چالش خودسازی شخصی تا عید - نسخهی قابل چاپ |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - khayyam - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۵:۱۹ ب.ظ
|
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - shahreyar - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: خلیل درونم به شدت احساس غمگینی و تنهایی میکنه. فک کنین یکی از دوستاتون اسم شما رو با خلیل تو گوشیش ذخیره کرده باشه.... بعدم همیشه جلو مامان و باباش بتون زنگ بزنه احوال پرسی کنه |
چالش خودسازی شخصی تا عید - The BesT - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۵۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: خلیل درونم به شدت احساس غمگینی و تنهایی میکنه. باید برید کلاس ورزش گل دختر... برای روحیه ات بسیار لازمه. کلاسهای ورزشی مثل یوگا و پیلاتس برو الان که به گذاشته فکر میکنم میبینم اگر ورزش نمیکردم نمیتونستم در مقابل این حجم از اتفاقات پرچالش زندگیم بایستم. |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - alma1988 - 09 دى ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۲ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط:متاسفانه منم این مشکلو دارم...هر کاری هم میکنم تا مدیریت بهتری داشته باشم نمیتونم(10 آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۳ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: منم یکی از مشکلاتم اینه که خیلی واسه اطرافیانم وقت میذارم..میخوام کمتر کنم ابن کاروواقعا نتونستم کاری بکنم واسه این اخلاقِ خودم...نمیدونم واقعا چرا..شاید دست خودم نبوده، شاید دیگران خیلی از من انتظار دارن، شاید خودم اینجوری بزرگ شدم و عادت کردم و خیلی چیزای دیگه...شاید واقعا میتونم تاثیر بزارم روی دیگران و مشکلی از مشکلاتشون کم کنم.. همه هم وقتی حالشون خوب نیس زنگ میزنن به من و با من حرف میزنن این موضوع خیلی داره اذیتم میکنه راهکار بدین |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - Milad_Hosseini - 09 دى ۱۳۹۷ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ق.ظ)alma1988 نوشته شده توسط: متاسفانه منم این مشکلو دارم...هر کاری هم میکنم تا مدیریت بهتری داشته باشم نمیتونم واقعا نمیدونم باید چه کار کنیم دقیقا.. چند بار خواستم رُک و راست باشم با بعضیا و گفتم بهشون که اگه میخوای بدبختی هاتو بگی بهم من برم...فک کنم ناراحت شدن و اینکه به قول شما که هر موقع هم حالشون خوب نیست زنگ میزنن اکثرا(نه همشون) و به نظرم گربه صفت بودن خیلی بده...حالا بعضیا هستن جبران میکنن واست به هر طریقی لطف و محبتت رو(همین وقتی که میذاریم واسشون تا شاید یکی دوتا از مشکلاتشون حل شد)....ولی خب اکثر خیلی راحت میگذرن ازت... به نظر من راهکار اینه که قدر حالِ دلِ خودمونو بیشتر بدونیم...خیلی سَرک نکشیم توی زندگی دیگران.اگر واقعا دوستی واسمون خیلی ارزش داشت، خب ططبیعی که واسش وقت بذاریم..ولی در غیر این صورت خیلی رک و منطقی به نظرم باید گفت دوست عزیز من خودم مشکلات زیادی دارم..واقعا ببخشید نمیتونم همراهیت کنم بابت مشکلی که داری... خودم تا حالا یکی دو بار این کارو کردم...خیلی سخته ولی |
چالش خودسازی شخصی تا عید - Saman - 09 دى ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ ب.ظ
نذارید چهره تون در دیگران حس اعتماد به وجود بیاره مگر اینکه رابطه با اون شخص لازم و ضروری باشه . برقرار کردن ارتباط چشمی خصوصا اگر چهره هاتون قابل اعتماد نشون میده و کاریزما دارید تا حدودی کار اشتباهی هست. بعدش اینو هم بگم ما به دنیا نیومدیم که دیگران رو خوشحال کنیم. خیلی شانس بیاریم میتونیم خودمون غمگین نباشیم. این سیستم فداکاری و دلسوزی و خودت بسوز که دیگران پیشرفت کنن خیلی مسخره س. نذارید بحث هم در بگیره که طرف بیاد ذکر مصیبت کنه. من از وقتی که انرژیم رو خرج خودم میکنم خیلی موفقیت و پیشرفت داشتم من تقریبا ۴ ماه میشه همه ی اینا رو مسدود کردم.مرامم هم تعریف شده خرج میکنم.چون در غیر این صورت دردسر میشه برام(تجربه ثابت کرده بهم) اگر روزی یه عشق دوطرفه واقعی تجربه کردم(نه که طرف بگه برو پزشک شو تا زنت بشم بعد خودش سوادش در حد جلبکه) برای اون حاضرم فداکاری کنم |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - alma1988 - 09 دى ۱۳۹۷ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۷ ۰۱:۲۴ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط:با حرف های شما موافقم(09 دى ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ق.ظ)alma1988 نوشته شده توسط: متاسفانه منم این مشکلو دارم...