گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Sunshine Off - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه می خوام شروع کنم به خوندن پارسال هم خوندم اما خوب نشد تو زبان و معماری و سیستم خراب کردم . منابعی که بجه های موفق گفتن مثل منابع من بود اما نمیدونم چرا من خراب کردممنابع مهم هست، اما انگیزه +تلاش+درست خوندن+برنامه ریزی هم مهم هستند.از همه مهمتر زمان جمع بندی هست ومدیریت سرجلسه. خودمن اگر امسال روی سیستم عامل اینقدروقت نمیزاشتم حداقل میتونستمک سوالات ریاضی رابیشتربزنم ورتبه بهتری بدست بیارم.این اشتباه من بود.اما دربقیه چیزها اشتباهی نداشتم درسته رتبه ام عالی نشد اما راهم درست بود.باید هدف داشته باشی بگی اصلا مهم نیست چندبار هست که دارم کنکور میدهم مهم اینه که من ایندفعه به هدفم میرسم پس تلاش میکنم.هدف انگیزه میاره،انگیزه برنامه ریزی،برنامه ریزی درست خوندن میاره،ودرآخرهمه موفقیت. شرکت دریک آزمون آزمایشی را توصیه میکنم فرقی نمیکنه کدوم مثلا مهستان خوبه،مهم اینه طبق برنامه اش پیش بری ونقاط قوت وضعف خودت را سرجلسه بشناسی. موفقیت یعنی رضایت از خود.پس کاری کنید که از خوتان راضی شوید. |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
دوستان کسی هست که آزمون پارسه بره؟؟؟ میخام بدونم اگه هست یا از بچه های پارسال کسی می رفته یا میره... این بودجه بندی ازمون رو بذار تا ازش استفاده کنیم...مثلا بگه این ماه این درس ها آزمونه یا چنین چیزی... |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - mis masi - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ
سلام بچه ها منم اومدم یه کم بیشتر انرژی بدین تا من تازه کار با انرژی بالاتر شروع کنم |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)mis masi نوشته شده توسط: سلام بچه ها منم اومدمپــیــش بــســوی قــبــولــی کــنــکــور...!!!! (اینم انرژی ...خوبه؟) |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ق.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: سلام.بچه ها اصلا تو ماه رمضون نمیشه درس خوند...گشنگی نمیزاره...امروز خواستم تازه شروع کنم.مدار پوران رو باز کردم بخونم ۱ساعتی خوندمو بعدش سرد شدم.بنظرتون چی کنم؟شهریور شروع کنم؟الان ۲ ترمم از کارشناسیم مونده... قبول باشه! کامل درس رو کنار نزار. روزی ۱ ساعت هم بخونی بهتر از اینه که هیچی نخونی!! |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - fa_karoon - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ
سلام بچه ها نماز و روزه قبول دوستان یه مشورت بدین لطفا، گسسته رو از روی جانسون با شروع کردم خوندن اما خیلی سنگین نوشته طوری که بعضی صفحه هاش یک ساعت طول می کشه تا می فهممش، کلا ناجور بیان کرده، گریمالدی رو هم نتونستم از کسی گیر بیارم و خرید ۴ جلدش برام سخته، حالا موندم برم پوران گسسته رو بخرم و از روی اون بخونم یا اینکه اگه گریمالدی نخونم خیلی چیزها رو از دست می دم و باید حتما گریمالدی بخونم؟ راهنمایی لطفا؟ یه سوال دیگه دوستانی که دارن نظریه رو از روی لینز می خونن آیا اثبات ها رو هم حفظ می کنید یا فقط در حد اینکه بفهمید جریانش چی هست می خونید؟ لحظه اذان دعا یادتون نره |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
امیدوارم همه تو ماه جدید بترکونند من تو مرداد سیستم عامل و ساختمان داده و کم و بیش معماری رو شروع کردم البته فعلا هنوز آمار دست از سرم برنداشته بچه ها دعا واسه همه مانشتی ها تو این ماه قشنگ فراموش نشه |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: دوستان کسی هست که آزمون پارسه بره؟؟؟تو سایت پارسه قسمت آزمونش که بری هست |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: سلام بچه ها نماز و روزه قبولاز کتابخونه نمیتونی گریمالدی رو گیر بیاری؟؟؟؟؟؟؟ اگر نه پوران رو بخون و هر جاش رو اشکال داری همین جا عنوان کن! گسسته قلی زاده رو هم اگر کتابخونه داشته باشه خوبه. جزوه گسسته دکتر قلی زاده هم تو سایت هست. |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:مرسی پیدا کردم(01 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: دوستان کسی هست که آزمون پارسه بره؟؟؟تو سایت پارسه قسمت آزمونش که بری هست |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Mänu - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ)n65 نوشته شده توسط: من واقعاً با درس های حفظ کردنی مشکل دارم !به نظر من این درس رو با تستاش باید خوند که دستت بیاد که کجاها مهمه و متوجه میشی چجوری باید بخونی. |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - m@hboobe - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سلام منم این بالاخره این ماه با گسسته و مدار منطقی شروع کردم از پوران میخونم و هرجا مشکلی واسم پیش میاد بر میگردم کتاب موریس مانو و واسه گسسته فعلا قلی زاده رو میخونم یه راهنمایی من واسه شرکت در آزمون ها گیج شدم امروز ماهان و پارسه تماس گرفتم ماهان (۸ مرحله حضوری+۸مرحله در منزل+۴ مرحله اینترنتی = ۴۴۰ت!) و پارسه ((۸ مرحله حضوری+۴ مرحله اینترنتی = ۴۹۰ت!) من واسه اینکه خودمو بسنجم چند درصد میزنم میخوام شرکت کنم . سوال دوم اینکه بسته های ماهان کسی تا حالا تهیه کرده / بدرد بخور هستن؟!! |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - fa_karoon - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ
دوستان من فصل ۷ لینزام، خیلی مشکل دارم، اونجاهاییش رو که از جزوه دکتر کارگهی خوندم می فهمم اما یه جاهایی تو کتاب هست که تو جزوه نیست باهاش مشکل دارم، دوستان کسی هست با هم بخونیم؟ |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
منم دیگه از این ماه جدی جدی دارم می خونم. فعلا گسسته و ساختمان داده و نظریه رو دارم با گروه درسی پیش می برم . کسی که تجربه داره می تونه بهترین تقسیم بندی خوندن درس ها با احتساب هر قسمت یک هفته بگه؟ من الان که توی گروه های درسی تقسیم بندی شده خیلی راحت دارم می خونم |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: منم دیگه از این ماه جدی جدی دارم می خونم. فعلا گسسته و ساختمان داده و نظریه رو دارم با گروه درسی پیش می برم . ۵شنبه موضوع گروه گسسته مجموعه ها میشه یعنی ۲روز وقت واسه خوندن داریم مگه قرار نبود واسه هر بحث یه هفته وقت داشته باشیم؟ |