|
|
راهنمایی برای ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: لطفا منو برای ارشد راهنمایی کنید - nomad:D - 16 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: خیلی ممنونم من کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت رو خوندم ولی تو کنکور (مهندسی) فقط ۱ سوال از ۴ تا سوال سیستم رو تونستم حل کنم. البته باید بگم این دلیل بر بد بودن کتاب نیست سوالهای کنکور امسال خیلی سخت بود. کتاب کاملیه و فصلهایی مثل سمافور و حافظه مجازی رو که مباحث مهمی هستن خیلی خوب گفته.اگه خیلی خوب بخونیش و طراح محترم عادی سوال بده میتونی به سوالهای سیستم جواب بدی. البته این نظر شخصی من هست.باز نظر بقیه دوستان هم ببینید چیه یه جمع بندی کنید. |
لطفا منو برای ارشد راهنمایی کنید - fatima1537 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: برای هوش مصنوعی خوندن کتاب مرجع کفایت میکنه؟کتاب تست چی خوبه؟بله مرجع برای هوش که لازمه.کتاب تست هم برای اینکه نوع سئوالات دستتون بیاد خوبه.من پوران رو خوندم و از نظر من خوبه(البته به شرطی خوبه که قبلا مرجع رو خونده باشید).کتابهای کنکوری هوش معمولا یه خلاصه ای از کتابهای مرجع هستن و خیلی مسئله حل نکردن . مثلا مسئله های احتمال شرطی و هرس و ... و بیشتر روی توضیح درس تکیه کردن ولی میتونید برای قوی شدن تست کارکنید و مرجع بخونید. |
|
RE: لطفا منو برای ارشد راهنمایی کنید - n.mehr - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ
سلاام خیلی ممنونم از کسانی که این مدت منو راهنمایی کردن کتابclrs خوندن۲ جلدش لازمه؟ یا جدل اولش همه مباحثو داره؟ کتاب گریمالدی رو امروز رفتم نمایشگاه پیدا نکردم ولی خیلی زیاده ![]() ساختمان داده پارسه خوبه؟؟؟کتابشو جدا میدن؟؟؟ تست تالیفی از کجا پیدا کنم چه کتابی چه انتشاراتی؟ آزمون های چه موسسه ای خوبه؟؟ و استاندارده؟ (۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: هوش که لازمه.کتاب تست هم برای اینکه نوع سئوالات دستتون بیاد خوبه.من پوران رو خوندم و از نظر من خوبه(البته به شرطی خوبه که قبلا مرجع رو خونده باشید).کتابهای کنکوری هوش معمولا یه خلاصه ای از کتابهای مرجع هستن و خیلی مسئله حل نکردن . مثلا مسئله های احتمال شرطی و هرس و ... و بیشتر روی توضیح درس تکیه کردن ولی میتونید برای قوی شدن تست کارکنید و مرجع بخونید. پوران چه نویسنده ایش واسه هوش خوبه؟ جلد اول کتاب راسل ترجمه راحتی کافیه بخونم؟ شما آزمون های چه موسسه ای رو میدید؟ |
جنبه های grid - esisonic - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: 1-خیلی ممنون رانکوهی هم کتاب مرجعه؟ج۱-بله ج۲-اگه بخونی کار خوبی کردی ج۳-بله...اگه درست و دقیق برنامه ریزی کنی حداقل ۲ بار رو میخونی ج۴-خوبه ج۵-نه ، ولی اگه بگردی میتونی دانلود کنی ج۶-نمیدونم ... بهتره بیشتر تحقیق کنی |
|
RE: راهنمایی برای ارشد - n.mehr - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ
بنظرتون اول شروع کنم تا مهر منابع رو بخونم بعد از مهر تست بزنم یا هر فصلی رو که میخونم زمانی بزارم واسه تستش؟ |
RE: راهنمایی برای ارشد - yaser_ilam_com - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: بنظرتون اول شروع کنم تا مهر متابع رو بخونم بعد از مهر تست بزنم یا هر فسلی رو که میخونم زمانی بزارم واسه تستش؟من از راه حل دوم استفاده کردم اما یک بازه یکی دوماهه قرار بدید برا تثبیت مطالب اون آخرا مطالب زیاد از یاد میرن یا کمرنگ میشن مجبوری وقت بزاری برا مرور و تثبیت مطلب البته نقش حل تست به نظر من بسیار مهمه البته این حل باید تستها متنوع ، متعدد ،با تکرار مناسب باشه و تمام بحث ها رو پوشش بده |
|
RE: راهنمایی برای ارشد - Masoud05 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ
