تالار گفتمان مانشت
مشکل با خوندن مدار الکتریکی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
مشکل با خوندن مدار الکتریکی - *farnaz* - 11 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ب.ظ

مرسی mat جون

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - aidin - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ق.ظ

سلام دوستان کامپیوتری عزیز!
من برق می خونم
برای درس مدار معجون مناسبی واستون دارم!
برای بخش مدار های مقاومتی بهترین منبع حل سوالات فصل یکم کتاب راهیان ارشد نویسنده مصطفی تقوی هست( سوالات کنکور برق)- می توانید از کتاب رهیافت مدار دیانی هم استفاده کنید و بخوبی راه بیفتید
برای مرتبه اول بهتره از کتاب مدرسان شریف درسنامه رو بخونید و سوالات رهیافت رو حل کنید
مرتبه دوم و ان‌ام هم به همراه استفاده از تبدیل لاپلاس باید خوانده بشه که بهترین منبع برای این قسمت جزوه مهندس کهن هست
حالت دائم سینوسی و توان مختلط هم رهیافت فوق العاده هست تمریناتش. یادگیری هم پارسه خوبه
مدار های تزویج شده‌: بهترین منبع باز هم جزوه مهندس کهن هست
فرکانس های طبیعی و پاسخ فرکانسی هم کتاب پوران پژوهش منبع خوبی هست و کفایت می کند برای یادگیری
مدارات دو قطبی هم مبحث ساده ای هست که از همه جا می شود خواند
می مونه کاربرد گراف‌ها و معادلات حالت و مدارات غیر خطی و اپ امپ‌ها . برای دو تای اولی مدرسان خوب توضیح داده
برای مدارات غیر خطی و اپ امپ بهتره رهیافت خونده بشه

این جریان یک مرحله ای شدن هم رفته رو اعصاب مهندسین برق و کامپیوتر!
واقعا معنی نداره ... تصور کنید‌! زبان‌، مدار‌، ریاضیات، سیگنال،مغناطیس، کنترل،الکترونیک!!! اشک در چشم ادم جمع میشه!

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Masoud05 - 13 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ب.ظ

(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ق.ظ)aidin نوشته شده توسط:  سلام دوستان کامپیوتری عزیز!
من برق می خونم
...
از توضیحات شما ممنونم . کتاب پارسه چطوره آخه میگن ساده ترین کتاب مدار همونه . درصد زیادی از بچه های کامپیوتر اصلا مدار تو دانشگاه نداشتن( یکیش خودم )برا همین هم باید یه کتاب ساده و روون و در عین سطح علمی مناسبی داره رو باید انتخاب کنیم/
البته سطح سوالات برق از کامپیوتر بالاتره و سطح سوالات گرایش معماری از هوش بالاتره . با توجه به این سلسله مراتب و سطح دانش ما از مدار ؛پیشنهاد دیگه ای ندارید؟

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Xilinx - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ب.ظ

من با این حرف که راهیان ارشد بهترین کتاب واسه قسمت مدارهای مقاومتی هست کاملا مخالفم چون خودم خوندمش.پارسه بهتر گفته.ولی پارسه مدارهای مرتبه اول رو خوب نگفته اگه هم خوب گفته باشه کلا بخش سنگین و مهم مدار هست.بعدشم چه دلیلی داره آدم این همه کتاب و جزوه واسه یه درس بخونه؟ من کلی این مصاحبه‌ها روخوندم اونایی که واسه یه درس چند منبع خونده بودن همه ناراضی بودن.من از یکی از دوستام که برق بود واسه مدار سوال کردم.گفت یه نفر بوده دو سال پشت سر هم توی کنکور برق مدار رو ۸۰درصد زده ازش پرسیدم چیکار کردی که مدار رو ۸۰ زدی.گفته اول یه دور کتاب کاردانی به کارشناسی رو خوندم بعد اومدم سراغ کتابای تست ارشد.از بچه‌ها شنیدم که گفتن مهندس کهن کتاب کاردانی به کارشناسی مدرسان شریف رو تاکیید کرده که بخونن که احتمالا همون کتابی هست که همون پسره خونده.من سعی میکنم زود بخرمش امیدوارم وقت بیارم بخونمش Smile

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - SarahArshad - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ب.ظ

حجمش فوق العاده فوق العاده زیاده زودتر بگیریدش.

