pourya.zia (در دامنه مانشت) تاریخ ثبت نام: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۱۵ November 2024 , 09:20 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
Renegad (31 شهریور ۱۳۹۶ در ۰۹:۰۵ ب.ظ) |
|
pourya.zia, پوریا عزیز سلام من قبلاً از طریق سیستم پیام رسانی مانشت براتون پیغام فرستاده بودم...نمی دونم مطالعه کردید یا نه؟ حتی پاسخ رو براتون میل هم کردم. به هر حال همون جواب رو دوباره براتون میفرستم، امیدوارم مفید باشه اما در مورد منابع کنکور دکتری : خدمات فناوری اطلاعات : شامل ۲ درس تجارت الکترونیکی و آموزش الکترونیکی برای درس تجارت الکترونیکی کتاب زیاد منتشر شده، منبع اصلی این درس کتاب مبانی تجارت الکترونیک توربان هستش، توصیه من کتاب "تجارت الکترونیکی" نوشته دکتر محمد فتحیان از انتشارات آتی نگر هستش. کتاب خوبیه و تقریباً مباحث جدید تجارت الکترونیک از جمله تجارت اجتماعی و همچنین مباحث مرتبط با امنیت تجارت الکترونیک رو هم در نظر گرفته که از این مباحث در کنکور هم سوالاتی مطرح شده. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای درس آموزش الکترونیکی من از کتاب یادگیری الکترونیکی: تولید و اجرای محتوا تالیف مهندس اسماعیلی و دکتر حیدرزادگان هستش. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای این درس میتونی از اسلایدها زیر هم استفاده کنی : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اما اگر وقت کردی کتاب رو بخونی بهتره...ترکیب این اسلایدها و کتاب هم نتیجه خیلی خوبی داره. مهندسی اطلاعات : شامل دروس پایگاه داده پیشرفته، بازیابی پیشرفته، دادهکاوی برای درس پایگاه داده پیشرفته من از جلد کتاب بانک اطلاعات علمی - کاربردی - جلد دوم - مفاهیم پیشرفته هستش که کتاب بسیار خوبیه و مطالب رو خیلی ساده و روان گفته. برای تست هم میتونید تست های سالهای قبل کنکور دکتری نرم افزار و فناوری اطلاعات رو حل کنید. برای نرم افزار موسسه مدرسان شریف یک کتاب جامع داده که حل تست های پایگاه داده پیشرفته درونش هست. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای فناوری اطلاعات، کتاب "آزمون های جامع کنکور دکتری فناوری اطلاعات از انتشارات اورنگ" هم هست که خیلی کتاب فوقالعادهای نیست...اما از هیچی بهتره! برای درس دادهکاوی هم من مطالعه اسلایدهای Han رو به علاوه بررسی تستهای سالهای گذشته رو پیشنهاد میکنم. کتاب فارسی خوب در زمینه دادهکاوی واقعاً ندیدم. برای درس ذخیره و بازیابی پیشرفته، مطالعه اسلایدهای دانشگاه شریف مفید میتونه باشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ببخشید یه مقدار طولانی شد...باز هم اگر سوالی هست بنده در خدمتم. انشاالله موفق باشی |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |