![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - نسخهی قابل چاپ |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ
دلیل حذف ارسالهای شما حذف موضوع ها بوده. احتمالاً موضوع رو آقا فرداد شروع کرده بودن. |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - luna - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: دکتر جان ارسال هایی که تو بخش مدیران حذف شده فقط توسط سطح مدیریتی شما و آقا فرداد می تونه باشه نه سایر مدیراننکته ظریفی بود! ![]() ![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - admin - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: دلیل حذف ارسالهای شما حذف موضوع ها بوده. احتمالاً موضوع رو آقا فرداد شروع کرده بودن.بله درسته. البته نگران نباشید ما بکآپهای خیلی خفنی داریم ![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ
هکر با ما خصومت شخصی داشته. من به چندنفر مشکوکم. |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - ف.ش - ۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
![]() ![]() |
RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - MarkLand - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ
از همین تریبون به این هکر میگم: شاگرد نمی خوایی؟ ![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Fardad-A - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ
آقا مسعود توپ را انداخت تو زمین من و دکتر. (شانست بگه مسعود جان من برنگردم تو تالار مدیران وگرنه میگم چهار بار محوطه مانشت رو کلاغ پر بری ![]() نمیخواستم بگم ولی دیگه الآن چاره ای نیست(شکلک خیلی تاسفبار نداریم؟؟) ، من مسئولیت این حرکت را بعهده میگیرم. ![]() ![]() میخواین کامل اعتراف کنم. آواتارم رو شطرنجی میکنم بعد توضیح میدم که نقشه را کی بمن داد. کی بمب را گذاشتم تو مانشت و چطوری قرار بود از مرز رد بشم! ![]() |
RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - SaMiRa.e - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ب.ظ
این پاک شدن پست ها فقط شامل مدیران میشه یا از کاربران هم حذف شده؟ بیست وپنج تا از پست های منم حذف شده . ![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Fardad-A - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
فکر کنم بجز پستهای مربوط به چند تاپیک خاص در تالار مدیران بقیه پستها برگشتن. |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - uniquegirl - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
فکر کنم یه چند تا چیز کوچولوی دیگه هم موندن. من امروز صبح اگه اشتباه نکنم ۳۰۳ تا پست داشتم. الان ۲۹۷ تاست با توجه به اینکه من توی تالار مدیرا نبودم ( ![]() به هرحالا بابت زحماتتون ممنون |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - maryami - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ
منم ارسالهام ۷۱۴ تا بود تا همین چند لحظه پیش به یه پستی مثبت دادم تعداد ارسالهام شد ۶۹۸ تا ممکنه همچین اتفاقی؟ به حق چیزای ندیده ![]() ![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - a.hooshmand - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ
یک ۳۵ تایی هم به من منفی داده ![]() ![]() ![]() ![]() ( ![]() |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - SarahArshad - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ق.ظ
۱۰۰ تا از ارسالهای منم کم شده . |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - هاتف - ۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: نمیخواستم بگم ولی دیگه الآن چاره ای نیست(شکلک خیلی تاسفبار نداریم؟؟) ،من از اولش هم به فرداد مشکوک بودم، حالا هم که اعتراف کرده دیگه مسامحه ای در کار نیست. حیف حساب و کتاب پست هامو ندارم وگرنه اعلام می کردم زیر پست هایی از من که پاک شده پول هامو مخفی کرده بودم! (۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: آواتارم رو شطرنجی میکنم بعد توضیح میدم که نقشه را کی بمن داد. کی بمب را گذاشتم تو مانشت و چطوری قرار بود از مرز رد بشمببینید آقای دکتر، همین ژنرال های رده بالا هستند که کودتا می کنند، والا کی این همه تجهیزات و اسلحه داره؟ |
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Fardad-A - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ
دوستانی که مصاحبه شون را من در مانشت گذاشتم جزء تاپیکهایی است که حذف شده. از این دوستان عذرخواهی میکنم و به دوستانی که میخواهند استفاده کنند عرض میکنم که چون این مصاحبه ها موجودند بزودی در مانشت مجددا" گذاشته خواهند شد. |