تالار گفتمان مانشت
پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - SaMiRa.e - 08 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ

۹۸۹۰ شد... Tongue

پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - ghasedak - 10 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ

۳۲۰۰
!!!

RE: پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - eris229 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ

۵۰۲۰Dodgyچقدر کم
so disappointing

RE: پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - d.KH - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ

۴,۴۷۰ لغت...
انتظارم بیشتر از اینا بود.Undecided

پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - s.sadri - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۵,۵۱۰words

پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - uniquegirl - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ

۴۱۲۰Dodgy
به نظرم خوبه!!!!!!Exclamation
چون فکر میکردم بگه روی دو سه هزارم Big GrinBig GrinBig Grin

RE: پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - arixooo - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ

۷۲۰۰...انتهای دیکشنری لانگمن ۳۰۰۰ هزار تا لغت رو نوشته که تمام لغات دگه رو تو این کتاب با همین ۳۰۰۰ لغت معنی کرده..من ۲ سال پیش ۷ آیلتس گرفتم و دامنه لغات اگه از الان کمتر نبود بیشتر هم نبود...پس اگه ۲۰۰۰ تا لعت هم فقط بلدید چندان به خودتان نا امید نباشد..مهم اینه که یاد بگیری باهاشون جمله بسازی

پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - uniquegirl - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ

چرا من این دستهای + و - که کنار هر پست میاد رو نمیبینم؟ فقط توی این تاپیک اینجوری شده ها! نمیتونم به پستی + بدم!

پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - mammad_asir - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ

واسه من زده ۱۰۷۰ البته من یکی از این سوالاتی که پرسیده بود رو نتونستم معنی کنم همه رو زدم گوگل ترنسلیت.
آرزوی فهمیدن یک پاراگراف انگلیسی در من هنوز هست

RE: پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - Tech - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ

برای من شد ۱۳۸۰۰ تا کلمه
یه آمار جالب تو صفحه نتیجه هست:

Most Native English adult speakers who have taken the test fall in the range 20,000–۳۵,۰۰۰ words.

And for foreign learners of English, we've found that the most common vocabulary size is from 2,500–۹,۰۰۰ words.

من فعلا بین native و foreign learners of English موندم! ایشالا که بهتر میشه Smile

پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - shahbazi - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ

برای ارشد چه کتابی بگیرم که بدرد کنکور بخوره؟
هم لغت داشته باشه هم گرامر کامل باشه و به درد بخور

RE: پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - nazanin_657 - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ

به من داد ۲۴۴۰ کلمه Tongue

پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - Bache Mosbat - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ

۱۱,۴۰۰
فکر می کردم حدود ۷-۸ هزار تا بدونم!

RE: پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - Marcel - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ ب.ظ

۹۱۱۰
فکر میکردم بیشتر بلدم...!

پیش بینی تعداد لغات انگلیسی که میدونید ! - mahya92 - 26 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ

۴,۹۳۰