|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ
اطلاعاتشون رو برداریم بریم از یارانه انصراف بدیم
----------------
ماشالله قبولیهای دکتری معماری کامپیوتر شریف رو با ۵ سال پیش که مقایسه میکنم، سابقهی پژوهشیشون به صفر کلوین میل میکنه. در بهترین حالت یه مقالهی کنفرانس زپرتی. سابقهی عملی هم حداقل در ۴تاشون از ۶ تا صفر هست (۵تاشون ارشد رو شریف بودند). هر سال بدتر از پارسال. هر چند که رفته رفته تعداد بیشتری اپلای میکنند ولی این دلیلش نیست چون حتی کسانی که اپلای میکنند هم ضعیفتر هستند.
استادا که شل کردند (به جز دو نفر که یکیشون tenured نیست، بشه اونم ول میکنه) ولی قبلاً هر آزمایشگاهی یکی دو تا دانشجوی دکتری داشتند که تنهایی جور استاد رو میکشیدند، الان دیگه در و تخته جور شده.
----------------
راستی توو فرم نخبگان، کنفرانس خارجی و داخلی جفتش ۱۰ امتیاز داره. یعنی ISCA و علیآباد سفلی یکی هستند. ژورنال جزو ISI هم ۵۰، یعنی اولاً فلان ژورنال رنک ۴ الزیور با nature یکی هست، بعد امتیازش از کنفرانس ISCA که فکر کنم فقط یک استاد از داخل ایران تونسته پیپر بده بیشتر هست. ژورنال زارتِ داخلی هم ۳۰ امتیاز، یعنی ۳ برابر ISCA و ASPLOS و ...
به به.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ق.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اطلاعاتشون رو برداریم بریم از یارانه انصراف بدیم
----------------
ماشالله قبولیهای دکتری معماری کامپیوتر شریف رو با ۵ سال پیش که مقایسه میکنم، سابقهی پژوهشیشون به صفر کلوین میل میکنه. در بهترین حالت یه مقالهی کنفرانس زپرتی. سابقهی عملی هم حداقل در ۴تاشون از ۶ تا صفر هست (۵تاشون ارشد رو شریف بودند). هر سال بدتر از پارسال. هر چند که رفته رفته تعداد بیشتری اپلای میکنند ولی این دلیلش نیست چون حتی کسانی که اپلای میکنند هم ضعیفتر هستند.
استادا که شل کردند (به جز دو نفر که یکیشون tenured نیست، بشه اونم ول میکنه) ولی قبلاً هر آزمایشگاهی یکی دو تا دانشجوی دکتری داشتند که تنهایی جور استاد رو میکشیدند، الان دیگه در و تخته جور شده.
----------------
راستی توو فرم نخبگان، کنفرانس خارجی و داخلی جفتش ۱۰ امتیاز داره. یعنی ISCA و علیآباد سفلی یکی هستند. ژورنال جزو ISI هم ۵۰، یعنی اولاً فلان ژورنال رنک ۴ الزیور با nature یکی هست، بعد امتیازش از کنفرانس ISCA که فکر کنم فقط یک استاد از داخل ایران تونسته پیپر بده بیشتر هست. ژورنال زارتِ داخلی هم ۳۰ امتیاز، یعنی ۳ برابر ISCA و ASPLOS و ...
به به.
میگم خارج اختراع اینام قبول میکنن؟ فرم جدا باید پر کرد؟ یاباید حتما ISI و ازین صوبتا رو داشت؟
شرایط اپلای چیاهست؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸ ق.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: دانشگاه شریف یه حرکتی زده که در حد یک بچه ۹ ساله هست.
یعنی حریم خصوصی و اینا کشک دیگه !!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: آخه ببین ما با کیا شدیم ۸۰ ملیون نفر !
