|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ
چرا همه کارها انجام شده. یک کاری هم می ذاشتین ما انجام بدیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: چرا همه کارها انجام شده. یک کاری هم می ذاشتین ما انجام بدیم
یک چیز جالب اینکه نگاه می کنی می بینی یک نفر یک گپی پیدا کرده یعنی تا آخرش رفته چند تا مقاله داده و هیچ جایی برای بقیه نگذاشته.
جالب تر اینکه به قدیم که نگاه می کنی یک مقاله ی ساده، جای خوبی چاپ شده. این ها همون اولین نفرها بودند
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - clint - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: چرا همه کارها انجام شده. یک کاری هم می ذاشتین ما انجام بدیم
برف پا نخورده وجود ندارد
اتفاقا من میخواستم موضوعی بردارم تو حوزه سلامت خیلی کار نشده بود استاد راهنمام گفت نرو سمتش چون پیشینه پژوهش نداری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ
چرا بعضی استادا واسه تحویل گزارش و پروژه میگن وقت نیس زود بدید باید نمره بدیم ولی هنوزم نمره ندادن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ب.ظ
با این مستر کارت های جدید اگه ملت رو نچاپونن و رقابت آزاد بوجود بیاد، یکی کارای بزرگ دولت روحانی محسوب خواهد شد
فعلا که پست همه کاره هست، امیدوارم قیمت هاش عادلانه باشه
فقط اسم بدی داره، کی اسم کارتش رو میذاره "ویژن" آخه....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ
دکتر ظریف هم دانشجوی کامپیوتر بودن!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۸ ب.ظ
چقدر زندگی های ما با زندگی های قدیمیا فرق داره. یکی رو می بینم همیشه اهل کار بوده، حتی الان که سنی ازش گذشته. همیشه میگه خدا بزرگه. هیچ وقت لنگ پول نبوده حتی در بدترین شرایط. یک مشکلی هم پیش بیاد یطوری از خدا حرف می زنه که من همیشه میگم یعنی این واقعا انقدر ایمان داره. انقدری که کار کرده، انقدری ثروت نداره. همیشه به من میگه خدا نمی خواد. خدا همین انقدر برای من خواسته.
داشتم به این فکر می کردم همه ی ما که داریم زندگی می کنیم، تو خیابون راه میریم، سر کاری میریم و بچه و این مسائل و بعد هم خونه می خریم، ماشین و ...
حواسمون به این هست که روزی این ها می گذاریم و می ریم.
بعضیا چطوری میشه یطور دیگه هستند. چی رو پیدا می کنن. این همه معرفت.
ماه رمضون بود فکر کنم یک مادر شهیدی رو نشون میداد. چند تا از بچه هاشون شهید شده بودند، انقدری با آرامش حرف میزد. اصلا تعجب می کردم. انقدر آرامش از کجا میاد... واقعا از کجا میاد. یکی میگفت از وابسته نبودن. نمی دونم واقعا چطوری میشه یکی این طوری بشه و یکی نباشه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ب.ظ
۵۰دقیقه از شـروع عروسی دوست صمیمیم میگذره و من نرفتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۷ ب.ظ
امروز رفتم جایی که مدت ها پیش باید می رفتم.
ارشد تموم شده بودم بعد دفاع همه رفتیم پارک نشستیم. هر کسی از کارهایی که قراره انجام بده می گفت. منم یک چیزی گفتم. یه چیزی که همیشه در ذهنم بود. صداهامونم ضبط کردیم. مدتی هم دنبالش رفتم ولی عملا کاری نکردم.
این چند وقته دوباره یادش افتادم و امروز رفتم سراغش و امیدوارم خدا کمکم کنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ب.ظ
الان عبدولی میاد میگه داروا حقمو خوردن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ب.ظ
یعنی حال میده اخلاقی بخوره به کشتی گیر ایرانیه بعد ببازه. بعدش مثل همیشه قصه میگن و مثلا ریشه یابی می کنن و راه حل های غیر عملی میدن و میره تا دفعه بعد که باز همین روند تکرار بشه (حذف شدن و کارشناسی حذف شدن). ))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ
عجب روزگاریه، مثل گوسفند پشت بقیه راه افتادن شده norm، کافیه با mainstream کمی متفاوت رفتار کنی باید به زمین و زمان هی جواب بدی، تازه فکر می کنند تو عجیبی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب.ظ
این حمید سوریان چرا اینجور شد؟ کلن خیلی افت کرده تو انتخابی ها هم خوب نبود این جور ادما نباید به حال خودشون رها بشن تا به این وضعیت برسن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 25 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ
من همیشه سؤالای اساسی زندگیم وسط درس خوندن به ذهنم هجوم آورده!
امروز هم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shirin0101 - 25 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ
انقدی که منتظرم شهریور بشه نتیجه اتخاب رشته بیاد منتظر نتیجه کنکور و رتبه نبودم![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
شهریور کجایی دقیقا کجایی!!! ![Sleepy Sleepy](images/smilies/sleepy.gif)
یاد ی دوستی افتادم.. اومد برام بخونه جمله بالایی گفت : عزیزم کجایی عمیقا کجایی ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
خدا هیچکی اینجوری ضایع نکنه ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
جدیدا حس میکنم تو این تاپیک دارم با خودم میحرفم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حتی صدام هم اکو و و و میشه!!
|