|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - saeidkhan - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ب.ظ
پراکنده نیست، کلا دین زیاد به درد نمیخوره چون هرجا که دین هست و تعصب اونجا نه پیشرفت میکنه نه آدماش خوبن.
نیازی نیست از تاریخ دان سوال بشه کافیه آدم فکر کنه و ببینه که چی رو میتونه باور کنه و چی رو نمیتونه باور کنه . مثال هایی که زده میشه فقط مثاله ، دین کلن پرت گفته . کدوم عقلی قبول میکنه که زن موهاش بیرون نباشه(اینم مثاله) خب باشه چی میشه!! توجیحاشو از حفظم لطفا کسی توجیح نکنه..
من تنها نیستم خیلی ها مثه منن کافیه دورو برتو نگاه کنی . نیازی هم به اینکه کسی باهام همراه باشه ندارم
اما منم حرفامو میزنم ، مثه روحانی ها ، چرا اونا همش میگن خوبه . خب یه بارم بگیم ممکنه نباشه... حالا تا کسی میخاد یه چیزی بگه میگیم آره باید از متخصص سوال بشه و این حرفا ... اگر فکری کنیم زیاد به تخصص هم نیاز نداره
اینکه اون زمان چی بوده و چی شده هم زیاد مهم نیست . مثالهایی که بیان شد محض روشن شدن بود وگر نه بدون اینکه گذشته چی بوده و تفکر کسانی که ادیان رو ساختن چی بوده و یا کارای اونا رو توجیح کردن نیاز نیست.
بریم از ژاپنی ها که در این عصر دارن زندگی میکنن یاد بگیریم نه از هزار سال پیش که معلوم نیست چی بوده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - saeidkhan - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ
باشه برادر...
بنده خودم هم معتقد هستم و هم نماز میخونم اما میخاستم نظر باقی دوستان رو هم بدونم، که سوالاتی که دارم حل شه...
اما درسته اینجا نمیشه.
موفق باشید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۳ ب.ظ
تا بوده همینه هر جا مشکل تو زندگیمون میشه نسبت می دیم به خدا و دینش ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: باشه برادر...
بنده خودم هم معتقد هستم و هم نماز میخونم اما میخاستم نظر باقی دوستان رو هم بدونم، که سوالاتی که دارم حل شه...
اما درسته اینجا نمیشه.
موفق باشید
بنظرم خیلی خوبه که دنبال برطرف کردن شبهات و سوالاتتون هستید و این واقعا خصوصیت خوبی هست. منتهی قابل پیشبینی بود که احتمالا این بحث اینجا به جواب نمیرسه. من هم قصدم خیر بود که گفتم بنظرم اینجا بحث نکنید و امیدوارم به حسن نیت من پی برده باشید. البته این مورد مختص به سوال شما نمیشه بلکه هر بحث از این دست که اینجا مطرح شده، تا حالا نشده که به یک جواب واضح برای همه ختم بشه (شاید جاهای دیگه هم نشه، اما اینجا رو مطمئن هستم که نمیشه).
باز بنظرم جاهی دیگه پیگیر سوالتون باشید چون کار درستی هست و این اعتقاد خیلی مستحکم تر هست.
پ.ن: یه مشکل هم خودم دارم. از وقتی میزان حجم مطالعاتم بالاتر رفته، تحصیلات تکمیلی رفتم و کلا بیشتر فکر میکنم، عادت کردم که هر چیزی رو که میشنوم به این سادگی قبول نکنم. اما حس میکنم دیگه دارم از اون طرف میفتم. بنظرم این مشکل رو خیلی ها هم داشته باشن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: پ.ن: یه مشکل هم خودم دارم. از وقتی میزان حجم مطالعاتم بالاتر رفته، تحصیلات تکمیلی رفتم و کلا بیشتر فکر میکنم، عادت کردم که هر چیزی رو که میشنوم به این سادگی قبول نکنم. اما حس میکنم دیگه دارم از اون طرف میفتم. بنظرم این مشکل رو خیلی ها هم داشته باشن
نمیدونم چرا حس میکنم فقط کامپیوتری ها این حس رو دارن
من خودم فقط دنبال اینم از موضوع مورد بحث bug پیدا کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - slx12345677 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۴۴ ب.ظ
دعاى روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین.
خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه وپاکم نما در آن از عیب ها وآزمایش کن دلم را در آن به پرهیزکارى دلها اى چشم پوش لغزشهاى گناهکاران.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ
این قدر حرصم میگیره که توی مصاحبه ها میگن ما از اسفند ماه شروع به خوندن کردیم........بعد رتبه اش زیر ۵۰ شده
آدم به خودش شک میکنه
حس خر خونی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۲ ب.ظ
تو بازیه ایتالیا و اسپانیا بازیکنای ایتالیا با تمام قدرت سرود ملیشونو میخوندن اونقد با تمام انرژی فریاد میکشیدن مثه اینکه میخوان صداشونو به کل جهان برسونن عکسش تو فضای مجازی هست خیلی جالبه و البته اینهمه تعصب و غرور از کجا میاد چقـــــــــــــــدر خوبن اینا یا تو بازیه ایسلند و انگلیس بازی که تموم میشه بازیکنای ایسلند یه گوشه روبروی تماشگراشون جمع میشن به اون شکل تشویق میکنن همه باهم اونقد نوع شادیشون خوشگل بود که من دوست دارم ایسلند تا فینال بره و نوع شادی کردنشونو بتونم ببینم یاد فیلمای یونانی افتادم واقعا خوشبحالشون چقدر تعصب چقدر غرور......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: این قدر حرصم میگیره که توی مصاحبه ها میگن ما از اسفند ماه شروع به خوندن کردیم........بعد رتبه اش زیر ۵۰ شده
آدم به خودش شک میکنه
حس خر خونی
هر کسی شرایط خودشو داره. برای بقیه زندگی نکنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - matt2007 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: این قدر حرصم میگیره که توی مصاحبه ها میگن ما از اسفند ماه شروع به خوندن کردیم........بعد رتبه اش زیر ۵۰ شده
آدم به خودش شک میکنه
حس خر خونی
بعضیا ۴ سال رو صرف تلاش برای آینده میکنن
بعضیا هم میخوان تو ۷-۸ ماه با کلاس و کتاب و ... این کارو بکنن
اتفاقا دسته دوم دارن از ضعف نظام آموزشی و کنکور ما استفاده میکنن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۲ ب.ظ)Avril89 نوشته شده توسط: تو بازیه ایتالیا و اسپانیا بازیکنای ایتالیا با تمام قدرت سرود ملیشونو میخوندن اونقد با تمام انرژی فریاد میکشیدن مثه اینکه میخوان صداشونو به کل جهان برسونن...
دقیقا عامل بردشون هم همین بود خواستن واقعن از همون دقیقه اول. چقد کونته به تیم انرژی می داد اونور چی؟ نه تنها ترکیب بدی چیده بود اصلن انگار داشت فبلم می دید! بوفونم که خودش یه تیمه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۶ ب.ظ
آدم به خودش شک میکنه
حس خر خونی
زیر ۵۰ هم نه.. زیر ۱۰
منم وقتی مصاحبه رو خوندم تعجب کردم.. حساب هم کردم با اون ساعت مطالعه هفتگی که ایشون گفتن دیدم تو روز ۶-۷ ساعت خوندن
یعنی عین خودم .. البته ایشون از اسفند۹۴ شروع کردند من از اسفند۹۳ دقیقا بعد از کنکور اون سال و ایشون تک رقمی شدند و من روم سیاه شده
گفتم یا این ها نابغه هستند .. یا واقعا من (دور از جونم:دی) خیلی کودنم
به خصوص که با دانشگاه کارشناسی ایشون و اساتید خیلی آشنام و میدونم فقط با تکیه به سواد دانشگاهی نمیشه این رتبه رو آورد. شاید واقعا هوش بالایی دارند یا شاید کنکوری خوندن رو بهتر از بقیه بلد بودند و ...
به هر حال شک نکن به خودت..راه خودتو برو و ناامید هم نشو.. یکی با دو ماه موفق میشه یکی هم با یک سال : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - npour - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۵ ب.ظ
شازده کوچولو پرسید:
با غم از دست دادنش چطور کنار بیام؟
روباه به شازده کوچولو جواب داد:
اول مطمئن شو که بدست آورده بودی یا نه
بعد بیا غمگین شو…!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۵ ب.ظ
آدم به خودش شک میکنه
حس خر خونی
مگه رتبه چند آوردی ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: شازده کوچولو پرسید:
با غم از دست دادنش چطور کنار بیام؟
روباه به شازده کوچولو جواب داد:
اول مطمئن شو که بدست آورده بودی یا نه
بعد بیا غمگین شو…!!!
این متن خیلی قشنگه منتهی واقعا مربوط به کتاب شازده کوچولو نیست و ساختگی هست. اینو یه زمان خوندم و بعد از روی کنجکاوی و علاقه ۱ بار دیگه کتاب شازده کوچولو رو خوندم.
خیلی چیزایی که تو اینترنت در خصوص این کتاب هست ساختگی هست ولی قشنگه...
|