تالار گفتمان مانشت
چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟از چه منبعی؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟ - saba59 - 20 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ق.ظ

بچه ها
کتاب ساختمان داده طورانی (پارسه)رو فراموش نکنید. به نظر من که فوق العاده هست. برای طراحی الگوریتم هم جزوات استاد سید جوادی عالیه. یه جزوه اراک داره که تو اینترنت هست. یه جزوه پارسه داره که بچه های پارسه از رو voice نوشته بودن. بعدش هم چند فصلی از کتاب clrs که مهم هست.
نکته: گاهی از روی صورت سوالهای کتاب clrs هم سوال اومده یعنی اگه تونستین به صورت مسائل هم نگاهی بندازین.

من خودم اول ساختمان داده رو خوندم بعد از تسلط نسبی رفتم سراغ الگوریتم.
موفق باشید

RE: چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟ - aatwo - 29 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ب.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ق.ظ)موج نوشته شده توسط:  من توی کنکور سال گذشته نتیجه خوبی گرفتم از ساختمان و طراحی الگوریتم
برای هیچ کدوم هم فرصت منبع خوندن نداشتم امسال هم احتمالا همون دو تا رو مرور کنم
ساختمان داده - پوران پژوهش - هادی یوسفی
طراحی الگوریتم - گسترش علوم پایه - مقسمی

Exclamationچه جالب من این دو درس رو انتشاراتش دقیقا برعکس شما می خونم نظرتون چیه

چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟ - ali6766 - 11 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ

به نظر من بهتره کتاب کنکوری بخونی بعد فقط تست بزنی تا با تمام نکته آشنابشی (البته برای کسایی که با مرجع خوندن مشکل دارن مخصوصا خودم)

چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟ - hamed_k2 - 12 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ

دوستان کتاب CLRS ترجمه اش رو هم بخونیم میشه مطلب رو فهمید؟
کدوم یک از کتاب های ترجمه شده روانتره؟

چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟ - موج - ۱۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ب.ظ

با سلام
دو تا از دوستان با نقل قول من سوال کردند
شرمنده واقعا نمیدونم چرا به این تاپیک سر نزدم تا جواب بدم
هر چند که احتمالا خیلی گذشته و فایده ای نداره ولی بنده عذر خواهم
(۲۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  چه جالب من این دو درس رو انتشاراتش دقیقا برعکس شما می خونم نظرتون چیه
به نظر من الگوریتم مقسمی بد نیست ولی اگه دوباره میخواستم کتاب بخرم هر دو رو پوران میگیرم کلا یه رفاقت خاصی با کتابای یوسفی دارم
(۳۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ)euruse نوشته شده توسط:  
(30 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ق.ظ)موج نوشته شده توسط:  من توی کنکور سال گذشته نتیجه خوبی گرفتم از ساختمان و طراحی الگوریتم
برای هیچ کدوم هم فرصت منبع خوندن نداشتم امسال هم احتمالا همون دو تا رو مرور کنم
ساختمان داده - پوران پژوهش - هادی یوسفی
طراحی الگوریتم - گسترش علوم پایه - مقسمی
آیا کتاب آقای یوسفی به مباحث CLRS نزدیکه؟
من clrs رو نخوندم
ولی با خوندن همین دو کتاب سطحم توی این دو درس خوبه و میتونم تستا رو نسبتا خوب تحلیل کنم

چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟ - SarahArshad - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ

(۱۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ)hamed_k2 نوشته شده توسط:  دوستان کتاب CLRS ترجمه اش رو هم بخونیم میشه مطلب رو فهمید؟
کدوم یک از کتاب های ترجمه شده روانتره؟
من خوارزمی رو داشتم مال ویرایش ۲ بود ولی ترجمه دهقان رو گرفتم ویرایش ۳ هست ترجمش به نظر من که تا اینجا خوندم خوبه .البته فکر کنم جعفر نژاد هم داشته باشه که دیگه بر همگان‌تر جمش واضح ومبرهن هستش .ترجمه دهقان انتشارات نص فقط یکم گران بود دوجلد بود که روی هم اگه اشتباه نکنم شد ۲۸ هزار تومن .البته یکم رنگی پنگیه .

چگونه طراحی الگوریتم (ساختمان داده) بخوانم؟ - hamed_k2 - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ

نظرتون راجع به کتاب نیپولیتان چیه ؟ من الان این ترم که طراحی الگوریتم دارم استادمون کتاب نیپولیتان رو به عنوان مرجع معرفی کردن بعد از استادمون پرسیدم که این کتاب میتونه کتاب خوبی واسه مرجع کنکور باشه یا نه ایشون هم گفتن کتاب خوبیه حالا میخواستم نظر دوستان چیه در مورد این کتاب ؟

مشکل در درس طراحی الگریتم - ۷۰raouf - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ق.ظ

سلام به همه دوستان
من ترم دو کارشانسی هستم(از کاردانی اومدم) و می خوام به امید خدا ۹۲ کنکور بدم
امروز شروع کردم به خوندن کتاب طراحی الگریتم هادی یوسفی کلا اعتماد به نفسم به باد رفت
توی یک روز تمام نتونستم فصل یکش رو تموم کنمSad
هنوز به بازگشتی ها هم نرسیدم
فکر نکنین خنگم ها Big Grin ولی توی مرتبه اجرایی گیر کردم
البته هنوز واحد این درس رو نگذروندم و طبق آماری که بچه ها دادن استادی که این درس رو ارائه میده شوتهBig Grin
حالا چند تا سوال دارم:
۱/ یک فکر همش توی ذهنمه که چون از کاردانی اومدم متوجه نمیشم و بچه های ریاضی اینا رو می خورن Confused آیا این حقیقت داره؟
۲/آیا همه درسا مثل طراحی الگریتم اینقدر پیچیدست؟
۳/آیا چون کلاسی نگذروندم نمی تونم خوب هضمش کنم؟
۴/آیا کتاب هادی یوسفی سخته و باید از جای دیگه شروع کنم؟

