|
|
تمام کردن همه ی دروس در تابستان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
تمام کردن همه ی دروس در تابستان - Mahsash - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ
یعنی این که فقط تست آموزشی در حد کم بزنیم کافی نیست؟ خب مسلما من نمیرسم هم درسو بخونم هم تستهاشو بزنم! |
|
تمام کردن همه ی دروس در تابستان - shahryar711 - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
مجبور نیستی تمامش کنی البته من هوش می خوام امتحان بدم مثلا هر ۵ روز برنامم اینه روز اول هوش روز دوم و سوم ساختمان و الگوریتم و روز ۴و۵ سیستم و معماری برای مهر هم اینه دو روز برای مدار الکتریکی و دو روز برای گسسته و یک روز هم برای آمار و بین این ها هم روزی چند صفحه محاسبات می خونم البته من شب ها هم احتمالا منطقی و نظریه می خونم البته منطقی رو من تموم کردم و نظریه هم چند فصلش خوندم و چند فصل دیگه مونده یعنی این دو درسو یه جورایی دارم دوره می کنم و برنامه دوره تابستانمم برای این ها همینجوریه دو روز برای معماری و سیستم دو روز برای ساختمان و الگوریتم و یک روز هم برای هوش البته من در تابستان اگر در روزی که هوش نمی خونم اگه دیدم درس هایی که خوندم تمام شد و برای آن روز کافیه می رم هوش می خونم که معمولا هم احتمالا من در ۴ روز دیگر وقت خوندن هوش رو هم می کنم بخونم تا مطالب رو دوره کنم |
|
تمام کردن همه ی دروس در تابستان - omid.n1990 - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
مهم ترین نکته که تو تابستون یک دور خونده باشید اینه که خیلی خیلی بهتون اعتماد به نفس میده، وقتی مهرماه بشه میدونید چهارپنج ماه وقت دارید و خیالتون راحته که کامل خوندید و فقط دوره کنید و تست بزنید و خودتون رو تقویت کنید. ولی اگر بعضی از درسها رو تا دم کنکور نگه دارید کلی تو این مدت استرس بهتون وارد میشه که اگر یاد نگیرم اگر نرسم و یا ... --- برای شدنی یا نشدنی بودن این کار هم بستگی به برنامه اتون داره، شما مثلا اگر درسها رو به ترتیب بخونید مثلاً بگید اول ریاضی مهندسی بعد آمار بعد کامپایلر بعد معماری، با اینکار واسه همین چهار درس هرکدوم دو سه هفته حداقل طول بکشه بخونید و تست بزنید و عملاً تابستون تمام میشه فقط برای چهار درس! ولی اگر درست برنامه بریزید (برنامه ریختن کار حرفه ای میخواد و برای هر شخص خیلی متفاوته خودتون باید وقت بذارید برای برنامه ریزی) مثلاً اگر تو سه ماه تابستون هر ماه سه، چهار تا درس رو موازی بخونید آخر تابستون نه تا دوازده درس تمام میشه (واسه هر درس مثلا روزی دو ساعت هم وقت بذارید یک ماهه تمام میشه اون درس). هم تعداد درسهای بیشتری رو میشه همزمان خوند هم بیشتر تو خاطر آدم میمونه. |
|
تمام کردن همه ی دروس در تابستان - salmaa - 01 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
به نظرم هرکس از تابستون استفاده کامل بکنه واسه درس خوندن مهمترین گام پیروزی رو برداشته |
|
تمام کردن همه ی دروس در تابستان - shvh - 01 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
من یه مشکل اساسی دارم ، اینکه ۱بار که یه تست رو میزنم این دیگه جوابش تو ذهنمه !!! تا ببینمش میفهمم جوابش کدومه ، حل چی بود و ... اینه که اگه تابستون تست، پاییز تست، بعدم تست جامع ..... هم اعصاب خوردیه هم اعتماد به نفس کاذب که ای ول بلدم ...(در صورتی که شاید بلدش نباشم) اصلا نمیدونم چکار کنم تابستون تست بزنم یا نه ؟؟؟ نزنم که خوب یاد نمیگیرم، بزنم که ......
