تالار گفتمان مانشت
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - m.teymourpour - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ

خب اینم حساب کنید که ممکنه رتبه ۵ هوش تونسته باشه رتبه ۲۰ نرم افزار رو آورده باشه. که هر ساله از این اتفاقات هست

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - nlp@2015 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ق.ظ

تا الان همچین موردی ندیدم امسال

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - m.teymourpour - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ

همه رتبه خوبا که تو مانشت نیستن
من که بازم میگم حتما قبولین

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - nlp@2015 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ

انشاالله همینی بشه که شما میگیدSmile

RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - yagmur0022 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ

ظرفیت آیتی خیلی ناجور شده...

RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - Haj Reza - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ)sharafi_m نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:  هر ۴گرایش آی تی افزایش ظرفیت داشته مثل پارسال

شما چه طور حساب کردید که افزایش داشتیم؟ فارابی کم کرده ،الزهرا کم کرده اصفهان تجارت نمیگیره شاهد هم پذبرش نداره...

من فقط روزانه ها رو حساب کردم
کنکور ۹۳:
تجارت==> 44
امنیت==> 37
شبکه==> 85
آی تی==> 96
کنکور ۹۴:
تجارت==> 57
امنیت==> 47
شبکه==> 98
آی تی==> 101

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - iammiti - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ق.ظ)Haj Reza نوشته شده توسط:  من فقط روزانه ها رو حساب کردم
مشکل اینه از تهران کم کردن به شهرهای دیگه بیشتر اضافه کردن !!

RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - shamdooni - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ

من تجارت الکترونیک امسال و پارسال رو حساب کردم واسه روزانه و شبانه .
چند بارم چک کردم که درست باشه.
[تصویر:  357372_Capture.JPG]

این گرایش مدیریت سیستم های اطلاعات کلا حذف شده؟

RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط:  من تجارت الکترونیک امسال و پارسال رو حساب کردم واسه روزانه و شبانه .
چند بارم چک کردم که درست باشه.
[تصویر:  357372_Capture.JPG]

این گرایش مدیریت سیستم های اطلاعات کلا حذف شده؟
نه هنوز نشده
ینی ماها که رتبمون صد پ خورده ای هست باید بریم قم و الزهرا؟!!!!! Sad((

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - shamdooni - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ

الان فناوری اطلاعات رو هم حساب کردم . اونم عملا کم شده.
تربیت مدرس >5 نفر
شاهد >4
خواجه نصیر >2 نفر تجارت
تهران هم که کلا کم کرده ظرفیتشو!

[تصویر:  357396_ss.JPG]

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - missi90 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ

نمی تونیم اعتراض کنیم؟ Sad
اینجوری واقعا" ظلمه کلی زحمت کشیدیم
دانشگاه تربیت مدرس رسما" از رشته ی کامپیوتر داره گرایشای آی تی می گیره Sad

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ

نه حالا سال دیگه اضاف میشه
واقعا کاراشون مسخره س
خیلی
دوستان شبانه هزینه ش ترمی چقد در میاد تقریبا؟؟

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - iammiti - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  دوستان شبانه هزینه ش ترمی چقد در میاد تقریبا؟؟
من الان سایت خواجه نصیر چک کردم سال پیش موقع ثبت نام یک و نیم گرفتن و نوشته ( پرداخت الکترونیکی شهریه ثابت و بخشی از شهریه متغیر نیمسال اول تحصیلی سال ۹۴ – ۹۳ ) تو دفترچه هم زده ۱۵% افزایش می تونن داشته باشن برای سال جدید !
اینم لینک اطلاعیه دانشگاه خواجه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - nlp@2015 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ

راجع به شهریه ی شبانه ی امیر کبیر و تهران هم اگه میدونید بگید لطفا

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - iammiti - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  راجع به شهریه ی شبانه ی امیر کبیر و تهران هم اگه میدونید بگید لطفا
دفترچه خوندید ایا؟
امیرکبیر و شریف و تهران و مدرس فک کنم حداکثر ۲۵% افرایش دارن نسبت به سال قبل
من دوستم الان مدرس می خونه با ۱۲ واحد ترم دو حدود ۲,۳۰۰ براش در اومد که ۱تومن وام داد دانشگاه ! امیرکبیر و تهران نمی دونم