تالار گفتمان مانشت
اعلانات گروههای درسی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
اعلانات گروههای درسی - Fardad-A - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ

خب نمیتونیم همه درسها را شروع کنیم. سعی کردیم از درسهای با بیشترین متقاضی و مشترک بین همه رشته ها شروع کنیم.
باحتمال زیاد یه درس مشترک دیگه مثل نظریه در این دوره به درسها اضافه بشه . حدود یکماه و نیم دیگه که اینا تمام بشه ۲ درس مشترک و یه ریاضی دیگه را شروع کنیم. که ریاضیش میتونه آمار باشه.

RE: اعلانات گروههای درسی - zeinab - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ

(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  خب نمیتونیم همه درسها را شروع کنیم. سعی کردیم از درسهای با بیشترین متقاضی و مشترک بین همه رشته ها شروع کنیم.
باحتمال زیاد یه درس مشترک دیگه مثل نظریه در این دوره به درسها اضافه بشه . حدود یکماه و نیم دیگه که اینا تمام بشه ۲ درس مشترک و یه ریاضی دیگه را شروع کنیم. که ریاضیش میتونه آمار باشه.

تشکر. پس درسایی مثل شبکه و معماری (به این سختیییییییی) چی میشه؟؟؟!!!!

اعلانات گروههای درسی - Fardad-A - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ

سعی خواهیم کرد معماری را تو دور بعد با سیستم عامل بیاریم.
دروس اختصاصی که فقط مثلا" در آی تی هست را بهمراه دروس تخصصی رشته های دیگه بصورت گروههای جداگانه در ابتدای پاییز میگذاریم.
دوستان بجای اینکه در پ.خ یا چت بمن بگید. همین جا بگید. اگه درخواست برای نظریه هست اعلام کنید تا نظریه زباها را هم گروه درسیش را بزنیم. ولی فکر کنم سه تا درس فعلا" کافی باشه.
نظریه زبانها هم اضافه میشه. ولی بیشتر ازسه درس مقدور نیست.
چون فصل اول لینز ، خیلی بخش مهمی نیست. یه مروری بفرمایید و تشریف بیارید . ساعتش را پنجشنبه اعلام میکنیم.یا پنجشنبه یا جمعه است.
سلام
برای اعضاء گروهها متن زیر ارسال شده . دوستانیکه این پیام را دریافت نکرده اند هم از اینجا ملاحظه کنند و اگه میخوان در گروههای درسی باشند شماره گروه را ایمیل کنند. همانطور هم که اعلام شده گسسته فردا شب ساعت ده هست.

"سلام دوست عزیز
جلسه بعدی گروه ساختمان گسسته روز یکشنبه برگزار نخواهد شد و روز دوشنبه همان ساعت (ده شب ) برگزار میشود.
ضمنا" باین مطلب توجه فرمایید.

در صورت تمایل به شرکت در گروههای درسی، لطفا" ایمیل خودرا به آدرس زیر ارسال فرمایید. حتی اگر قبلا" ایمیل خود را ارسال نموده اید مجددا" اینکار را انجام بدین.
در ایمیل ، شماره گروه درسی را اعلام فرمایید.
۱- ساختمان گسسته
۲- ساختمان داده ها
۳- نظریه زبانها
در صورت تمایل به عضویت بیش از یک گروه ،شماره ها را با کاما جدا فرمایید.
alikhani_fardad@yahoo.com
ارسال سوالات و دریافت پاسخنامه، تغییر زمان گروهها و سایر موارد از طریق ایمیل انجام میشود.
موفق باشید"

گروههای درسی اول مرداد ۹۱ - SarahRad - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ

سلام خسته نباشید و تشکر بابت کارهای مفیدی که انجام میدین
یه خواهش داشتم ازتون
اینکه اگر برنامه درس هایی که قراره تا آخر تابستون با گروه درسی تموم بشه ، مشخص هست رو اعلام کنید.
مثلا من برام مهمه که تا خر تابستون مدار منطقی ، سیستم عامل ، معماری ، ریاضیات مهندسی و الگوریتم رو حتما تموم کنم
می خوام بدونم اگر که توی برنامه گروه های درسی جا ندارند ، خودم بذارم توی برنامم.

گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - Fardad-A - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ

دوستان چون در یه روز نمیتونیم دو گروه درس را برگزار کنیم.سه شنبه گروه نظریه را برگزار میکنیم. ساختمان داده را روز چهارشنبه با ۲۴ ساعت تاخیر برگزار میکنیم.