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - *farnaz* - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ب.ظ

این که میگن مدار گرایش هوش راحت‌تر از معماری میاد درسته؟ اگه اینجوریه چی بخونیم؟

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - aidin - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ

(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  
(13 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ق.ظ)aidin نوشته شده توسط:  سلام دوستان کامپیوتری عزیز!
من برق می خونم
...
از توضیحات شما ممنونم . کتاب پارسه چطوره آخه میگن ساده ترین کتاب مدار همونه . درصد زیادی از بچه های کامپیوتر اصلا مدار تو دانشگاه نداشتن( یکیش خودم )برا همین هم باید یه کتاب ساده و روون و در عین سطح علمی مناسبی داره رو باید انتخاب کنیم/
البته سطح سوالات برق از کامپیوتر بالاتره و سطح سوالات گرایش معماری از هوش بالاتره . با توجه به این سلسله مراتب و سطح دانش ما از مدار ؛پیشنهاد دیگه ای ندارید؟

شما باید دید مداری پیدا کنید. یعنی دیدتون رو به سوالات مدار بهتر کنید تا بتونید به سوالات پاسخ بدید
بهترین و خلاصه ترین و کم هزینه ترین و بدون ریسک ترین !! راه برای شما این هست که پارسه و پوران پژوهش رو با هم موازی بخونید و در نهایت سوالات کنکور رو بعنوان تمرین حل کنید. اگر وقت اضافی اوردید تمرینات رهیافت هم خیلی خوب هست.
اگر خواستید تمرینات مهمش رو اینجا قرار بدم؟(منظور شماره این تمرینات )

در نهایت هم اگر خواستید مدار رو درصد بالایی بزنید کتاب ۲ جلدی راهیان ارشد رو بگیرید و سوالات سال ۷۵ به بعدش رو حل کنید
اون توضیحاتی که در پست اولم نوشتم هم کوتاه ترین روش و منابع برای خوندن درس مدار هست( پر هزینه‌، ریسک پذیر چون نظر من هست و ممکنه برای شما جواب نده)
ولی اگر بدون ریسکش رو بخواهید از همین ۳ کتابی که براتون نوشتم بخونید
موفق باشید
(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  من با این حرف که راهیان ارشد بهترین کتاب واسه قسمت مدارهای مقاومتی هست کاملا مخالفم چون خودم خوندمش.پارسه بهتر گفته.ولی پارسه مدارهای مرتبه اول رو خوب نگفته اگه هم خوب گفته باشه کلا بخش سنگین و مهم مدار هست.بعدشم چه دلیلی داره آدم این همه کتاب و جزوه واسه یه درس بخونه؟ من کلی این مصاحبه‌ها روخوندم اونایی که واسه یه درس چند منبع خونده بودن همه ناراضی بودن.من از یکی از دوستام که برق بود واسه مدار سوال کردم.گفت یه نفر بوده دو سال پشت سر هم توی کنکور برق مدار رو ۸۰درصد زده ازش پرسیدم چیکار کردی که مدار رو ۸۰ زدی.گفته اول یه دور کتاب کاردانی به کارشناسی رو خوندم بعد اومدم سراغ کتابای تست ارشد.از بچه‌ها شنیدم که گفتن مهندس کهن کتاب کاردانی به کارشناسی مدرسان شریف رو تاکیید کرده که بخونن که احتمالا همون کتابی هست که همون پسره خونده.من سعی میکنم زود بخرمش امیدوارم وقت بیارم بخونمش Smile

