حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - Behnam - ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۴ ب.ظ
چارت جدید (نهایی نشده) مربوط به شریف رو دیدم. اول فکر میکردم قرار هست بعد از چند ترم انتخاب گرایش انجام بشه ولی کلاً دیگه انتخاب گرایش صورت نمیگیره. به جز دروسی که قبلاً هم برای همه اجباری بود (مثل سیستم عامل و منطفی و ...) یک سری دروس هست که قبلاً فقط نرمافزاریها برمیداشتند ولی الان برای همه اجباری شده، یک سری دروس هم که فقط سختافزاریها برمیداشتند و اونا هم برای هر دو اجباری شده که این درسها به نظرم برای هر دو گرایش لازم هستند و از اولش هم اینطوری باید میشد. بقیهی دروس انتخابی هستند و هر کی هر چیزی خواست میتونه برداره (چه دروسی که قبلاً برای سختافزار بودند و چه از دروسی که قبلاً مختص نرمافزار بودند). گرایش هم درج نخواهد شد بالطبع. |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - saharitst - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(22 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: بهترین رشتست چون شما الان المان درس میخوانید و کلا تو اروپا و استرالیا و امریکا و کانادا به مهندس های کامپیوتر خیلی اهمیت میدن و جز پردرامدترین قشر هستند ولی تو ایران بهترین رشته نیست..یکی از بیکارترین مهندس ها مهندس های کامپیوترن تو ایران..ببین شما کار بلد باشی بیکار نمیمونی. من حوزم طراحی سایت نیست..تخصصم شبکست چون تو حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت استعدادی تو خودم ندیدم..فعلا هم فقط روتینگ سوییچینگ بلدم ولی موانعی که برای من هست:۱/جنسیت ۲/توقع زیاد شرکتها که نمیان چندنفرو استخدام کنند عوضش یکی رو میخوان همه چی بلد باشه... (۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(22 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: بهترین رشتست چون شما الان المان درس میخوانید و کلا تو اروپا و استرالیا و امریکا و کانادا به مهندس های کامپیوتر خیلی اهمیت میدن و جز پردرامدترین قشر هستند ولی تو ایران بهترین رشته نیست..یکی از بیکارترین مهندس ها مهندس های کامپیوترن تو ایران..ببین شما کار بلد باشی بیکار نمیمونی. شما درست میفرمایید ولی الان منی که رشتم با کامپیوتر گره خورده تو دانشگاه هیچی یاد ندادند بهمون مجبور شدم بیرون دوره بگذرونم از یه طرف جنسیتم مانع بزرگریه برای کار..منی که دخترم دارم میبینم تو اگهیشون میزنن جنسیت مورد نظر اقا..در حالی که این همه سال زمان گذاشتم و درس خواندم وقتی میبینم خیلی عصبانی میشم...هرچند من رزوممو میفرستم بازهم ولی اوکی نمیکنن و همچنان بی کارم |
حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - Amir V - 25 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۶ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: شما درست میفرمایید ولی الان منی که رشتم با کامپیوتر گره خورده تو دانشگاه هیچی یاد ندادند بهمون مجبور شدم بیرون دوره بگذرونم از یه طرف جنسیتم مانع بزرگریه برای کار..منی که دخترم دارم میبینم تو اگهیشون میزنن جنسیت مورد نظر اقا..در حالی که این همه سال زمان گذاشتم و درس خواندم وقتی میبینم خیلی عصبانی میشم...هرچند من رزوممو میفرستم بازهم ولی اوکی نمیکنن و همچنان بی کارمدرسته. برای کار تو زمینه شبکه کمی جنسیت ملاک هست متاسفانه... و خیلی هم احمقانه است به نظرم. |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - fmt - 25 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ب.ظ