مشکل اصلیم اینه که وقتی زمان اجرا و مرتبه اجرایی و نماد ها رو می خونم می فهمم ولی وقتی مثال هاش رو می بینم نمی تونم خودم حل کنم
خیلی استرس بهم وارد شده کمکم کنیدConfused
کلا میشه راهنمایی کنین کدوم درسا رو اول شروع کنم؟
پایه ریاضیم هم ضعیفه

RE: مشکل در درس طراحی الگریتم - esisonic - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ق.ظ)۷۰raouf نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
من ترم دو کارشانسی هستم(از کاردانی اومدم) و می خوام به امید خدا ۹۲ کنکور بدم
امروز شروع کردم به خوندن کتاب طراحی الگریتم هادی یوسفی کلا اعتماد به نفسم به باد رفت
توی یک روز تمام نتونستم فصل یکش رو تموم کنمSad
هنوز به بازگشتی ها هم نرسیدم
فکر نکنین خنگم ها Big Grin ولی توی مرتبه اجرایی گیر کردم
البته هنوز واحد این درس رو نگذروندم و طبق آماری که بچه ها دادن استادی که این درس رو ارائه میده شوتهBig Grin
حالا چند تا سوال دارم:
۱/ یک فکر همش توی ذهنمه که چون از کاردانی اومدم متوجه نمیشم و بچه های ریاضی اینا رو می خورن Confused آیا این حقیقت داره؟
۲/آیا همه درسا مثل طراحی الگریتم اینقدر پیچیدست؟
۳/آیا چون کلاسی نگذروندم نمی تونم خوب هضمش کنم؟
۴/آیا کتاب هادی یوسفی سخته و باید از جای دیگه شروع کنم؟

مشکل اصلیم اینه که وقتی زمان اجرا و مرتبه اجرایی و نماد ها رو می خونم می فهمم ولی وقتی مثال هاش رو می بینم نمی تونم خودم حل کنم
خیلی استرس بهم وارد شده کمکم کنیدConfused
کلا میشه راهنمایی کنین کدوم درسا رو اول شروع کنم؟
پایه ریاضیم هم ضعیفه

سلام برتو دوست عزیز
اگه میخوای واقعا ً درس طراحی الگوریتم رو خوب بفهمی توسیه میکنم قبلش دروس "ساختمان داده" و "ساختمان گسسته" رو خوب بخون
و حالا پاسخ سوألاتت:
ج۱) نه تقریبا ً...چون بچه های ریاضی درس گسسته رو خوندن بهتر می فهمن...مرتبه های بازگشتی توی گسسته تدریس میشه
ج۲) نخیر...سختی و پیچیدگی درس به خودت و کتابی که میخونی بستگی داره...سعی کن کتابی رو تهیه کنی که به ساده ترین زبان گفته باشه...اینجوری درسش برات آسون به نظر میاد..چون راحتتر درک میکنی
ج۳) خیر...منهم خودم قبل از اینکه طراحی الگوریتم رو پاس کنم کتابش رو خوندم...تازه باعث شد بالاتریت نمره ی کلاس رو بگیرم Big Grin
ج۴) کتابش سخت نیست...مباحث رو یکم پیشرفته توضیح داده...باید یکم با گسسته سرو کله بزنی تا بفمی

اصلا ً هم سخت نگیر...بدون بار علمیت ۱۰۰% هم باشه اگه استرس داشته باشی ۱% هم شانس نداری...سعی کن ساده تر درس رو بخونی تا خسته و یا استرسی نشی

اگه هدفت دروس تخصصیه از گسسته شروع کن...در غیر این صورت از آمار

موفق باشی Wink

مشکل در درس طراحی الگریتم - mfXpert - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ

نکته اول اینکه برای خوندن طراحی الگوریتم معمولا گفته میشه که باید قبلش ساختمان و گسسته خونده بشه(که حرف درستی هم هست)
نکته بعدی اینکه کتاب مناسب خیلی خیلی مهمه.به نظر من کتاب یوسفی برای شروع کار کتاب خوبی نیست.شما باید اول طراحی الگوریتم رو مفهومی بخونی و بعد بری سراغ کتاب های کنکوری

RE: مشکل در درس طراحی الگریتم - Masoud05 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ

من خودم باشم برای شروع الگوریتم حتما از نیپولیتان استفاده میکنم چون خیلی کامل و در عین حال ساده هست بعدش هم میرم سراغ CLRS که برای کنکور بهترینه .

مشکل در درس طراحی الگریتم - ۷۰raouf - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ

مرسی از همگی
حق با شماست
کتاب گسسته همین هادی یوسفی رو فصل اولش رو خوندم اعتماب به نفسم برگشتBig Grin
به عنوان مثال اصلا نمی دونستم سورها چیه ولی تو کتاب گسسته اینا رو توضیح دادهSmile
بازم از کمک همتون ممنونHeart