![]() |
آمارگیری : رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - نسخهی قابل چاپ |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - deledivouneh - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ
خارج رو ول کنید تو ایران این طوریه: هوش=چرت و پرت محض ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نرم افزار=چرت و پرت کاربردی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - pos - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ق.ظ
نقل قول: من شخصا به هوش بیشتر از نرم افزار علاقه دارم. نکنه شما می خواین هوش شرکت کنین دقیقا ![]() نقل قول: واسه اینکه رقیباتون کمتر بشن همه رو تشویق می کنین به نرم افزار دوست عزیز؟نه بابا من صلاح و مصلحتتون رو می خوام. واسه خودتون میگم ![]() حالا که نظر سنجی انجام شده دوستان همه نظرشان را بگن. یعنی واقعا هوش بیشتر از نرم افزار می خواین شرکت کنین؟ من شنیده بودم هوش شرکت کنندش بیشتر شده ولی نه اینطوری دیگه. به هر حال هر کی هرچی دوست داره انشا... قبول شه. ![]() |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - Maryam-X - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ
این آمار رو بهتره از موسسات کنکوری بگیریم.مثلا پارسه موقع ثبت نام از داوطلب می پرسه چه گرایشی می خوای شرکت کنی و روی شماره صندلی می چسبونه.من که تو امتحان قبلی صندلیها رو دور می زدم اکثرا نرم افزار بود. پیش خودم گفتم نکنه داوطلب اشتباهی گرایشی رو که تو لیسانس خونده نوشته؟؟ اگر غیر از این باشه که من خیلی خوشحال می شم!!!! |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - a i - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
امسال چه رقابتی شود گرایش هوش !!! |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - موج - ۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ
یه مسئله که توی این تاپیک بحثش شد سال گذشته چند نفر از کاربرای مانشت علوم کامپیوتری بودند ولی امسال واقعا خیلی کم هستند (یه جورایی نظر سنجی نشون میده نداریم) من زمان ثبتنام وسوسه شدم که علوم کامپیوتر بخونم . علاوه بر این هم رشته نا شناخته تری هست نسبت به آی تی که همه میشناسنش هم اسم مهندسی نداره و از این بابت هم رقابت توش کمتره دلیل سوم هم یادمه که زمان کارشناسی پذیرش مهندسی فناوری اطلاعات به مراتب بیشتر از علوم کامپیوتر بود تا پایان مهلت ثبتنام ساعاتی باقیست ![]() |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - pos - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
زمان ویرایش اطلاعات کی هست؟ |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - a i - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
تا الان معماری: ۱نفر، واقعا چرا ؟ یعنی همه بچه های سخت افزار کوچ کردن به هوش ؟ |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - mat - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: یه مسئله که توی این تاپیک بحثش شد از سال ۸۷ خیلی از رشته های مهندسی کامپیوتر پیام نور شد علوم وخیلی از دانشگاهها این رشته رو اضافه کردند...البته تو مقطع کارشناسی و برعکس هنوز توی ارشد کمبود دریافت دارند درنتیجه درصد بچه های علوم فارغ التحصیل امسال زیادتر هست و اگر سال های قبل بود حرف شما درست بود از طرفی بچه های ریاضی علاقه خاصی به این رشته دارند و چون از ریاضیات و پایه استدلال قویتری برخوردارند و خیلی از درسهای این رشته رو پاس میکنن تو این رشته قوی ترند و شانس بیشتری دارند... به نظرم بگذارید این چند ساعت هم سپری بشه ![]() |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - pos - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: سال گذشته چند نفر از کاربرای مانشت علوم کامپیوتری بودند ولی امسال واقعا خیلی کم هستند (یه جورایی نظر سنجی نشون میده نداریم) من زمان ثبتنام وسوسه شدم که علوم کامپیوتر بخونم . علاوه بر این هم رشته نا شناخته تری هست نسبت به آی تی که همه میشناسنش هم اسم مهندسی نداره و از این بابت هم رقابت توش کمتره دلیل سوم هم یادمه که زمان کارشناسی پذیرش مهندسی فناوری اطلاعات به مراتب بیشتر از علوم کامپیوتر بود من تازه چند روزی فهمیدم این رشته هم وجود داره و تا حالا فکر می کردم اون گرایش های سیستم های هوشمند (قبلا چنین چیزی توی سایت خوانده بودم که یکی از دوستان دروسش را معرفی کرده بودن و بیشتر شبیه هوش مصنوعی بود) همون معماری کامپیوتر هست. حالا با توجه به ان ارزش داره آدم این رشته را هم شرکت کنه؟ با توجه به اینکه فکر کنم ضریب درس های ریاضیش ۶ هست و من اگر شرکت کنم هم نمی توانم زیاد روی ریاضیش وقت بگذارم؟ ضمن اینگه اطلاع دارین چند نفر پذیرش داره؟ |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - mat - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ
نقل قول: من تازه چند روزی فهمیدم این رشته هم وجود داره و تا حالا فکر می کردم اون گرایش های سیستم های هوشمند (قبلا چنین چیزی توی سایت خوانده بودم که یکی از دوستان دروسش را معرفی کرده بودن و بیشتر شبیه هوش مصنوعی بود) بچه های علوم شکسته بندی کردند دست زیاد نشه.. ![]() |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - موج - ۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۲ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: من تازه چند روزی فهمیدم این رشته هم وجود داره و تا حالا فکر می کردم اون گرایش های سیستم های هوشمند (قبلا چنین چیزی توی سایت خوانده بودم که یکی از دوستان دروسش را معرفی کرده بودن و بیشتر شبیه هوش مصنوعی بود) همون معماری کامپیوتر هست. حالا با توجه به ان ارزش داره آدم این رشته را هم شرکت کنه؟ با توجه به اینکه فکر کنم ضریب درس های ریاضیش ۶ هست و من اگر شرکت کنم هم نمی توانم زیاد روی ریاضیش وقت بگذارم؟ ضمن اینگه اطلاع دارین چند نفر پذیرش داره؟دوست بالایی تا حدی جوابتون رو دادند ریاضی بسیار مهمه در این رشته ولی بازم نظرم اینه که از همین الان هم با جدیت وقت بذاری آسونتر از گرایش نرم هست ولی شما که برای هوش میخونی همون هوش پذیرشش راحتتر هست یعنی به نظر من نرم سخت ترین قبولی رو داره در بین تمام این رشته های مرتبط ما و هوش بهترین البته این در صورتی هست که قصدت قبولی باشه و الا نظر من این هست که علاقه از همه چی مهمتره (تجربه ۴ سال بی علاقگی به کارشناسی) برای ظرفیتش به این تاپیک برو مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - pos - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ
ممنون. مخصوصا به خاطر اون فایلی که زحمتش را کشیدین. خیلی دنبال یک چنین چیزی می گشتم. البته اون گرایش سیستم های هوشمند هم به نظرم خیلی باید قشنگ باشه. تا اونجایی که یکی از دوستان معرفی کرده بودند به نظرم اومد همون هوش هست با این تفاوت که بیشتر به سمت پیاده سازی سخت افزاری میره تا نرم افزاری. |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - مازیار صفایی - ۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:مگه کارشناسی چی می خوندید؟(01 آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۲ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: من تازه چند روزی فهمیدم این رشته هم وجود داره و تا حالا فکر می کردم اون گرایش های سیستم های هوشمند (قبلا چنین چیزی توی سایت خوانده بودم که یکی از دوستان دروسش را معرفی کرده بودن و بیشتر شبیه هوش مصنوعی بود) همون معماری کامپیوتر هست. حالا با توجه به ان ارزش داره آدم این رشته را هم شرکت کنه؟ با توجه به اینکه فکر کنم ضریب درس های ریاضیش ۶ هست و من اگر شرکت کنم هم نمی توانم زیاد روی ریاضیش وقت بگذارم؟ ضمن اینگه اطلاع دارین چند نفر پذیرش داره؟دوست بالایی تا حدی جوابتون رو دادند |
آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - fatima1537 - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ
من پارسال علوم کامپیوتر هم شرکت کرده بودم و رتبه علوم بهتر از مهندسی شد. درسته که ضریب دروس ریاضیش بالاست ولی دروس کامپیوترش آسونتر از مهندسی هست که بچه های کامپیوتر هم خوب جواب میدن، از جمله نظریه زبانها و گسسته که واقعا آسونتر از مهندسی هست |
RE: آمارگیری: رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟ - a i - 03 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ق.ظ
۴۵ نفر شرکت کردند یه نفر هم علوم کامپیوتر نزده . حیف که تئوری دوست ندارم . |