واقعا ما مهندسای آی تی فقط اسمم مون یدک میشه مثلا میزنن کارشناس فناوری اطلاعات برا استخدامی شون ، وزارت علوم یه فکری برا ما بکنه ما ای تیا که عشقمون شبکه هست مهندسی مایکروسافت چکا کنیم ، مشکل ما اینه رفتیم آی تی ما آی تیا فقط سوحتیم با اون همه واحد شبکه ایی که پاس کردیم خدا کنه ارشد نزنه به سرشون |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - αɾια - ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ب.ظ)fmt نوشته شده توسط: واقعا ما مهندسای آی تی فقط اسمم مون یدک میشه مثلا میزنن کارشناس فناوری اطلاعات برا استخدامی شون ، وزارت علوم یه فکری برا ما بکنه ما ای تیا که عشقمون شبکه هست مهندسی مایکروسافت چکا کنیم ، مشکل ما اینه رفتیم آی تی ما آی تیا فقط سوحتیم با اون همه واحد شبکه ایی که پاس کردیم آره واقعا موش آزمایشگاهی شدیم! الان نصف درسایی که خوندیم و بچه های ۹۲ به بعد ندارن به جاش مدار الکتریکی و اسمبلی و .. کاش کنکور ارشد امسال خراب نکنن |
حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - codin - 26 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۱ ق.ظ
تو شریف که آیتی وصله ناجور بود آخرش نفهمیدیم ما چی هستیم و در عمل فرقمون با نرم افزاریا چیه. بهتر شد به نظرم. |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - sixsixsix - 26 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ
به نظر من برای کسانی که تازه میان دانشگاه خیلی خوب میشه، چون همه گرایشها رو میشناسن و بعد با آگاهی انتخاب میکنن به شخصه اگه کامپیوتر میرفتم اصلا راضی نبودم. ولی خب مشکل فقط برای کنکورهای شبکه و امنیت هست. مشکل برای کسانی هست که دو سال هست که پشت کنکوری ارشد هستن. یکسری کتاب رو پارسال خوندن و حالا بدلایلی رتبه خوبی نیاوردن و میخوان مجدد شروع کنن به خوندن. در وهله اول نمیدونن که اصلا شبکه و امنیت امسال زیر مجموعه کامپیوتر میره یا نه در وهله دوم اونایی که پارسال کتابهای هوش و نرم افزار به اون سنگینی رو خوندن باید بذارن کنار و کتابهای دیگه ای رو بخونن ( پارسال میخواستم شبکه بخونم تو سایتهای پارسه، مدرسان و همه و همه گفتن شبکه زیرمجموعه کامپیوتر شد. با دروس کامپیوتر مثل نظریه و مدارمنطقی و آمار و ... شروع کردم، درسی مثل مدار رو که تموم کردم، نظریه رو هم آخرای دور اول بودم، بعد یهو سنجش اعلام کرد شبکه زیر مجموعه آیتی موند و دوباره از سر شروع کردم به خوندن نرم و هوش.) |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - saharitst - 27 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ب.ظ)fmt نوشته شده توسط: واقعا ما مهندسای آی تی فقط اسمم مون یدک میشه مثلا میزنن کارشناس فناوری اطلاعات برا استخدامی شون ، وزارت علوم یه فکری برا ما بکنه ما ای تیا که عشقمون شبکه هست مهندسی مایکروسافت چکا کنیم ، مشکل ما اینه رفتیم آی تی ما آی تیا فقط سوحتیم با اون همه واحد شبکه ایی که پاس کردیم با حذف گرایشهای کامپیوتر و رشته مهندسی ای تی از رشته های دانشگاهی لیسانس و تغییر چارت ای تی از سال ۹۳ که نرم افزاری شد مطمئنا امسال اخرین سالیه که تو ارشد کنکور ای تی برگزار میشه البته اگر بشه |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - signal_micro - 27 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: به نظرم مفید نخواهد بود چون تا آخر ترم چهار در خیلی از دانشگاهها، درس سختافزاری پاس نمیکنند و برای خودم هم این رشته