برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - نسخهی قابل چاپ |
RE: برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ)قاصدک۲۳ نوشته شده توسط: سلام دوست گرامی mohammad.ardeshiriسلام صدرصد هیچ فرقی نداره که شما کجا هستید . حتی خارج از کشور فقط یه ایده کاربر پسند میخواد یه کم ذوق و سلیقه .چون اصلا حضور فزیکی مهم نیست من کسی زو میشناسم از دوستانم که کار اصلیش همین کاره و درآمد خوبی هم داره.اگه خودتون همین الان برنامه بازار رو باز کنین نرم افزار هایی پیدا میکنین که با اینکه شاید خیلی هم جالب نباشن بیشتر از ۳۰ میلیون تومن فروش یا بیشتر داشتن البته این رو هم باید بگم هزارن بزنامه وجود دارن که حتی ۱۰۰ هزار تومن هم فروش نرفته به علت اینکه ایده خوب نبوده یا اصلا برنامه کارایی گفته شده رو نداشته و یا ... ولی همون برنامه های شکست خورده هم به نظره من یه پله برای برنامه نویسش هست که برنامه بهتر بنویسه |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق.ظ
سلام صبح زیباتون به خیر و شادی برنامه امروز: ۹:۳۵ تا ۱۰:۳۵ mvc ۱۱:۴۵ تا ۱۲:۴۵ mvc ۱۴ تا ۱۵ mvc ۱۵:۵ تا ۱۶:۱۵ mvc ۱۸:۴۰ تا ۱۹:۵۰ mvc ۲۲:۲۰ تا ۲۳:۲۰ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 26 بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ ق.ظ
خدا جون مرررسی به خاطر یه روز قشنگه دیگه چه روز قشنگی سلام ، صبح زیباتون به خیر و شادی برنامه امروز من ۸:۵۰ تا ۹:۵۰ mvc ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰ mvc ۱۲:۳۰ تا:۴۵ ۱۴ mvc ۱۶:۴۵ تا ۱۷:۴۵ mvc ۲۳ تا ۲۴ mvc |
RE: برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - amirhosein71 - 26 بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۲۲ ب.ظ
تازگی ها من ابزار سئو رایگان که فارسی است آشنا شدم و کار می کنم ,کار کرد اون شبه به google anlityc است لینک قرار دادم تا شما استفده کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 27 بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۱۹ ق.ظ
سلام به همگی خب من امروز سحر خیز شدم برنامه امروز من ۵:۳۵ تا ۷ mvc ۸:۳۰ تا ۹:۴۵ mvc ۱۰:۳۰ تا ۱۲ mvc ۱۴ تا ۱۵ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 28 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ق.ظ
سلام ، صبح زیباتون به خیرو شادی برنامه امروز من : ۷:۳۵ تا ۸:۳۵ mvc ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰ mvc ای بابا امروز اونطوری که دلم می خواست نشده ها اخه چرا هان ؟؟؟؟؟ تقصیر خودم نبوده ها خودم عاشق برنامه نویسی تحت وب و اهدافی که دارم هستم اما اطرافیانم و مهمون هایی که میان یه کاری می کنن شبا درس بخونم احتمالن این طوری بشه......... ۱۶ تا ۱۷ mvc ۱۹ تا ۲۰ mvc ای داد ای فریاد الان باید بخونم ۲۳ تا ۲۴ mvc ۱۲:۳۰ تا ۲:۴۰ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 29 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ق.ظ
سلام به همگی برنامه امروز من: ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰ mvc ۱۲ تا ۱۳ mvc ۱ تا ۳ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 30 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ق.ظ
سلام صبح زیباتون به خیر برنامه امروز من : ۱۰ تا ۱۱ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 01 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
سلام به همگی برنامه امروز من ۱۱:۴۵ تا ۱۲:۴۵ mvc ۱۳:۲۰ تا ۱۴:۲۰ mvc ۱۵ تا ۱۶ mvc ۱۷ تا ۱۸ mvc ۲۰:۳۰ تا ۲۱:۱۵ mvc ۲۲:۳۰ تا ۲۳:۳۰ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 02 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ق.ظ
سلام به همگی برنامه امروز من : ۸:۴۵ تا ۹:۴۵ mvc ۱۰:۴۰ تا ۱۱:۳۰ mvc ۱۵ تا ۱۶ mvc ۱۸:۱۵ تا ۱۹:۱۵ mvc ۲۱ تا ۲۲ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 03 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ
سلام ، برنامه امروز من : ۱۱ تا ۱۲ mvc ۱۴:۴۰ تا ۱۵:۴۰ mvc ۱۸:۱۵ تا ۱۹:۱۵ mvc ۲۰ تا ۲۱ mvc ۲۲:۵۰ تا ۲۳:۳۰ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - *afsoon* - 03 اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۴۸ ب.ظ
سلام دوست عزیز خدا قوت دوستان نظرتون راجع به این اموزش های لایتک چیه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 03 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۴۸ ب.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: سلام دوست عزیزسلام ، ممنون انشالله شما هم موفق باشید |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 04 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ق.ظ
سلام ، روزتون سرشار از شادی و موفقیت برنامه امروز من : ۱۰:۱۰ تا ۱۱:۱۰ mvc ۱۵:۳۵ تا ۱۶:۳۵ mvc ۱:۴۰ تا ۲:۴۰ mvc |
برنامه روزانه یادگیری برنامه نویسی وب - fatemesoleimani - 05 اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ق.ظ
سلام ، روزتون سرشار از شادی و موفقیت برنامه امروز من: ۹:۴۰ تا ۱۰:۴۰ mvc ۱۲:۲۰ تا ۱۳:۲۰ mvc ۱۶ تا ۱۷ mvc ۱۸:۳۰ تا ۱۹:۳۰ mvc ۲۱ تا ۲۲ mvc |