هوش مصنوعی می تونی از پوران استفاده کنی اما برای حل تست اصلا کتاب مناسبی نیست ! شاید بهتر باشه همون راهیان ارشد رو کامل بخونی هم درسش خوبه و به گفته دوستان تستش هم خوبه برای سیستم عامل یا حقیقت و یا موسوی طیبی ( پوران پژوهش چاپ جدید) . مقسمی هم خوبه اما ۲تای قبلی بنظرم کامل تر هستن و تمارین خوبی دارن . برای گسسته بنظرم سپاهان بیشتر و بهتر از پوران توضیح داده ، حل تستش هم خوبه . الگوریتم کتاب پوران خوبه اما بخش گرافش جالب نیست و باید مباحث گراف رو از روی CLRS بخونی ( میتونی CLRS رو از الان شروع کنی و کلش رو بخونی ، کتاب جالبیه ) |
راهنمایی برای ارشد - fatima1537 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: پوران چه نویسنده ایش واسه هوش خوبه؟پوران جدید ترین چاپ رو بخرید که آخرین آزمونی هم که دادیم توش باشه(من مهدیه شادی رو داشتم) بله.راسل رو که حتما باید بخونید من یکبار آزمونهای جامع سنجش رو شرکت کردم.خوب بود در مورد سایر کتابها:برای منطقی بعضی از دوستان میگن از انتشارات پوران کتاب یوسفی کافیه ولی چون جواب صحیح به تستهای منطقی یک امتیاز محسوب میشه و باید سر جلسه کنکور وقتتون رو روی درسهای سخت تر مثل معماری و سیستم بذارید ، اگر کتاب مانو و تمریناتش رو هم کار کنید عالیه.کلا درسهای آسونتر رو در حد فول کار کنید که سر جلسه اصلا وقت صرفش نکنید |
|
RE: راهنمایی برای ارشد - n.mehr - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون از امروز شروع کردم به خوندم اما فوق العاده کند پیش رفتم یعنی امروز خواستم ۳ تادرس گسسته -الگوریتم-معماری بخونم اما فقط رسیدم فصل اول کتاب قلی زاده +فصل ۱ پورانو بخونم واسه گسسته اکثر مصاحبه ها رو که خوندم گفته بودن درسارو موازی بخونید و روزشونو ۳ قسمت میکردن و در هر قسمت ی درس میخوندن ببخشید شما دوستان واقعا میرسید توی ی بخش از روز که مثلا۳ ساعته ی فصل کتابو بخونید؟ ![]() وای من اینجوری پیش برم ۱۰ قرن طول میکشه به هر حال بازم ممنون که راهنماییم کردید این سایت واقعا مفیده
|
|
راهنمایی برای ارشد - alimori - 20 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
آقا برای ارشد آی تی برای درسای زیر چه کتابایی یا جزواتی رو بخونم؟؟؟ ساختمان داده؟ طراحی الگوریتم؟ سیتم عامل؟ معماری؟ لطفن راهنمایی کنین.. |
راهنمایی برای ارشد - SaMiRa.e - 20 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ)alimori نوشته شده توسط: آقا برای ارشد آی تی برای درسای زیر چه کتابایی یا جزواتی رو بخونم؟؟؟شما یه نگاه به مصاحبه های بچه های آی تی امسال بکنید خیلی کمکتون میکنه .
|
راهنمایی برای ارشد - esisonic - 20 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: اکثر مصاحبه ها رو که خوندم گفته بودن درسارو موازی بخونید و روزشونو ۳ قسمت میکردن و در هر قسمت ی درس میخوندنببینید...هیچوقت عجله نکنید... میتونید روزتون رو به جای ۳ قسمت به ۲ قسمت تقسیم کنید حتما ً لازم نیست در هر قسمت یه فصل رو بخونید...یه مبحث هم کافیه...مهم اینه که اون مبحثی رو که خوندید بفهمید!!! |
|
راهنمایی برای ارشد - asghar1 - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ
گسسته پوران پژوهش+دکتر بهروز قلی زاده خیلی خوبه |
RE: راهنمایی برای ارشد - fateme66 - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون ۳ ساعت که عالی میشه اگه بشه،من ۱۳ ساعت طول کشیده تا فصل ۲۲،کتاب clrs رو خوندم تازه بدون خلاصه نویسی
|
|
راهنمایی برای ارشد - araye - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
اینجا کسی بسته آموزشی گاج برای گرایش نرم افزار رو داره ،من فقط دو تا از کتابها رو میخوام.اصلا چیزی راجع به بسته های آموزشی یا آزمونهای آزمایشی گاج شنیدید؟ |