RE: گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - sarhang - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ق.ظ

(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  دوستان چون در یه روز نمیتونیم دو گروه درس را برگزار کنیم.سه شنبه گروه نظریه را برگزار میکنیم. ساختمان داده را روز چهارشنبه با ۲۴ ساعت تاخیر برگزار میکنیم.

Sadنمیشه چهارشنبه نباشه (حداقل این چهارشنبه نباشه) مگه قرار نبود روز فرد باشه؟

RE: گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - Pegasus - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ق.ظ

(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  دوستان چون در یه روز نمیتونیم دو گروه درس را برگزار کنیم.سه شنبه گروه نظریه را برگزار میکنیم. ساختمان داده را روز چهارشنبه با ۲۴ ساعت تاخیر برگزار میکنیم.

یعنی گروه ساختمان داده روز چهارشنبه برگزار میشه همون ساعت ۲۲؟

گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - elahe sma - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ

ببخشید من به تازگی عضو این سایت شدم میشه راجع به این گروه درسی توضیح بدهید ممنون میشم

گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - Farhaneh - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ)elahe sma نوشته شده توسط:  ببخشید من به تازگی عضو این سایت شدم میشه راجع به این گروه درسی توضیح بدهید ممنون میشم
اینجا سر بزن دوست عزیز

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - انرژی مثبت - ۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ

دوستان عزیزی که در گروه ساختمان هستند جلسه امشب برگزار نمی شه مثل این که دوستان سوالی رو برای اقا فرداد ارسال نکردند ضمن این که ایشون امشب به نت دسترسی ندارن و نمی تونند در جلسه حضور داشته باشن و بابت عدم تشکیل جلسه عذر خواهی کردند. زمان جلسه بعدی متعاقبا اعلام می شه.

گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - ana_12345 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ

خدایی این مانشت احتیاج به یه خونه تکونی داره و یکم نظم اصلا معلوم نیست چی به کجاست ؟ گروههای درسی آقای فرداد جای بخصوص نداره . بقیه چیزام همین طور. خبر رسانی به هم توی یه صفحه ای پبدا می شه که ممکن خیلیا نرن ببینن .

RE: گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - Pegasus - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  دوستان عزیزی که در گروه ساختمان هستند جلسه امشب برگزار نمی شه مثل این که دوستان سوالی رو برای اقا فرداد ارسال نکردند ضمن این که ایشون امشب به نت دسترسی ندارن و نمی تونند در جلسه حضور داشته باشن و بابت عدم تشکیل جلسه عذر خواهی کردند. زمان جلسه بعدی متعاقبا اعلام می شه.

سلام من هم تا الآن نمیتونستم وصل بشم
dns از کار افتاده بود ، همش نگران بودم الان جلسه شروع شده.

گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - f_a - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ

به نظر من هم این گروههای درسی اصلا نظم نداره....خیلی با این بی نظمی ها وقتمون گرفته میشه چون ما یه سری از کارامون رو کنسل میکنیم بعد میایم یا زود شروع میشه یا دیر یا جابجا میشه....Huh

RE: گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - Sunshine Off - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط:  به نظر من هم این گروههای درسی اصلا نظم نداره....خیلی با این بی نظمی ها وقتمون گرفته میشه چون ما یه سری از کارامون رو کنسل میکنیم بعد میایم یا زود شروع میشه یا دیر یا جابجا میشه....Huh
واقعا براتون متاسفم کوتاهی ازما بود.واقعا ببخشید.انشاالله جلسات بعدی جبران بشه.

RE: گروههای درسی سوم مرداد ۹۱ - f_a - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:  
(04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط:  به نظر من هم این گروههای درسی اصلا نظم نداره....خیلی با این بی نظمی ها وقتمون گرفته میشه چون ما یه سری از کارامون رو کنسل میکنیم بعد میایم یا زود شروع میشه یا دیر یا جابجا میشه....Huh
واقعا براتون متاسفم کوتاهی ازما بود.واقعا ببخشید.انشاالله جلسات بعدی جبران بشه.

خواهش میکنم اما کاش حداقل یه جوری بچه ها مطلع میشدن من دیشب یک ساعت منتظره گروه ساختمان بودم اما تشکیل نشد بدون اینکه اطلاعی به بچه ها بدن...حالا مهم نیست دیگه امیدوارم درست بشه..ممنونم