تا اواخر ترم ۶ گنگ بود. باز ما در شریف تا ترم ۴ حداقل معماری رو پاس میکنیم (گر چه خود این درس هم شهود خوبی از این رشته نمیده و نیاز به پاس کردن الکترونیک دیجیتال هم هست حداقل) ولی در خیلی از دانشگاهها، تا ترم ۴ صرفاً مدار منطقی پاس میکنند! یعنی اولش فقط دید نرمافزاری داریم. بر خلاف مثلاً برق که در ۴ ترم اول از هر گرایش درس پاس میکنند. کاملا با نظر بهنام موفقم تا به کارا سرو سامون بدن چند ترم یا شایدم سال طول بکشه آخرشم یه سری از دانشجوهای اون نسل ضربه میخورن از بابت دید نرم افزاری که دارن هم حق با شماست به نظرم بچه های سخت افزارو حتی باید تو دانشکده برق بیارن نه اینکه سال آخر چند واحد سخت افزاری ساده بهشون بدن. من سیگنال و سیستم رو با بچه های برق گذروندم واقعا خودمونو با چنگ و دندون با اون بچه ها سنکرون میکردیم! حلا دیگه نه نرم افزار و سخت افزار و همش قاطی میشه |
حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - Behnam - ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: کاملا با نظر بهنام موفقم تا به کارا سرو سامون بدن چند ترم یا شایدم سال طول بکشه آخرشم یه سری از دانشجوهای اون نسل ضربه میخورنالبته من اون موقع فکر میکردم که قرار هست بعد از ترم ۴، انتخاب گرایش صورت بگیره که الان دیدم کلاً بدون گرایش خواهد بود. درسها هم در بدترین حالت، همون درسهای قبلی ارائه خواهد شد و فقط دانشجو دستش بازتر خواهد بود که چی رو برداره. پس عملاً اینکه دانشجوها به اشتباه وارد سختافزار نشن (به خاطر دید بدی که در ابتدا ممکن هست داشته باشند) هم منتفی خواهد بود چون عملاً سختافزاری وجود نداره که بخواد خالی بمونه یا نه. از برنامهی شریف که خوشم اومد، همه موظف به گذروندن مهندسی نرمافزار و سیگنال و سیستم شدند تا اولاً با گرایش ارشدِ مهندسی نرمافزار آشنا بشن (حتی شده به اجبار)، سیگنال هم که قبلاً به استثنای نرمافزاریها، تمامی سختافزار و کسایی که قصد داشتند بعداً هوش بخونند برمیداشتند. حتی مهندسی نرمافزار فارغ از اینکه کسی میخواد چه گرایشی بخونه به نظرم کاملاً لازم هست، مخصوصاً برای بچههای سختافزار! از اون طرف هم یه درس جدید به اسم سیستمهای کامپیوتری ارائه شده که ادغامی از امبدد (سیستمهای نهفته) و ریزپردازنده هست (البته درس ریزپردازنده رو ۹۰ درصد استادها چرت و پرت میگفتند، امیدوارم سیلابسش رو تغییر بدند الان)، و همینطور درس سیستمهای بیدرنگ. این دو درس که قبلاً سختافزاری محسوب میشد (البته اولی که کلاً موجودیت نداشت، دومی هم در بعضی از دانشگاهها بود فقط) رو هم الان باید همه بردارند که به نظرم سیستمهای بیدرنگ اکه خوب ارائه بشه، از آنجایی که به مباحث سیستم عاملی و اینا ربط داره میتونه جذاب باشه. حتی درس امبدد هم با مباحث سطح مدار زیاد سر و کار نداره و در قسمتهایی به سیستم عامل ربط داره (مباحث کامپایلری و ... رو هم میشه اضافه کرد بهش). خلاصه الان لااقل ظاهرش که خوب به نظر میرسه. |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - Saman - 28 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: به نظر من برای کسانی که تازه میان دانشگاه خیلی خوب میشه، چون همه گرایشها رو میشناسن و بعد با آگاهی انتخاب میکنن یعنی باز ما موندیم رو هوا . . . |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - sixsixsix - 28 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: به نظر من برای کسانی که تازه میان دانشگاه خیلی خوب میشه، چون همه گرایشها رو میشناسن و بعد با