هر کاری هم میکنم تا مدیریت بهتری داشته باشم نمیتونم ولی خب فک نمیکنم ما قصدمون سرک کشیدن تو زندگی دیگران باشه در واقع خودشون میان از زندگیشون میگن و حال ما رو آشفته میکنن کلا حس خوبی ندارم ازینکه شخصیتم طوری هستش که بقیه بخوان فقط درد و غمشون رو بهم بگن حالا اگه شادی و غم در کنارش باشه یه مسئله طبیعیه و برای خود من به شخصه قابل درک تر ولی اینکه فقط بیان از غم و آشفتگی بگن ..... من خودم یه دوست دارم خیلی هم دوسش دارم ولی تا تماس میگیرم یا باهاش حرف میزنم از درد و رنج میگه....تا یه حدی میتونم قبول کنم و همدردش باشم ولی فراتر نه و متاسفانه همین موضوع رو زندگی شخصی خودم خیلی تاثیر گذاشته....متاسفانه فکر میکنه بقیه بدون درد و غم هستن و تمام درد و غم های دنیا مال اونه...هزار بار هم بهش گفتم ک تفکرت اشتباهه ولی بازم قانع نشده (۰۹ دى ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: نذارید چهره تون در دیگران حس اعتماد به وجود بیاره مگر اینکه رابطه با اون شخص لازم و ضروری باشه .بعضیا واقعا ارزش فداکاری رو دارن رسیدن به این حرفایی که میگین سخته ول شدنیه خداکنه بتونم اینطوری شم |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - alma1988 - 10 دى ۱۳۹۷ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۲۳ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:من دوس دارم ترکش کنم(09 دى ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: نذارید چهره تون در دیگران حس اعتماد به وجود بیاره مگر اینکه رابطه با اون شخص لازم و ضروری باشه . به منم یاد بده از کجا و چطوری شروع کنم |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - αɾια - ۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۰۵ ب.ظ
آقا این بیماری که "از طرف خوشت میاد ولی یه جوری رفتار میکنی که انگار بدت میاد" داروشو کجا میدن؟ |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - Milad_Hosseini - 10 دى ۱۳۹۷ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۰۵ ب.ظ)αɾια نوشته شده توسط: آقا این بیماری که "از طرف خوشت میاد ولی یه جوری رفتار میکنی که انگار بدت میاد" داروشو کجا میدن؟ به نظر من این بیماری دارو نداره...تنها راهش اینه که یکی همونطوری باهاشون برخورد کنه تا بفهمند چقدر منزجر کنندست این رفتار..و دیگه خوب میشن این بیمارا... دیگه دفعه ددم اگر خوب نشدن، راهکار من سرب داغ هست...راحت، سریع مطمئن و بی رحمانه..(یه چیز توی مایه های سریال game of thrones همونجایی که دوتراکی ها توی اون شب مراسم عروسیشون با کالیسی روی برادر کالیسی سرب داغ و البته یه چندتا تیکه طلا ریخته بودن) چه تجویز خوبی کردما... |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - αɾια - ۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۴۸ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: به نظر من این بیماری دارو نداره...تنها راهش اینه که یکی همونطوری باهاشون برخورد کنه تا بفهمند چقدر منزجر کنندست این رفتار..و دیگه خوب میشن این بیمارا...ممنونم... ممنووووونم (با لهجه داود زی) آخه دست دست میکنن همش، بیان جلو قشنگ حرفشونو بزنن یا میگیم آره یا میگیم نه! از دور ایستادن و نخ دادن، بدونِ هیچ حرفِ محکم و قاطعی، اعصابمُ خورد میکنه و از اینکه یه مدتِ طولانی پا در هوا باشم واقعا بدم میاد. (بنده از همین تریبون اعلام میکنم: زبونِ نخ و سوزن و ایما و اشاره بلد نیستم) (۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۵۵ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: راهکاراتون یکیی از یکی لطیفتربله، درسته |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - nlp@2015 - 10 دى ۱۳۹۷ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۰۵ ب.ظ)αɾια نوشته شده توسط: آقا این بیماری که "از طرف خوشت میاد ولی یه جوری رفتار میکنی که انگار بدت میاد" داروشو کجا میدن؟منم همینم دقیقا |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - αɾια - ۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۷:۴۱ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: منم همینم دقیقاما خیلیم خوبیم اصن تقصیر خودشونه |
چالش خودسازی شخصی تا عید - khayyam - 28 بهمن ۱۳۹۷ ۰۴:۵۹ ب.ظ
من چالشم این بود تا عید برم باشگاه بدنسازی و بدنم رو خوش فرم و عضلانی کنم و همین کار رو هم شروع کرده بودم ولی متاسفانه مشکل کمر نمی زاره من جدی کار کنم . امیدوارم هیچ کس مشکل کمر پیدا نکنه |
چالش خودسازی شخصی تا عید - negarin_ - 26 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۳۱ ب.ظ
حس تصادف توی زندگی دارم. تا حالا اینطور احساسی داشتید؟ بعدش چطوری بلند شدید؟ |