پیشنهاد درس خواندن گروهی - نسخهی قابل چاپ |
RE: پیشنهاد دوستانه - شاپری - ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: من تهرانم و آی تی هم میخونم :: (۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: خب اول همه باید بیان و نظراتشون رو بگن! |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - zeinab - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ
من بهبهان هستم. آی تی میخونم. |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - fa_karoon - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ
منم دارم هوش می خونم ، اهواز کسی هست؟ |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - Maryam-X - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ
سلام پیشنهاد خوبیه من برای هوش می خونم...اصفهان |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - forouzan - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
سلام نظر خوبیه ممنم تازه می خوام شروع کنم برا نرم افزار اصفهانم هستم |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - shiva_abbasi - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
سلام . منم نرم افزار می خونم . اهواز . اگر کسی مایل هست ایمیل من shiva_abbasi12@yahoo.com (۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: منم دارم هوش می خونم ، اهواز کسی هست؟ سلام دوست من . منم اهواز هستم . نرم افزار می خونم . (۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: منم دارم هوش می خونم ، اهواز کسی هست؟ سلام دوست من . منم اهواز هستم . نرم افزار می خونم . (۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)forouzan نوشته شده توسط: سلام فروزان جان سلام . منم نرم افزار می خونم . اگه مایلی من هم مایلم با هم شروع کنیم. من کلاسهای مدرسان رو هم دارم می رم . اگر مایل هستی به ایمیل من ایمیل بزن . shiva_abbasi12@yahoo.com |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - forouzan - 27 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
سلام منم هستم |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - marzi_h - 28 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ق.ظ
سلام ، خیلی عالیه این پیشنهاد! منم خیلی دوست دارم با یکی دو تا کنکوری در ارتباط باشم ، هم انگیزه بگیریم هم واسه برنامه ریزی و درس خوندن خوبه یکی با من هم گروهی شه |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - nana2010 - 28 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ق.ظ
من شیرازم. نرم افزار |
RE: پیشنهاد درس خواندن گروهی - persian_boy - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ
سلام. من اراکم. آی تی می خونم. با یه عالمه اراده واسه موفقیت. بیشتر دنبال یه همدرس می گردم واسه اینکه: ۱- به هم انرژی مثبت بدیم ۲- اشکالای درسی و تستی مون رو با هم چک کنیم. هرکه پایه است، پ.خ بده. به امید خدا می ریم جلو تا خود خود خود فتح قله ارشد با یه رتبه زیر ۵۰ |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - SarahRad - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ
منم نرم افزار می خونم شیراز هستم |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - atti joon - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ
منم هستم.با اراده ی قوی واسه رتبه ی عالی |
RE: پیشنهاد درس خواندن گروهی - jameshenas - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ
منم آی تی میخونم از کرج... |
پیشنهاد درس خواندن گروهی - skygirl_00 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
منم از مازندرانم- آمل... یکی بیاد تو نظریه یکم کمکم کنه.خیلی ثواب داره... |
RE: پیشنهاد درس خواندن گروهی - fa_karoon - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: منم از مازندرانم- آمل...اگه تو این درس می خوای کتاب لینز رو بخونی، Voice و جزوه استاد کارگهی که فکر می کنم اینجا تو مانشت هم هست خیلی کمکت می کنه، من هم از فصل ماشین هایی پشته ای به بعد با فهم چیزهای عجیب غریبی که کتاب گفته بود مشکل داشتم، اما Voice ها خیلی کمکم کرد. خدا خیر بده دکتر کارگهی رو و هم اجر عظیم به آقای هاتف |