آگاهی انتخاب میکنن آقا غلط کردم الان با این حرفم همه رو تو تکاپو میندازم نه، امسال واقعا شبکه زیر مجموعه آیتی هست، چرا که اگه نبود تا حالا سنجش چندین بار اعلام کرده بود، پارسال خود من ۳۰ ۴۰ تا پیام دادم به سنجش از خواهش گرفته تا دعوا دوستان زیادی هم اینکار رو کردن، دیگه جراتشو نداره، اگه بنا به عوض کردن بود مثل تاریخ کنکور که اعلام کردن اون رو هم اعلام میکردن |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - Saman - 28 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۸ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:سلام.(28 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: به نظر من برای کسانی که تازه میان دانشگاه خیلی خوب میشه، چون همه گرایشها رو میشناسن و بعد با آگاهی انتخاب میکنن اولا دور از جونت. در ثانی یه حرفی زدی پاش بمون، من صدای حرفتو و این کلام آهنگینت رو به فضا هم منتقل کردم امشب فضایی ها میان یه نور آبی بهت میزنن تبخیرت میکنن؛ تو نخند( ) . اون بیچاره هام برا آی تی میخونن --- انصافا دیشب تا ساعت سه به خاطر این حرفت خوابم نمیبرد، بعد یادم افتاد پارسال که برای پسر خاله م تعیین رشته کردم آی تی رو جز انتخاب ها گذاشتم. البته اثر عمیق حرفت و رعشه ای که به تن ما انداختی یک اتفاق مثبت در اواخر مرداد بود خدایی |
RE: حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - signal_micro - 28 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط:جالبه ، مگه دانشجو میتونی مسیر خودشو بدون پاس کردن و یادگیری دروس پیدا کنه(سخت افزار و نرم افزار و هوش و...) البته دانشجوهای خیلی اکتیوی باشن و شاید زیاد پرسجو کنن شاید، ولی بازم چشم آب نمیخوره آش شعله قلمکاری در میاد دیگه حالا این نشد چندسال بعد یه حرکت دیگه ای میزنن(27 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: کاملا با نظر بهنام موفقم تا به کارا سرو سامون بدن چند ترم یا شایدم سال طول بکشه آخرشم یه سری از دانشجوهای اون نسل ضربه میخورنالبته من اون موقع فکر میکردم که قرار هست بعد از ترم ۴، انتخاب گرایش صورت بگیره که الان دیدم کلاً بدون گرایش خواهد بود. درسها هم در بدترین حالت، همون درسهای قبلی ارائه خواهد شد و فقط دانشجو دستش بازتر خواهد بود که چی رو برداره. پس عملاً اینکه دانشجوها به اشتباه وارد سختافزار نشن (به خاطر دید بدی که در ابتدا ممکن هست داشته باشند) هم منتفی خواهد بود چون عملاً سختافزاری وجود نداره که بخواد خالی بمونه یا نه. |
حذف تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر از دوره لیسانس - Behnam - ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۶ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: جالبه ، مگه دانشجو میتونی مسیر خودشو بدون پاس کردن و یادگیری دروس پیدا کنه(سخت افزار و نرم افزار و هوش و...) البته دانشجوهای خیلی اکتیوی باشن و شاید زیاد پرسجو کنن شاید، ولی بازم چشم آب نمیخوره آش شعله قلمکاری در میاد دیگه حالا این نشد چندسال بعد یه حرکت دیگه ای میزننمتوجه نشدم ولی خب اون مشکلی بود که قبلاٌ بود و الان ظاهراً میخواد حل بشه. یعنی قبلاً، من بدون اینکه بدونم سختافزار چی هست، وارد این گرایش میشدم و اگر دیگه شانس آشنایی با مثلاً نرمافزار رو نداشتم و اگر داشتم هم امکان تغییر گرایش شاید نداشتم. اما الان یک درس از نرمافزار و یک درس از هوش پاس میکنم و بیشتر آشنا میشم. ضمن اینکه کامپایلر هم وارد چارت سختافزار شده که کار نیکی است. |