|
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - admin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
رده بندی سال و ماه بر اساس میزان مقبولیت مثبت افراد هست. ولی سایر مشخصهها هم اضافه شده که دیده بشن. |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - Msccom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ب.ظ
ای کاش یه امار جدا بر اساس فعالان هر بخش باشه که مثلا فعالان بخش درسی کیا هستن و موقع نیاز به اونها رجوع بشه.مثلا ما یه اعتبار کاربر داریم که اینها یک امار از فعالیت هر کس هست اما ویژوالی نیس |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - admin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
چشم سعی میکنم در صفحه اختصاصی هر فروم یه سری آمار برای کاربران فعال سه ماهه توی اون بخش بگذارم. پیشنهاد خوبیه و استقبال میشه. منظور از صفحه فروم چنین جایی هست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - iMohammad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
بسیار حرفهایست؛ اما حجم صفحهی اصلی را کمی سنگین کرده، که میارزد به بودنش. |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - - rasool - - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ
نمی دونم این حرفم در اینجا مناسبه یانه. اما وقتی دیدم در عنوان تاپیک نوشته برترین های مانشت ، لازم دیدم بگم یکی از بهترین کاربران مانشت که اسمش زیاد توی این نمودارها به چشم نمی خوره و جاش واقعا خالیه ، جناب mfXpert هستند. با توجه به کمکهایی که ایشان در حق من و خیلیا کرده اند و همه می دونند لذا نیازی به تعریف بیشتر و ... نیست. امیدوارم به لطف خدا ایشان (و سایر کسانی که به نحوی یاریگر من و سایرین بوده اند و من اسمشونو اینجا نیاوردم) ، بالاترین مراتب علمی و انسانی را به شایستگی طی کنند و هر جا هستند موفق و موید باشند. بدرود |
|
RE: ردهبندی برترین کاربران مانشت - Dark Knight - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ
سلام همه ی افراد محترمی که اسمشون در رده بندی برترین کاربران قرار گرفته هروقت که ازشون راهنمایی و کمکی خواستیم دریغ نکرده اند مطمئنا افراد دیگه ای هم هستن که شایستگی قرار گرفتن در این رده بندی رو داشته باشن ولی محدودیت باعث شده که اسمشون در لیست نباشه در آخر به نوبه خودم از تک تک کسانی که زحمت میکشن و در همه شرایط پاسخگو کابرای عزیز هستن کمال سپاس و تشکر رو دارم |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - banou - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
ببخشید واسه من قسمت برترین کاربران خالی هست.چیزی نشون نمیده.قسمت آمار انجمن هم چیزی نمی بینم.مرورگر من اینترنت اکسپلورر هست. |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - yaser_ilam_com - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
با opera و google chrome که راحت نشون میده البته سنگینتر شده کمی طول میکشه حالا با explorer چرا کار میکنی امتحان کردم مقبولیت رو مثلا برعکس میزنه |
ردهبندی برترین کاربران مانشت - Msccom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ)Ferestadeh نوشته شده توسط: لازم دیدم بگم یکی از بهترین کاربران مانشت که اسمش زیاد توی این نمودارها به چشم نمی خوره و جاش واقعا خالیه ، جناب mfXpert هستند. با توجه به کمکهایی که ایشان در حق من و خیلیا کرده اند و همه می دونند لذا نیازی به تعریف بیشتر و ... نیست.دقیقا.ایشون خیلی تو مباحث درسی کمک میکردند.منم از ایشون تشکر میکنم.کاربر lakikharin هم تو مباحث گسسته جز برترین ها هستند |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - yaser_ilam_com - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ
بهتره از آقا هاتف هم بگیم انصافا آقا هاتف در تکامل مانشت تاثیر خوبی داشته گفتم ایشون همیشه جزو بهترینا بودند و خواهند بود |
|
RE: ردهبندی برترین کاربران مانشت - SaMiRa.e - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
این کار خیلی قشنگیه که ازدوستان تقدیر وتشکر میشه . منم به نوبه خودم از همه عزیزان ( خیلی خیلی خیلی ) تشکرمیکنم . |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - banou - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ق.ظ
موفق شدم نمودارها رو ببینم.کار قشنگیه.خوشمان آمد. ![]()
|
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - یاقوت سرخ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ق.ظ
سلام به همگی از همه اعضای انجمن مانشت تشکر ویژه ای دارم. به هم دیگه کمک می کنند به فکر دوستان هستند در کنارشم به درس و مشقشون میرسن. با اینکه تلاش همه اعضا بی هیچ چشم داشتی بوده خلوص نیت انها به وضوح قابل مشاهده است. دونستن اینکه کی بیشتر کی کمتر تو مانشت بوده هم می تونه مسیر خوبی رو برای رجوع افراد ایجاد کند. بهتر بود یک اماری هم از تعداد مطالب علمی و مفید گذاشته میشد و صد البته امار دوستان بزرگواری که در این مطالب شرکت کرده اند. |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - admin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ
سیستم ردهبندی یه خرده تغییر کرده، هم از لحاظ سرعت و هم دقت ![]() تو سیستم جدید پاسخهای کامل هم محاسبه میشه و ردهبندی ساعت ۱۸ هر روز بهروزرسانی میشه. mfXpert توی ردهبندی جدید جز برترینهای سال قرار گرفته. (به واسطه پاسخهای کاملی که داشتن). |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - yaser_ilam_com - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ
ممنون دکتر کارتون کاملا منطقی بود lakikharin هم به واسطه پاسخ های کاملش شده جزو برترین ها |