جدی جدی این کفشا اومده تو بازارهااااااااااا!!!!!!!!! دیگه کار از ابرو برداشتن گذشته
یکی از چالش های جدی فکری برای من در سالهای آینده تشخیص دختر از پسر هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ق.ظ
چه زشته کفشاش
اصن میتونه باهاش راه بره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: جدی جدی این کفشا اومده تو بازارهااااااااااا!!!!!!!!! دیگه کار از ابرو برداشتن گذشته
والا چالش مشابهی که البته از سالهای گذشته هم وجود داشته و محدود به آینده نیست، تشخیص دخترهای بدون آرایش از پسرها بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (04 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: جدی جدی این کفشا اومده تو بازارهااااااااااا!!!!!!!!! دیگه کار از ابرو برداشتن گذشته
والا چالش مشابهی که البته از سالهای گذشته هم وجود داشته و محدود به آینده نیست، تشخیص دخترهای بدون آرایش از پسرها بود
حالا دختر تیپ پسرونه بزنه اینقدر ضایع نیست که پسر کفش پاشنه بلند بپوشه خخخخخخخخ من دلم میخواد از نزدیک ببینمشون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۸ ب.ظ
سپیده دم اومد و وقت رفتن ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (03 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: آخه ببین ما با کیا شدیم ۸۰ ملیون نفر !
جدی جدی این کفشا اومده تو بازارهااااااااااا!!!!!!!!! دیگه کار از ابرو برداشتن گذشته
فکر نکنم این دیگه ربطی به مد داشته باشه! مشکل از جای دیگه س!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۷ ب.ظ
این آگهی یه کم متفاوتتر از بقیه آگهیهای شرکتهای داخلیه!
هم در مورد کمیت تخصصهای درخواستی و ردیف نکردن کلی زبان و تکنولوژی (استفاده از "یا" به جای "و") و هم شرایط کاریش؛
------------------------------------------------------------
شرکت فن آوا ماهواره (سهامی عام) از سال ۱۳۸۳ در زمینه ارایه سرویس اینترنت ماهوارهای فعالیت خودش رو شروع کرده. ما در حال گسترش تیم توسعه نرمافزار هستیم و به همین جهت به دنبال همکارهای شاد و باهوش در یکی از حوزه های کاری زیر میگردیم:
۱/ PHP در قالب فریمورک Laravel یا هر فریمورک به درد بخور دیگه.
۲/ طراح رابط کاربری مسلط به HTML & CSS با توانایی کار با Backbone.js یا AngularJS یا jquery
۳/ Node.js و Python در قالب یکی از فریمورکهای تحت وب خودشون.
* شرایط کاری:
مکان شرکت میدان آرژانتین هست.
فشار کاری و استرس به هیچ وجه نداریم.
بیمه تکمیلی داریم.
حقوق در مقیاس رقابتی با دیگر شرکتها است.
هر هفته استخر، فوتسال و هر روز بعد از ظهر تنیس داریم.
کسانی که ساکن تهران نیستند هم میتونند اپلای کنند (دور کاری یا فراهم کردن شرایط اسکان در تهران).
مشخصات، شرایط و مهارت خودتون رو به Jobs@Fanavasat.com ارسال کنید تا باهاتون تماس بگیریم و برای مصاحبه و آشنایی بیشتر هماهنگ کنیم.
------------------------------------------------------------
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳ ب.ظ
هر چیزی یه وقتی داره
دنیامنتظرهیچ کسی نمی مونه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۶ ب.ظ
سلام دوستان.
ممنون میشم به کمک کنید. یکی از دوستانم می خواد روی داده کاوی و اطلاعات دانشحویان کار کنه. مقل افت تحصیلی و اینها.
کسی داده ای براش سراغ نداره که بتونه بگیره.
خودش یکسری داده از جایی گیر آورده ولی هم تعدادش کمه و هم ویژگی زیادی نداره.
اگر کسی سراغ داشته باشه حتی پولی ممنون میشم بگه که کمکش کنیم.
با تشکر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ب.ظ
این همه monkey داری چطور حسودی نکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۲ ب.ظ
هوا ۴۳ درجه است. پیش بینی میشه فردا برسه به ۴۴ درجه. :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 04 مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۹ ب.ظ
خوب اپراتور اینترنت هم عوض شد این خیلی خوبه کلن های به همه چیز
|