|
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - virtual girl - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ
قبولیتون رو تبریک میگم اما بهرحال این رو هم درنظر داشته باشین که یه ۲۰ درصد که توی کارنامه تاثیر معدل دادن بهتون بعلاوه اینکه سهمیه شاگرداولی هم تقریبا محل قبولیتون رو زیرو رو کرده ! پس زیاد هم ناشکر نباشید لطفن ! ;-) به هرحال ماهایی که توی دانشگاهمون رس امون کشیده میشد یه پروژه ی سنگین رو پیاده سازی کنیم اونم با وجود استادانی که سواد بالایی نداشتن و چیز زیادی یادنداده بودن ولی زیاد کار میکشیدن و آخر سر با کلی سلام و صلوات با یه نمره ی ۱۲ راهیمون میکردن دیگه ببینید چی میکشیم از این تاثیر معدل ! تازه شاگرد اولمون که واقعا هم کارش درست بود با معدل ۱۷ تونست فارغ بشه ! از لحن شاید تندم معذرت میخام شاید اینجا جاش نبود ولی واقعن از این سیستم دلم پره !
|
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - ahoo_vahshi93 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ق.ظ
ببخشید شاگرد اول کدوم دانشگاه ؟ باید ۹۰% نمره کل آخرین نفر قبولی در دانشگاه را آورده باشید |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - mahdi.68 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
خانم virtual girl واقعا حرف دل مارو زدی سیستم فلج و بی برنامه، البته خیلی از دوستان واقعا زحمت میکشن و شاگرد اول میشن، مثل همین دوست گلم، ولی واقعا بعضی ها رو که آدم میبینه با روشهای گوناگون معدل بالا میکشن و ... واقعا نباید شاگرد اولی اینقدر تاثیر داشته باشه ای کاش بجای این سهمیه، سهمیه ای به اسم میزان فعالیتها و افتخارات دوره کارشناسی وجود داشت ای کااااااااااااش |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - virtual girl - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ق.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: ببخشید نام دانشگاه توی پروفایلم هست . بله مربوط به کنکور چند دوره ی قبل میشه البته .. روزانه علم و صنعت قبول شد. دانشگاهشون هم سراسری بود و هم بین المللی با رتبه ی خوبی هم اومده بود دانشگاه . سراسری اش رو بولد کنید لطفن
|
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - ahoo_vahshi93 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ق.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: ببخشید نه نه من سوالم رو از نویسنده این تاپیک پرسیدم ))ایشون که با رتبه ۴۳۹ دانشگاه تهران قبول شدن و الان ناراحتن ایشون رو میخواستم بدونم شاگرد اول کدوم دانشگاه هستند |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - samang - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
سلام یه سوال دارم مگر شاگرد اول فقط روزانه رو قبول نمیکنن؟ غیر انتفاعی و ازاد و .. هم قبول میکنن؟ |
RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - p.beyzaie - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: سلام یه سوال دارمبله قبول می کنند |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - samang - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
توی دفتر چه که نوشته بودن ازاد نباشه |
Re: RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - mahsanaderi - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: سلام یه سوال دارمبصورت مستقیم دولتی بر نمیداره غیر دولتیو منتها اونا که مجاز شدن رتبه اولی باعث کاهش رتبه میشه ! |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - samang - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ
الان میشه کاری کرد؟ من حدود ۷۶۰ شبکه بودم الان غیر انتفاعی اوردم یعنی میشده شبانه بیارم؟ الان میشه کاری کرد؟ |
Re: RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - mahsanaderi - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: الان میشه کاری کرد؟آزاد نمیشه غیرانتفاعی و پیام نور هم چون زیر نظر وزارت علومه میشه الانم اگه دولتی باشین و دانشگاهی بصورت مستقیم پذیرشتون کنه |
|
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - samang - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
ازاد بودم |
Re: RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - mahsanaderi - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: ازاد بودمآزاد رتبه اولای خودشو بی کنکور بر میداره!! (۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: خانم virtual girl واقعا حرف دل مارو زدیسهمیه هم به افتخارات میدن! مسابقات علمی و خوارزمی از اینجور حرفا سهمیه رتبه اولی ظرفیتش جدای از ظرفیت پذیرش عادیه ها! |
۴۳۹ + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - Menrva - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ)mahsanaderi نوشته شده توسط: سهمیه هم به افتخارات میدن! مسابقات علمی و خوارزمی از اینجور حرفا سلام ببخشید مگه برای مسابقات علمی و المپیاد مخترعین و جشنواره خوارزمی و اگه عضو انجمن... باشیم سهمیه هست؟!!!!!!!!!! چجوری میشه استفاده کرد ازین سهمیه؟ |
Re: RE: 439 + سهمیه شاگرد اولی + یه اتفاق عجیب !!! شبانه دانشگاه تهران - mahsanaderi - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط:من در این حد میدونم(05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ)mahsanaderi نوشته شده توسط: سهمیه هم به افتخارات میدن! مسابقات علمی و خوارزمی از اینجور حرفا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خود دانشگاهها هم بصورت مستقل برگزیده ها این جشنواره ها رو بدون کنکور پذیرش میکنند میتونید به بخش استعداد های درخشان سایت هر دانشگاه مراجعه کنید! البته بعید میدونم که دانشگاهی فعلا پذیرش کنه ! هر دانشگاه یه مهلت خاصی واسه پذیرش داره |