فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - نسخهی قابل چاپ |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - Z.G71 - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۱ ق.ظ
تبریک به همه ی دوستان گلم امیدوارم شاد و موفق باشید...منم با ۱۳۷ نرم افزار علم و صنعت قبول شدم روزانه |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - salehforum - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ق.ظ
من رو اشتباها توی بخش هوش هم گذاشتید من نرم افزار صنعتی شیراز قبول شدن با رتبه ۲۷۸ |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - *afsoon* - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: سلام به همه با تشکر دوست عزیز ایا فایل مهندسی ای تی هم بدین شکل قرار میدین ؟ |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - q88lp - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ
سلام با رتبه ۵۴۰ شبانه علم و صنعت واحد نور قبول شدم که کاش انتخابش نمی کردم. |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - mahbube92 - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ
سلام منم با۵۹۴ هوش چمران اهواز قبول شدم( روزانه) دوستانی که ارشد این دانشگاه هستن میشه اعلام حضور کنن؟؟؟ |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - ana9940 - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: سلام چه گرایشی؟ چرا علم و صنعت که خوبه، واحد نور کجاست یعنی؟ هم علم و صنعت تهران. |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - pourya.zia - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ
مبارکه عزیزان |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - doost4 - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ق.ظ
با تشکر، فقط اسم من تو قبولی های هوش بود که من معماری قبول شدم اصلا هوش رو انتخاب رشته نکردم |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - maryam.raz - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:نور یکی از شهرهای مازندرانه(17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: سلام |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - q88lp - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: سلام نرم افزار. فقط اسم علم و صنعت روشه. محل تحصیل نور (مازندران). اساتید مستقل از علم و صنعت. همه چیز مستقل از علم و صنعت. فقط مدرک رو علم وصنعت صادر میکنه که روش می نویسن علم و صنعت واحد نور! خیلی جالبه. |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - q88lp - 12 اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۲۳ ب.ظ
تغییر رشته قبولی به دانشگاه زنجان روزانه - آپدیت شد. |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - tondar.sal - 13 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ب.ظ
دستت تون درد نکنه واقعا زحمت کشیدین ولی کاش درصد هاشونم میزاشتین |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - behnam1394 - 20 اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: سلام به همه سلام و سپاس به خاطر زحمتتون من هم با رتبه ۳۰۴ معماری صنعتی اصفهان روزانه قبول شدم |
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - smasoud - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۳ ب.ظ
پس چرا گرایشا رو دقیق نزدید؟! ضمن سپاس از زحمتتون که واقعا وقت گذاشتید. ولی واقعا نمیدونم الان چ استفاده ای از این کنم؟ آخه نوشته۱۷۴، روزانه، اصفهان ! الان چه گرایشی شده ۱۷۴؟ چه گرایشی قبول شده؟! ۶ تا گرایش تو کامپیوتر هست ۴ تا تو آی تی! البته بازم ممنون. به هر حال زحمت کشیدید. |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۴ مانشت - gogooli - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۳ ب.ظ)smasoud نوشته شده توسط: پس چرا گرایشا رو دقیق نزدید؟!بالای هر جدول نوشته نرم افزار،... |