غیر این صورت با سریال) خوب کنید ناخودآگاه اسپیکینگتون هم تا حد خوبی خوب میشه.
|