|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - minaaaaaa - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
من هم ۹۴ هستم |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sara417 - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)sara417 نوشته شده توسط: یک جور محرک میخوای ؟میشه گفت کتابخونه عالیه اگه مشکل تمرکز نداشته باشید...من ۳ هفته اول اطرافم کسی بود که تکون زیاد می خورد نمی توسنتم بخونم ( بماند که موقع کنکور دیگه کامل عادت کرده بودم ) ممنون از راهنمایی تون. کتابخانه که نمیرسم برم. خونه راحتترم |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Atefeh_93 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
منم ۹۴ ام
|
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - singleboy0123 - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
سلام به ۹۴ ای ها کنکور پارسال ک واسم خوب نبود،بریم واسه ۹۴ بچه های کنکوری قائمشهر یا بابل و ساری هستن؟پایه باشین با هم بشینیم بخونیم تا ایشا... تهرون قبول شیم من چندتا درسو پارسال کلاس رفتم بلدم ولی ساختمان و طراحی کامپایلر زیاد بلد نیستم اگه کسی استاد یا کلاس کنکوری سراغ داره به ما هم بگه،من یکیو میشناسم ولی فعلا تنهام،کسی دنبال کلاسه چند نفر گروهی شیم بچه ها من منتظرم |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: یکی از بچههای ما امسال که سال سومیم رتبهش شد ۵ نرمافزار :دی تازه کار هم میکنه! اصلا هم از این شاگرد اولها و اینا نیست! من واقعا نمیدونم رمز موفقیتش چیه! چون واقعا همینجوری رفت سر کنکور! چه نکته ظزیفی اونجا که سوالتون این بود که " ریاضی مهندسی رو در اولویت درس خوندنم قرار بدم یا نه؟ (برای کنکور هوش مصنوعی) یعنی جزئ دروسی باشه که میخوام تو تابستون بخونم یا نه؟ ":D البته درستش این بود که بنویسم سوال ![]()
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ana9940 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
بچه ها به نظر من اگه پایه ریاضی خیلی خوبی ندارید، نمیخواد همه درسهای ریاضی رو بخونید، چون الان درسهای مشترک و تخصصی ضریب ۴ دارن و اگه رتبه های برتر رو ببینید برعکس سال های گذشته ضریب های ریاضی و زبانشون خیلی پایینه! بهتره دو درس از ریاضی رو انتخاب کنید و بخونید . و در عوض تمام دروس تخصصی و مشترک رو هر چقدر می تونید بخونید و تست بزنید. من خودم ریاضی مهندسی و محاسبات رو احتمال زیاد کامل می کنم و بخش هایی از احتمال و گسسته رو حذف می کنم. مثلا احتمال بخش یک (همون جایگشت ها !) رو میخونم که آسونه و بخش آخر کتاب پارسه (برآورد) که توزیع موضوعی بیشتر رو داره. |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
من نگرانم دوباره ابان که ثبت نامه ببینیم ضریبا عوض شدن |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 19 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: من نگرانم دوباره ابان که ثبت نامه ببینیم ضریبا عوض شدنوقتی همه درسا مسلط باشی فک نکنم زیاد مهم باشه ضریب چی باشه (۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: چه ها به نظر من اگه پایه ریاضی خیلی خوبی ندارید، نمیخواد همه درسهای ریاضی رو بخونید،اینطوری که من دیدم حتی اگه ریاضی و زبان سفید هم بزارید می تونید زیر ۱۰۰ بشید..فک کنم کارنامه ۵۰ هوش بود که ریاضی و زبان سفید بود معدلشون هم ۱۴ بود گسسته خیلی درس خوبیه..حیف خونده نشه |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 19 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: من نگرانم دوباره ابان که ثبت نامه ببینیم ضریبا عوض شدنوقتی همه درسا مسلط باشی فک نکنم زیاد مهم باشه ضریب چی باشه(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: چه ها به نظر من اگه پایه ریاضی خیلی خوبی ندارید، نمیخواد همه درسهای ریاضی رو بخونید،اینطوری که من دیدم حتی اگه ریاضی و زبان سفید هم بزارید می تونید زیر ۱۰۰ بشید..فک کنم کارنامه ۵۰ هوش بود که ریاضی و زبان سفید بود معدلشون هم ۱۴ بود واسه ی همین تسلط و برنامه ریزی واسه حذف درسا میگم، مثلا ریاضیو بیخیال شیم، امسال ریاضیم بزارن ٤، ازینا کلن هیچی بعید نیس بخدا |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mahdi200hell - 19 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان یک پیشنهاد دارم تاپیکی درست کنیم واسه درس خوندن گروهی.برای هر درس جدا.مدت زمانی بذاریم هرکسی درس و بخونه بعدش توی زمان مشخص بیایم واسه رفع اشکال از همدیگه و یا سوال.شایدم خودمون بتونیم ازمون بذاریم واسه خودمون اینکارو جای دیگه دیدم که انجام شده پس شدنیه |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sanahin - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط: سلام دوستان موافقم.همت کنید منم هستم |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ)sanahin نوشته شده توسط:(19 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط: سلام دوستان منم موافقم، خواستم یه تاپیک طبق روال پارسال پیارسال برای هرماه بزارم، دیدم فعلا خرداده اکثرا درگیر امتحاناییم، احتمالا تیر دیگه همه رو روال بیوفتیم |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - singleboy0123 - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: سلام دوستان منم هستم،فقط زودتر شروع کنیم |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sara417 - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ)singleboy0123 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ق.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: سلام دوستان ما هم همینطور
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mahdi200hell - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
درسته الان امتحاناته ولی برنامه ریزیش باید از الان شروع بشه.من خودم واسه دروسی که بلدم و میتونم تاپیک درست میکنم.مثلا درسایی مثله معماری، مدار منطقی ،VLSI، ریاضی مهندسی، الکترونیک دیجیتال و محاسبات بقیه دروس دوستان همکاری کنن و کمک برسونن |