|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - arminjahan - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۲ ب.ظ
کلید A,B,C,D مهندسی فناوری اطلاعات سنجش
![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط: ۱۲۰ هوش رده ۴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شاید اینم از اون تستهای مشکل دار باشه چون ۴ حتما صحیح هست و طبق بررسی دوستان ۲ هم صحیح هست . |
|
درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - hani89 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ب.ظ
وای من گند زدم درصدام با گزینه های سنجش: زبان ۰ ریاضی ۵۵ مشترک ۲۶ تخصصی هوش ۱۶/۶۶۶ معدل : ۱۵/۵۲ یکی بگهمن رتبه م چند میشه فقط میخوام گریه کنم |
|
درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - _MAjid_ - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ
من میگم گزینه ۳م درسته.احتمالا طراح میخواسته بگه کدام گزینه غلطه! ولی مسلما درستترین گزینه ۲/ |
|
درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - hani89 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ
این سوال اخر هوش غلطه ترخدا اعتراض بدین حذفش کنن سوال منطقی باید x ها رو میگرفت |
|
درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - morelo - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ
سوال ۵۰ ساختمان داده زده ۱ / به نظر ۳ درسته من خودم ۲ زدم count رو حساب کردم دی: |
|
درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - hani89 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ
سوال ۱۱۱ هوش میشه ۲ e+vlog v نه e+v صورت سوال نگفته dag که واااااایی ی ی ی ی ی |
|
درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - shervinrs - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ
درصدهای من: زبان ۸۲ ریاضی ۱۸ مشترک ۲۸ اختصاصی معماری ۱۴ چی فکر می کردم چی شد. منطقی کمتر از معماری زدم! اختصاصی معماری هم به نظرم کلیدش ایراد داره. |
|
درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - arinmt - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ
این هم اولین ارسال من تو این انجمن! زبان:۷۵ ریاضی:۱۰ مشترک:۱۰ تخصصی هوش:۲۰ معدل:۱۵ از اینا چیزی در میاد؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: درصدهای من: رتبه خوبی میاری مطمئن باش . تهران رو که نمیشه گفت میاری اما شهرستانها رو انشاالله همه میتونی روزانه بیاری . |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - a i - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ
کرک و پرم ریخت جواب هوش رو دیدم : زبان ۱۴/۴ ریاضی ۵۶/۲ مشترک ۱۹/۷ تخصصی ۲۲/۹ معدل = ۱۲ تخمین مهستان : ۴۵۱ ولی فکر نکنم رتبم این بشه . آخرش چوب معدلو خوردم . |
RE: درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)a i نوشته شده توسط: کرک و پرم ریخت جواب هوش رو دیدم :معدل خیلی تاثیر نداره . مشترک رو بد زدی . من زبان رو سفید زدم
|
|
درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - bashir - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ
سلام زبان ۴ درصد ریاضیات ۲۱ مشترک ۴۳ نرم افزار ۲۴ چند میشم به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داغونم. خیلی داغون ولی خدا بزرگ است |
RE: درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: زبان ۰ شهرستان ها رو میاری انشاالله . از الان غصه نخور . من حتی نمیدونم چیا رو زدم باید ۳ ماه دیگه صبر کنم .
|
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - ida_isp - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ
روم نمیشه درصدامو بنویسم اما دلم میخواد بدونم حدودا چند میشم![]() زبان ۱۶/۶۶ ریاضی ۵۰ مشترک ۱۹/۷۵ (((تخصصی معماری ۱۸/۷۵ معدل ۱۶/۲۵ تخمین مهستان معماری نداره، رتبه دانشگاهمم نمیدونم چند بزنم....کسی میتونه واسم تخمین بزنه؟ همه آرزوهام به باد رفت.....:-< |