|
|
تمام کردن همه ی دروس در تابستان - kharazmy - 02 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
یه مشاور بگه تابستون کدوم درسارو چطوری بخونیم بهتره، خیال همه رو راحت کنه. یک روز از تابستان گذشت. |
RE: تمام کردن همه ی دروس در تابستان - fzpakzad - 02 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ق.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: من یه مشکل اساسی دارم ، اینکه ۱بار که یه تست رو میزنم این دیگه جوابش تو ذهنمه !!! تا ببینمش میفهمم جوابش کدومه ، حل چی بود و ...یعنی وقتی تابستون تست برو ببینی. بعد پاییز بخواهید تست بزنید جواب یادتونه؟یا منظورتون این هست که راه حل یادتونه؟آخه واسه درس هایی که همش با عدد کار داره مثل طراحی الگوریتم به حافظه سپردن عدد سخته |
RE: تمام کردن همه ی دروس در تابستان - Mahsash - 02 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)kharazmy نوشته شده توسط: یه مشاور بگه تابستون کدوم درسارو چطوری بخونیم بهتره، خیال همه رو راحت کنه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این تاپیک رو ببینید. به نظرم این فایلی که آقای عباسیان زحمت تهیهش رو کشیدند واقعا عالی گفته که باید چهجوری درس بخونیم. |
RE: تمام کردن همه ی دروس در تابستان - shvh - 02 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ق.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط:(01 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: من یه مشکل اساسی دارم ، اینکه ۱بار که یه تست رو میزنم این دیگه جوابش تو ذهنمه !!! تا ببینمش میفهمم جوابش کدومه ، حل چی بود و ...یعنی وقتی تابستون تست برو ببینی. بعد پاییز بخواهید تست بزنید جواب یادتونه؟یا منظورتون این هست که راه حل یادتونه؟آخه واسه درس هایی که همش با عدد کار داره مثل طراحی الگوریتم به حافظه سپردن عدد سخته جواب که کلا یادمه، راه حل هم بیشتر موارد تو ذهنم میمونه. من پارسال همین مشکل رو داشتم، یه بار پاییز تست زدم بعد تست جامع سالای قبل رو دیگه حتی حوصله حل نداشتم چون گزینه ها رو میدونستم ![]() به خاطر سپردن عدد سخته اما وقتی زیاد خونده بشه میره تو ذهنت دیگه،همه تستا نه، اما نصفشو آدم خوبه خوب یادشه.
|
RE: تمام کردن همه ی دروس در تابستان - chaka - 02 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)kharazmy نوشته شده توسط: یه مشاور بگه تابستون کدوم درسارو چطوری بخونیم بهتره، خیال همه رو راحت کنه. این پست اقای جهانی که خیلی کامله از ایشون مطمئن تر و مطلع تر هم که پیدا نمی کنید..... من الان خوندم کاملا روشن شدم البته چشمم در اومد ولی روشن شدم.![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تمام کردن همه ی دروس در تابستان - fzpakzad - 02 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)shvh نوشته شده توسط:واسه کنکور بعد از پیش دانشگاهی این حالت رو داشتم. که خب دیگه تست های تکراری رو نمیزدم. تست های تالیفی رو استفاده میکردم. اما واسه ارشد فکر نکنم این فرصت را داشته باشم که بخوام تست ها رو چند بار بزنم. شما این قدر خوب میخونی که همه راه حل ها یادته پس خیلی عالیه. چون شباهت زیادی بین سوال های کنکو رتو سال های مختلف هست(02 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ق.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط:(01 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: من یه مشکل اساسی دارم ، اینکه ۱بار که یه تست رو میزنم این دیگه جوابش تو ذهنمه !!! تا ببینمش میفهمم جوابش کدومه ، حل چی بود و ...یعنی وقتی تابستون تست برو ببینی. بعد پاییز بخواهید تست بزنید جواب یادتونه؟یا منظورتون این هست که راه حل یادتونه؟آخه واسه درس هایی که همش با عدد کار داره مثل طراحی الگوریتم به حافظه سپردن عدد سخته |
|
تمام کردن همه ی دروس در تابستان - sazesh - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
با یه برنامه ریزی خوب و منابع خوب شروع کنید به درس خوندن. اگه تموم شد که چه بهتر. اگرم نشد شما تلاشتونو کردید. درسا هم طوری نباشه که همش ریاضی، همش سخت یا همش آسون باشه |