|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۴ ب.ظ

فقط خواستم آواتارم نقش ببنده اینجا ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: من تلاشو می دیم اما می دونستن نتیجه نمی گیره چون با جزئیاتش می دیدم بهش می گفتم برام یه تست حل کن ببینم طرز فکرت چطوریه؟ ایرادای کارشو می گفتم اما قبول نمی کرد می دونستم خوب خونده اما به درد کنکور نمی خورد
می دونید مساله سر انکس که ۱-نداند و بداند که نداند ۲- نداند و نداند که نداند هست خیلی ها تو مورد دوم هستن یعنی تلاش می کنن اما نمی خوان بپذیرن که یه جای کارشون مشکل داره. دیگه این بنده خدا ۴ سال پشت سر هم خوند بعید بود که بخواد کم کاری کنه و الکی بگه من خوندم کلاس کنکور یکی از استادای معروف رو هم می رفت کلی هم اون استاده تعربف می کرد ازش اما خوب میگن شیطان در جزیئیاته واقعن درسته!
و اما مشاوره...
..................
میدونید چیه اقای بارسا من خودم به شخصه راستش زیاد دنبال برنامه و نسخه ی اینو اون نیستم و نبودم و بسیار استقبال میکنم از شکست تو راهی که خودم انتخاب کردم , دیگه تا این سن یاد گرفتم چجوری میتونم تو چی موفق بشم میدونم تو چی استعداد دارم تو چی نه , راستش رو بخواید شدیدا به اون وعده ی خدا که مزد هر تلاشی رو خدا میده ایمان دارم , من بهتون اطمینان میدم که اون دوستتون توی اون چهار سال به اندازه ی کسی که تو یه سال زحمت و تلاش درست داشته و موفق شده تلاش نکرده . و نکته ی دیگه این که فقط بخشی از موفقیت تو کنکور درس خوندنه روحیه و اعتماد به نفس بخش بزرگترش هست .
پ.ن : میگما جناب بارسا تیمتونم که پرید ، چه بازی بشه ایتالیا المان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ
جستجوی مودبانهی یک مادربزرگ در اینترنت، که با «لطفا» شروع و با «متشکرم» تمام شد، در شبکههای اجتماعی و تلویزیونی مورد توجه قرار گرفت!
نوهی این خانم به نام بِن، پس از آن که لپتاپ مادربزرگش را باز کرد، دید چنین جملهای در گوگل جستجو شده: «"لطفا" این عدد رومی را ترجمه کن. "متشکرم"» این نوه، از جستجوی مادربزگش عکس میگیرد، و چنین تویت میکند: «لپتاپ مادربزرگم را باز کردم و دیدم وقتی در گوگل سرچ میکند، متشکرم و لطفا مینویسد! باورم نمیشود»
در همان ساعتهای اولیه این تویت به سرعت مورد توجه شبکههای اجتماعی قرار میگیرد و پیغامهای جالبی دریافت میکند. جالب این که حتی گوگل در فاصله سه ساعت هم دو پیغام اختصاصیِ پشتسر هم برای این مادربزرگ میفرستد:
پیغام اول گوگل:
«مادربزرگ نازنین، تشکر لازم نیست
ارادتمند، گوگل»
پیغام دوم گوگل:
«مادربزرگ عزیز و نازنینِ بِن، امیدواریم حالتان خوب باشد. از میان میلیاردها جستجوی گوگل، جملهی شما لبخند را بر لب ما نشاند. راستی، عددی که شما جستجو کردهاید، ۱۹۹۸ است.
ما متشکریم، گوگل
+یاد برخی متنای طنز افتادم ))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ب.ظ
Sheeps
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: میدونید چیه اقای بارسا من خودم به شخصه راستش زیاد دنبال برنامه و نسخه ی اینو اون نیستم و نبودم و بسیار استقبال میکنم از شکست ..
پ.ن : میگما جناب بارسا تیمتونم که پرید ، چه بازی بشه ایتالیا المان 
انشااله موفقیتتون رو ببینیم شیرینی هم بدینا 
اره دیگه فوتباله اسپانیا خوب بازی نکرد ایتالیا بیشتر خواست که ببره از همون اول بازی و ترکبیب اسپانیا خیلی مشکل داست..
یه ضرب المثل چینی خیلی قدیمی هست که در منطقه گنسو مرسوم بوده میگه: وقتی سخت افزار قوی نداری اب بکن تو نرم افزارت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: انشااله موفقیتتون رو ببینیم شیرینی هم بدینا 
اره دیگه فوتباله اسپانیا خوب بازی نکرد ایتالیا بیشتر خواست که ببره از همون اول بازی و ترکبیب اسپانیا خیلی مشکل داست..
یه ضرب المثل چینی خیلی قدیمی هست که در منطقه گنسو مرسوم بوده میگه: وقتی سخت افزار قوی نداری اب بکن تو نرم افزارت 
از کجا میدونید موفق نشدم 
یه ضرب المثل چینی خیلی قدیمی هست که میگه اونقدر که من شما رو میشناسم ایا شما هم منو میشناسید؟؟  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ب.ظ
sublime text یا vim، مساله این است!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: از کجا میدونید موفق نشدم 
یه ضرب المثل چینی خیلی قدیمی هست که میگه اونقدر که من شما رو میشناسم ایا شما هم منو میشناسید؟؟   
یه ضرب المثل چینی خیلی قدیمی هست که میگه هیچ وقت به هیچ چیز مطمئن نباش 
نمی دونم شایدم بشناسین ولی من شما رو خیلی نمی شناسم )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 08 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: بدبختی ینی اینکه یه انتن هم نداشته باشه تی وی و نتونی فوتبال امشبو ببینی :| :/
ایتالیا بِبـَـــــــــــــــــــــر (:
ایتالیا خوب بازی کرد. ازش راضیم 
البته اگر هلند بود طرفدار اون بودم ولی در قحطی تیم چاره ای نیست!!! فوتبال آمریکای جنوبی چیز دیگه ای هست حتی اون خشونتش هم جالبه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - archer22 - 08 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: [quote='crevice' pid='412554' dateline='1467049232']
فوتبال آمریکای جنوبی چیز دیگه ای هست حتی اون خشونتش هم جالبه 
مثلا سوارز
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - همیلا - ۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ق.ظ
مهربان باشیم
چقدر خوبه که وقتی کسی رو میبینیم بدون اینکه بشناسیم لبخند بزنیم یا با محبت جواب بدیم
این محبت و لبخند های الکی گاهی تو زندگی همون ادم ها غوغا میکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 08 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ق.ظ
اوه اوه انگلیس هم داره حذف میشه اونم با ایسلند!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 08 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: گوشی آقا جونم آخرین باری که عوض کرد سال ۸۳ بود اون موقع بالاترین مدلو خرید سونی اریکسون w810 ،خیلی وابسته به گوشیش نیست چشماش هم چون ضعیف شده با یه ژست خاصی گوشی رو عقبو جلو می گیره وقتی درشتی فونت گوشی منو دید خوشش اومده بود ولی خب همون حرفی که آقای بلک گفتن در مورد آقا جون منم صدق میکنه تنها استفاده اش یه تماس تلفنی و یه آلارم که اونم بخاطر باطریش چون حس میکنم تاریخ انقضاش گذشته گاها خیلی زود خالی میشه وقتی هم میبینن من زیادی سرم تو گوشیمه کلی بهم حرف میزنن تنها کاری هم که من انجام میدم اس ام اسهای آقاجونو میخونم براش و آلارم گوشیشو عقب و جلو میبرم ولی نگهداری از گوشیش از من بهتر طوری که انگار گوشی من برا سال ۸۳ هر وقت که بهم میگه آفاق بیا هشدار گوشیمو تنظیم کن انگار دنیارو بهم میدن حس یه مهندس تمام عیارو پیدا میکنم ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
هیییییییی چقدر دلم خونمونو خواست...
ای جاااانم چه با احساس تعریف کردی ^^
خدا حفظشون کنه
خیلی با احساس بود پستت... جدی میگم..
آره خیلی هم با دقت نگه میدارن گوشی هاشونو نوئه نوئه .. برعکس گوشیای ما : )))
با پست تو ثابت شد باباهای ایرانی کپی همن همشون..فرقی هم نداره کجای ایران باشن: )))
+عه امتحانات تموم نشده هنوز؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: ای جاااانم چه با احساس تعریف کردی ^^
خدا حفظشون کنه
خیلی با احساس بود پستت... جدی میگم..
آره خیلی هم با دقت نگه میدارن گوشی هاشونو نوئه نوئه .. برعکس گوشیای ما : )))
با پست تو ثابت شد باباهای ایرانی کپی همن همشون..فرقی هم نداره کجای ایران باشن: )))
+عه امتحانات تموم نشده هنوز؟
مگه الان بابای کاربر مورد نظر کجای ایران هستند؟ 
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: sublime text یا vim، مساله این است!
شاید آزموده رو دوباره نیازمایم و برم سمت سابلایم.
شایدم با دید و تجربه جدید برم سمت ویم به امید بهره وری بیشتر.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 08 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مگه الان بابای کاربر مورد نظر کجای ایران هستند؟ ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
زرنگ هستید ولی منم زرنگم
آفاق دوست نزدیکمه.. بخوام بگم کاربر مورد نظر کجای ایرانه، عذاب وجدان میگیرم که.. البته میشه صدای وجدان رو یه جوری خفه کرد که اونم میشه دو میلیون تومن.. کارت به کارت کنید لطفا
|