![]() |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - zarei1991 - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ق.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:من خیلی کم ازش خوندم(زمانی که برای امتحانای پایان ترم میخوندم اینم یه فصلایی رو خوندم و بنظرم خوبه)...ولی دوستان تو اکثر مصاحبه ها گسسته پوران رو پیشنهاد دادن....(01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ق.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: بنظر من گسسته فقط پوران....شما گسسته رو خوندین؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط: کسی نمیخواد سوال منو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟ من کتاب کامپایلر پوران رو خوندم.خوبه.هم تالیفی زیادی داره هم تستاش بدک نیستن.راستش کتابای دیگه رو ندیدم که نظر بدم. کتاب برنامه سازی هم ک همینطور متوجه شدی،چیز خاصی براش پیدا نشده.من راهیان ارشد گرفتم. ۲۲۰ صفحس. نخوندمش فعلا. پوران یکی داره ۶۰۰ صفحه. مقسمی خیلی کمه ۱۶۰ صفحه بشه. من ک رفتم راهیانو گرفتم. |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
شهرویر شد!!! زود اومد. من اگه تو این ماه، ۱- زبان های برنامه سازی، ۲- معماری،۳- نظریه،۴- آمار و ۵- گسسته رو که تقریبا میشه گفت صفرم تو این درسا رو بخونم. کلا ۱ دور کامل رو همه درسا داشتم تا اول مهر .حالا نه کامل،یعنی یه دیدی نسبت بهشون پیدا کردم و چاله چوله های اشکالاتمو دیدم . و از مهر تا کنکور ک ۵ ماه میشه ،مرور و تست و حل مسائل بعضی دروس . خوبه اوضام؟؟ میشه تو این ی ماه با حداکثر تلاش این درسا هم آخه سنگینن، گسسته... نظریه...؟؟ زمان برای من الان بهترین هدیست شماها چطور؟ |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ
امروز ۵ ساعت فیکس سیستم عامل و نظریه خوندم... ... خانم skygirl_00 عکس آواتارتون یه دنیا خاطره رو برام زنده کرد...مرسی!!! |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
امروز ۲ساعت مهنذسی نرم افزار خوندم+۴۰ دیقه ساختمان....بعدشم سرکار... وای یه روز دیگه کار دارم آموزشگاه...بعدش همش درس.... |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ
احساس میکنم،شخصیت تصمیم کبری شدم. ![]() دیشب( یعنی امروز) کلی بارون اومده بود تو شمال، منم دیشب برنامه ساری می خواستم بخونم،حس و حالشو نداشتم ،جند برگ خوندم گذاشتمش کنار پنجره، بعد چسبیدم به آمار..... نگو دیشب انننننقد بارون اومد. پنجره هم باز بود،کتاب گلم،نو بوده چند روز پیش خریدم،پرپر شد رفت... کبری شدم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - ghaderiyaser - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: احساس میکنم،شخصیت تصمیم کبری شدم.چه جالب. ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: احساس میکنم،شخصیت تصمیم کبری شدم.حالا که اینطوره باید عکس کتاب فارسی دوم دبستان رو باید بزارید ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: احساس میکنم،شخصیت تصمیم کبری شدم.حالا که اینطوره باید عکس کتاب فارسی دوم دبستان رو باید بزارید ![]() |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Jooybari - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ
این آمار پارسه چرا تمــــــــوم نمیشه هرچی میخونم. حالا اینو تموم کنم کی میخاد ریاضی مهندسیشو بخونه!؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Xilinx - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: این آمار پارسه چرا تمــــــــوم نمیشه هرچی میخونم. حالا اینو تموم کنم کی میخاد ریاضی مهندسیشو بخونه!؟ تقریبا هم دردیم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sarehkar - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ
بسم الله منم شروع کردم به خوندن. می دونم دیره توقع زیادی هم ندارم فقط دعا کنید تا آخرش انگیزم رو از دست ندم راستی چیکار کنم که انگیزم تو این ۶ ماه کم نشه؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: این آمار پارسه چرا تمــــــــوم نمیشه هرچی میخونم. حالا اینو تموم کنم کی میخاد ریاضی مهندسیشو بخونه!؟ منم مثل شماها! تستاشم زدین؟ من فقط متنشو خوندم اونم تا فصل ۴ |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ
اگر با خوندن آمار مشکل دارید اول تستشو کار کنید مخصوصا ۲ فصل اخر |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
من ک تو آمار فعلا مشکلی ندارم.متناشو ک میخونم کامل قابل فهمه برام. اما انقد فرمول داره که هنوز حفظ نکردم تا بخوام تست بزنم. نگرانم اصلا میشه تست زد یا نه؟ و زیاد به متنش دلخوش نباشم که میفهممشون؟همین |