در مورد راهیان ارشد شما باید سوالات انتهای فصل رو حل کنید. مدار کلا درسی هست که باید تمرینات خوب براش حل کنید تا راه بیفتید
روش های حل مسئله اقای تقوی در کتاب راهیان ارشد، تماما روش های کلاس های کنکوری اساتید برتر هست( مثل اقای کهن) و برای کسی که به جزوات دسترسی نداره بسیار مناسب هست
مخصوصا فصل اول که دید فوق العاده ای میده.
در مورد زیادی منابع‌، من هم راضی نیستم که این همه منبع مختلف رو بخونم‌! ولی مجبورم‌، برای اینکه هیچ کتابی تمام مطالب رو خوب توضیح نداده. هر کتابی یه خوبی‌ها و بدی هایی داره. در مورد مصاحبه با نفرات برتر کنکور هم من نظر های مختلفی رو خوندم

توضیحاتی که ابتدا نوشتم برای کسانی بود که مدار رو می خوان از صفر بخونن
حالا اگر شما تسلط نسبی داری کتاب راهان ارشد و رهیافت به تنهایی کفایت می کنند
موفق باشید

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Xilinx - 13 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ

نقل قول: در مورد راهیان ارشد شما باید سوالات انتهای فصل رو حل کنید. مدار کلا درسی هست که باید تمرینات خوب براش حل کنید تا راه بیفتید
روش های حل مسئله اقای تقوی در کتاب راهیان ارشد، تماما روش های کلاس های کنکوری اساتید برتر هست( مثل اقای کهن) و برای کسی که به جزوات دسترسی نداره بسیار مناسب هست
خب بدیش اینه که وقتی همه‌ی فصل رو خوندی نمیتونی تست های آخر فصل رو حل کنی.باید فقط چند دقیقه روی سوال فکر کنی بعد مستقیم بری سراغ پاسخنامه تشریحی.در واقع اینطوریه که یه خلاصه ای از درس به صورت طبقه بندی شده ارائه داده و بقیه‌ی توضیحات رو ضمن حل تست ارائه میده.ولی اکثر بچه‌ها دوست دارن کتاب جوری باشه که بعد از خوندن درس و دیدن و حل کردن مثال های ضمن درس اکثر تست های کنکور رو حل کنن.که این بعد از حل تست های آخر فصل راهیان و حل تمامی تست هاش بدست میاد.کاملا حرفتون رو تایید میکنم که روش های میانبر رو توی حل تشریحی گفته.

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - aidin - 14 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ب.ظ

(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  
نقل قول: در مورد راهیان ارشد شما باید سوالات انتهای فصل رو حل کنید. مدار کلا درسی هست که باید تمرینات خوب براش حل کنید تا راه بیفتید
خب بدیش اینه که وقتی همه‌ی فصل رو خوندی نمیتونی تست های آخر فصل رو حل کنی.باید فقط چند دقیقه روی سوال فکر کنی بعد مستقیم بری سراغ پاسخنامه تشریحی.در واقع اینطوریه که یه خلاصه ای از درس به صورت طبقه بندی شده ارائه داده و بقیه‌ی توضیحات رو ضمن حل تست ارائه میده.ولی اکثر بچه‌ها دوست دارن کتاب جوری باشه که بعد از خوندن درس و دیدن و حل کردن مثال های ضمن درس اکثر تست های کنکور رو حل کنن.که این بعد از حل تست های آخر فصل راهیان و حل تمامی تست هاش بدست میاد.کاملا حرفتون رو تایید میکنم که روش های میانبر رو توی حل تشریحی گفته.
بله‌، می فهمم چی میگید
اکثر کلاس های کنکور روششون بر این پایه هست که سوالات کنکور های سال قبل رو حل می کنند و در نهایت تجربه لازم رو برای حل سوالات کنکور های سال های اخیر‌، به دواطلب میدن
خوندن کنکوری یعنی همین!
کتاب راهیان ارشد هم پیشفرضش همین هست که با حل مسئله از نوع سوال کنکور تجربه لازم داده میشه
مهم گرفتن نکات اساسی سوالات و فهم اونهاست

همتون رو بخدا میسپارم
خدا حافظ

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - marysimaa - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ

چون شکر خدا امسال خودم نتیجه خیلی خوبی از مدار (و البته سایر دروس!) گرفتم، تجربه خودم رو میگم. Big Grin

