دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - نسخهی قابل چاپ |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - m.teymourpour - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ
خب اینم حساب کنید که ممکنه رتبه ۵ هوش تونسته باشه رتبه ۲۰ نرم افزار رو آورده باشه. که هر ساله از این اتفاقات هست |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - nlp@2015 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ق.ظ
تا الان همچین موردی ندیدم امسال |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - m.teymourpour - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ
همه رتبه خوبا که تو مانشت نیستن من که بازم میگم حتما قبولین |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - nlp@2015 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
انشاالله همینی بشه که شما میگید |
RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - yagmur0022 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
ظرفیت آیتی خیلی ناجور شده... |
RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - Haj Reza - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ)sharafi_m نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط: هر ۴گرایش آی تی افزایش ظرفیت داشته مثل پارسال من فقط روزانه ها رو حساب کردم کنکور ۹۳: تجارت==> 44 امنیت==> 37 شبکه==> 85 آی تی==> 96 کنکور ۹۴: تجارت==> 57 امنیت==> 47 شبکه==> 98 آی تی==> 101 |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - iammiti - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط: من فقط روزانه ها رو حساب کردممشکل اینه از تهران کم کردن به شهرهای دیگه بیشتر اضافه کردن !! |
RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - shamdooni - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ
من تجارت الکترونیک امسال و پارسال رو حساب کردم واسه روزانه و شبانه . چند بارم چک کردم که درست باشه. این گرایش مدیریت سیستم های اطلاعات کلا حذف شده؟ |
RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: من تجارت الکترونیک امسال و پارسال رو حساب کردم واسه روزانه و شبانه .نه هنوز نشده ینی ماها که رتبمون صد پ خورده ای هست باید بریم قم و الزهرا؟!!!!! (( |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - shamdooni - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ
الان فناوری اطلاعات رو هم حساب کردم . اونم عملا کم شده. تربیت مدرس >5 نفر شاهد >4 خواجه نصیر >2 نفر تجارت تهران هم که کلا کم کرده ظرفیتشو! |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - missi90 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ
نمی تونیم اعتراض کنیم؟ اینجوری واقعا" ظلمه کلی زحمت کشیدیم دانشگاه تربیت مدرس رسما" از رشته ی کامپیوتر داره گرایشای آی تی می گیره |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ
نه حالا سال دیگه اضاف میشه واقعا کاراشون مسخره س خیلی دوستان شبانه هزینه ش ترمی چقد در میاد تقریبا؟؟ |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - iammiti - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان شبانه هزینه ش ترمی چقد در میاد تقریبا؟؟من الان سایت خواجه نصیر چک کردم سال پیش موقع ثبت نام یک و نیم گرفتن و نوشته ( پرداخت الکترونیکی شهریه ثابت و بخشی از شهریه متغیر نیمسال اول تحصیلی سال ۹۴ – ۹۳ ) تو دفترچه هم زده ۱۵% افزایش می تونن داشته باشن برای سال جدید ! اینم لینک اطلاعیه دانشگاه خواجه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - nlp@2015 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ
راجع به شهریه ی شبانه ی امیر کبیر و تهران هم اگه میدونید بگید لطفا |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - iammiti - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: راجع به شهریه ی شبانه ی امیر کبیر و تهران هم اگه میدونید بگید لطفادفترچه خوندید ایا؟ امیرکبیر و شریف و تهران و مدرس فک کنم حداکثر ۲۵% افرایش دارن نسبت به سال قبل من دوستم الان مدرس می خونه با ۱۲ واحد ترم دو حدود ۲,۳۰۰ براش در اومد که ۱تومن وام داد دانشگاه ! امیرکبیر و تهران نمی دونم |