|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: پس من باید برم دنبال یه راه دیگه. من برنامه ریزی بکنم هم اجراش نمی کنم . اراده ام هم در حد منفی هست راهکارهای دیگه رو ارائه بدید؟!
تادیب نفس برای تقویت اراده. هرچی دلتون خواست برعکسشو انجام بدید. (البته در حد معقولااااااااااا. نه اینکه مثلا انقدر غذا نخورید که... )
خیلی سریع جواب میده.
مثلا دلتون میگه هی نوشته هارو رنگی رنگی کنید ولی شما به حرفش گوش ندید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ب.ظ
بهترین راه اینه که منتظر بشین ددلاین ها برسه! ناخواآگاه تنبلی از بین میره!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: بهترین راه اینه که منتظر بشین ددلاین ها برسه! ناخواآگاه تنبلی از بین میره!
مشکل من اساسی تر از این حرفاست. وقتیت ددلاین ها هم میرسه از بین نمیره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مثلا دلتون میگه هی نوشته هارو رنگی رنگی کنید ولی شما به حرفش گوش ندید.
من همش سعی در تلطیف روحیه دوستان دارم شما نمیذارید بدترین تنبیه من اینه که نیام مانشت!! ولی این راه کار فایده نداره چون اونوقت دچار افسردگی حاد می شم اونوقت دوباره باید یه عالمه وقت بذارم ریکاوری بشم.
پس فکر کنم وضعیت من بهتره چون من به ددلاین پروژه و تمرینام میرسم یعنی بیشتر به این دلیلیه که گروهیه و این هم گروهی من خیلی درس خونه نمیذاره من تنبلی کنم 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ریحانه - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
یه راه هم اینه که خودتونو یه جوری با تکالیفی که دارین مشغول کنید. ریز ریز هم جلو بره بهتر از هیچیه! اینجوری وقتی ددلاین هم برسه کارتون سبک تر هم شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ
خوب مساله اینه که معمولا طوری این تکالیف تعریف می شن که یا باهمن یا این که تا یکی رو تموم می کنی نزدیک ددلاین بعدیه مثلا من همین که سمینارم رو دادم نشستم سر پروژه درسم تازه رفتیم با استاد صخبت کردیم تاریخ تحویلش رو عقب انداخت وگرنه ۳ روز بعد سمینار بود (البته ناگفته نماند من خیلی تنبلم )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خوب مساله اینه که معمولا طوری این تکالیف تعریف می شن که یا باهمن یا این که تا یکی رو تموم می کنی نزدیک ددلاین بعدیه مثلا من همین که سمینارم رو دادم نشستم سر پروژه درسم تازه رفتیم با استاد صخبت کردیم تاریخ تحویلش رو عقب انداخت وگرنه ۳ روز بعد سمینار بود (البته ناگفته نماند من خیلی تنبلم )
اصلا یه جوری هدفمند ددلاین می ذارن که یه وقت کسی تنبلی نکنه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pos - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ
با این تنبلی که ازش صحبت می کنین چه جوری شریف قبول شدین؟؟؟
جدی برام سوال شده.
البته منم الان وضعم مثل شماست. خیلی بی حوصله و تنبل شدم. کلی برنامه دارم ولی هیچ کدام را حوصلم نمی گیره شروع کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: با این تنبلی که ازش صحبت می کنین چه جوری شریف قبول شدین؟؟؟
جدی برام سوال شده.
البته منم الان وضعم مثل شماست. خیلی بی حوصله و تنبل شدم. کلی برنامه دارم ولی هیچ کدام را حوصلم نمی گیره شروع کنم.
نبوغ داتی!!!     
(از اون پستاس که جون میده واسه منفی زدن!!)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pos - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: نبوغ داتی!!!     
من بهتان مثبت دادم شرمنده بشین  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: نبوغ داتی!!!     
ببخشید این نبوغ که گفتید یعنی که چه؟!!!!!من ندارم از کجا می شه خرید؟ یه دو سه کیلو هم واسه من بخرید قربون دستتون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط: یه راه هم اینه که خودتونو یه جوری با تکالیفی که دارین مشغول کنید. ریز ریز هم جلو بره بهتر از هیچیه! اینجوری وقتی ددلاین هم برسه کارتون سبک تر هم شده
ریحانه جان دلیلش این بود که من اصلا نمی تونم این کارو انجام بدم!!!
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: نبوغ داتی!!!     
ببخشید این نبوغ که گفتید یعنی که چه؟!!!!!من ندارم از کجا می شه خرید؟ یه دو سه کیلو هم واسه من بخرید قربون دستتون 
ا! شما الان باید دفاع کنید! صداشو در نیارین دیگه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ریحانه - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: (09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط:
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: [quote='luna' pid='73245' dateline='1330455239']
نبوغ داتی!!!     
ا! شما الان باید دفاع کنید! صداشو در نیارین دیگه!
مرتبا داره بر شدت ابهامات اضافه میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Potential - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ب.ظ
واقعا باید دنبال راهکار باشید ...
اگه سر یه راهکار به توافق رسیدید یه تاپیک ایجاد کنید که همه استفاده کنن ... چون اکثرا این مشکل رو دارن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ریحانه - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: واقعا باید دنبال راهکار باشید ...
اگه سر یه راهکار به توافق رسیدید یه تاپیک ایجاد کنید که همه استفاده کنن ... چون اکثرا این مشکل رو دارن
تا حالا شما نفر چهارمی از بین ارشدای دانشگاه های تهران بنظرم از همون هوای دانشگاس، که انرژی مثبت گفت
|