راستی منظورتون از استاد تقوی همون استاد مدار الکتریکی پارسه نیست؟ Exclamation اگر همون باشه ما کلاسای ترم تابستون ایشون و دکتر عبدالعالی رو رفتیم. مشترک با هم ارایه میکردند و کلاس نسبتا خوبی هم بود. من جزوه اون ترم رو دارم اگر بتونم توی عید اسکنش میکنم میگذارم. بچه های برق پارسه هم خیلی از این دو نفر تعریف میکردن

اما در مورد کتابها:

۱- کتاب مدار کامپیوتر پارسه، در حقیقت همون جلد یک کتابی بود که به برقیها تدریس میشد برای همین هم استاد خودش به ما جزوه جدا میگفت. من اون کتاب پارسه رو هم دارم ولی روش سرمایه گذاری نکردم که بتونم نظر بدم

۲- در مورد کتابهای مدار راهیان من خودم جلد اولش رو که مدار ۱ هست خوندم و بنظرم خیلی خوب و ساده حل کرده بود ولی خود استاد تقوی میگفت که داره یه کتاب تخصصی فقط برای مدار الکتریکی کامپیوتریها مینویسه که تمام تستهای مدار کنکور کامپیوتری توش حل شده و خیلی کامله ولی تا یک ماه قبل کنکور که من به سایتش سر زدم هنوز چاپ نشده بود

۳- جزوه مهندس کهن رو یه مقداری خوندم ولی فقط حل مسئله بود و بنظرم خیلی منظم نبود برای همین هم بعد یک فصل رهاش کردم

۴- کتابای پوران پژوهش رو من از روش نخوندم ولی با استادمون که بررسیشون میکردیم ، همونطور که بچه ها هم گفتند ، کپی پیست کتاب دکتر جبه دار و دکتر عبدالعالی بود. چند تا از دوستانم هم که خونده بودنش اصلا راضی نبودن

۵- بنظرم کتاب مدار کاردانی به کارشناسی مدرسان هم چون خیلی سطح پایین گفته برای شروع خوبه ولی چون حجیم بود، من جزوه کاردانی به کارشناسی پارسه رو که خود استاد تقوی نوشته بود و توی انتشارات پارسه گذاشته بود خوندم. تازه اون رو هم میپرسیدم که همش رو نخونم و فقط جاهایی که لازم بود رو با راهنمایی خوندم

امیدوارم مفید بوده باشم Wink

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Sophia - 02 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ

دوستان از راهنمایی ها خیلی ممنون.
من فقط یه سوال دارم، الان یکی مثه من که می خواد از الان شروع کنه و اینکه میدونم تابستون باید روی منبع وقت گذاشت و روی درس مسلط شد، کتابهایی که شما گفتین همه باید توش تست باشه، درسته؟
می خوام بدونم آیا من باید الان باید یه منبع مثه جبه دار بخونم و بعد کتابهایی مثه پارسه و پوران رو از مهر شروع کنم؟
یا اینکه شروع پارسه و پوران از مهر وقت کم میارم؟
و آ خرین سوال منظورتون از پارسه کتاب پارسه هست که خوبه یا جزوه کلاسش منظورتونه؟

راهنمایی خوندن مدار الکتریکی - Sophia - 02 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ

سلام دوستان

من در مورد خوندن مدار کمک می خواستم.
من از الان می خوام بخونم ولی تو پستهایی که سرچ کردم دیدم همه از کتابهای پارسه و پوران و ... گفتن، من این کتاب ها رو ندارم ولی مطمئنا تستین که تست رو هم باید گذاشت مهر به بعد. به نظرتون کار درستیه جبه دار رو به عنوان منبع(چون خودمم قبلا خوندمش) تو تابستون بخونم با حل کردن تمریناش بعد مهر به بعد برم سراغ همون کتاب تستیا که تو فروم ها در موردش بحث شده؟
یا نه ممکنه واسه پوران و پارسه وقت کم بیارم؟
البته بگم من این دوتا کتاب پوران با پارسه رو در نظر دارم واسه خریدن اگه کسی در مورد پارسه اطلاع داره، که کتابش هست که میگن خوبه یا نه منظورشون جزوه سر کلاسشونه؟

ممنون میشم کمکم کنین.

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - marysimaa - 05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ

کتاب جبه دار و پارسه برای یادگیری اصلا خوب نیستند چون اصلا حتی یک تست کامپیوتری هم توشون حل نشده و از طرف دیگه اصلا برای برقی ها نوشته شده و خیلی سنگینه. کتاب پوران هم خیلی ضعیف بود و حلهاش خیلی خیلی طولانی و غیرتستی بود. مدرسان رو هم ندیدم. ولی من خودم از جزوه مهندس تقوی که استاد پارسه بود استفاده کردم و خیلی خوب نتیجه گرفتم. طبق آخرین خبری که در وبلاگ ایشون دیدم، قراره جزوه رو به کتاب تبدیل کنند و تا آخر اردیبهشت چاپش کنند. ایشون هم درس رو داده و هم تستها رو حل کرده. بازم اگر فرصت کنم سعی میکنم جزوشون رو اسکن کنم بگذارم.

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Sophia - 07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ

(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)marysimaa نوشته شده توسط:  کتاب جبه دار و پارسه برای یادگیری اصلا خوب نیستند چون اصلا حتی یک تست کامپیوتری هم توشون حل نشده و از طرف دیگه اصلا برای برقی ها نوشته شده و خیلی سنگینه. کتاب پوران هم خیلی ضعیف بود و حلهاش خیلی خیلی طولانی و غیرتستی بود. مدرسان رو هم ندیدم. ولی من خودم از جزوه مهندس تقوی که استاد پارسه بود استفاده کردم و خیلی خوب نتیجه گرفتم. طبق آخرین خبری که در وبلاگ ایشون دیدم، قراره جزوه رو به کتاب تبدیل کنند و تا آخر اردیبهشت چاپش کنند. ایشون هم درس رو داده و هم تستها رو حل کرده. بازم اگر فرصت کنم سعی میکنم جزوشون رو اسکن کنم بگذارم.

خیلی ممنون میشم اگه بتونین اسکن کنین بذارین،از راهنماییتون هم ممنون، ولی به نظر شما همین که یه کتابی مثه جبه دار رو حل کنیم چون سطحش بالاست خوب نیست؟ اینجوری دیگه سوالای کامپیوتر که آسونتر باید باشن براموم خیلی راحت تر میشن و سریع سر جلسه می تونیم بزنیم، من چون تاحالا کنکور ندادم می خواستم نظرتون رو بپرسم، شاید به قول شما فقط وقت تلف کردن باشه اگه بخوایم رو پارسه و چبه دار وقت بذاریم.

بازم ممنون از راهنماییتون.

مشکل با خوندن مدار الکتریکی - Xilinx - 07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ

ای بابا...واقعا اگه کسی اونقدر زرنگه که بدون جبه دار خوندن مدار رو یاد بگیره حقشه یه رتبه ی خوب بیاره...همه نمی تونن کلاس برن...من خودم پارسال پارسه رو داشتم ولی تا رسیدم به فصل مدارهای مرتبه اول دیگه چیزی یاد نگرفتم...من همون جبه دار رو اکیدا توصیه میکنم...افرادی که مث من پشت کنکوری هستن دوست دارن بعد از خوندن درس تست ها رو راحت بزنن ولی با خوندن کتاب های آقای تقوی همچین توانایی بدست نمیاد.شما بعد از خوندن درس کلیات رو یاد میگیری.و باید یه دور تست ها رو با جوابش بخونی تا مهارت حل تست پیدا کنی...ولی ما دوست داریم وقتی درس رو تموم کردیم بتونیم ۸۰ درصد تست ها رو بزنیم...من فصل اول کتاب ایشون رو خوندم و تجربم این بود...به نظر من اگه کسی کتاب جبه دار و رو با تست های پوران بخونه کافیه...تمرین های ضمن درس کتاب جبه دار و تمریناش خیلی توی تسلط روی این درس تاثیر داره...موفق باشید