۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - virtual girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ق.ظ
تبریک میگم نتیجه تون عالی هست .. مبارکه .. متاثر شدم از شانسی که بهتون خورد .. |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - atenaa - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ
شما حضوری بایدبرید شریف و پیگیری کنید پارسال اصلاحیه زدن ظرفیتا نصف شد انگار |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - gholizadeh1992 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ق.ظ
آقا منم با ظرفیتای پارسال شریف آور بودم ، ولی خودم شخصا به تهران علاقه داشتم، حالا شریف صفر زده، تهران هم اصلیش ۸ تاست ، بقیش هم نوشته علوم و فنون که نمیدونم قضیش چیه ، پاک نا امیدم کرد، یعنی علوم فنون برای یک رتبه ۱۴ گزینه مناسبیه ؟! به نظر شما امکان اصلاح هستش ؟ یعنی میشه فرجی بشه ؟ اینو سنجش تو اطلاعیه اش گفته !!! ( من که به حرفش امیدی ندارم ، مخصوصا واسه شریف!) آخه از صفر ورودی نمیتونه بپره بیاد ۱۰ تا بگیره خب !!!) ضمناً چنانچه اصلاحات و یا ظرفیت های جدیدی به دفترچه راهنما اضافه گردد مراتب در تاریخ ۲۸/۲/۹۳ از طریق سایت سازمان به اطلاع خواهد رسید. بدیهی است داوطلبانی که اقدام به انتخاب رشته نمایند امکان ویرایش انتخاب های خود را خواهند داشت . |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - sorlin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: شما حضوری بایدبرید شریف و پیگیری کنید پارسال اصلاحیه زدن ظرفیتا نصف شد انگاراقا من تو شهر خودم گم میشم حالا بیام تهران ؟ (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: یعنی علوم فنون برای یک رتبه ۱۴ گزینه مناسبیه ؟!من رفتم تو سایت شریف یه ایمیل دادم بهشون.به گفته Tayebe خانم هم به امیر و ام اس زد یه مسیج دادم.توهم برو یه ایمیل بده که علوم فنون نریم virtual girl ممنونم.موفق باشی Good! : متشکرم داداشی.حالا داریم دست و پامون رو میزنیم دیگه داش Brueder : من از روی کتاب مقمسی خوندم(کتاب اقای پرچ)ولی توصیه میکنم اول بری کتاب رابینس رو بخونی بعد بیای رو این کتاب برنامه ریزی کنی. |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - Asemaneabi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
بله... به به به به.... مبارک باشه... من میشه درصدامو یه بار بگم شما یه نگاهی بندازین... یه تخمینی..... :دی :دی :دی :دی :دی ..... خواستم بگم یاد اوم موقع ها بخیر.... :دی |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - abji22 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
تبریک عرض مینمایم! من میگم چرا تک رقمی نشدما،خدا میخواسته من برم شریف که امسال رتبم خوب نشد!!!ما که رفتیم سال بعد مبارک باشد |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - atenaa - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
با ای میل فک نکنم درست شه پارسال اقای msz چندین بار رفتن شریف تا درست شد |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - rooni - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ق.ظ)fateme_asra نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: سلام دوستان اینم کارنامه منتبریک تبریک عالیه خیلی عالی تبریک فقط بگین از چه منابعی استفاده کردین و برنامه چه طور بود جون من با یه عالمه تلاش اصلا نتتیجه خوبی نگرفتم |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - RMO - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
تبریک فراوان |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - yaser.b - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم با توجه به رتبه در بهترین دانشگاه قبول شوید افرادی را می شناسم که هرگز در "کنکور" شکست نخورده اند: کسانی که هرگز در "کنکور" شرکت نکرده اند! تفاوتی است میان "زمینگیر بودن" و "زمین خوردن" و برخاستن! |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - sorlin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: بله... به به به به....ممنــــون مبارک شما هم باشه دوست عزیز اره یادش بخیر دوران پری از استرس (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: با ای میل فک نکنم درست شه پارسال اقای msz چندین بار رفتن شریف تا درست شدتوی خوشحالیمم بدبختم abji22 : ممنون ابجی.موفق باشید RMO: تشکر فراوان. Yaser: ممنون داداش. (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ)rooni نوشته شده توسط: خیلی عالی تبریکچشم حتما... همه رو توی مصاحبه نوشتم دوستم فقط الان بگم که منم پارسال همین حس رو داشتم و کاملا شکست خورده بودم ولی امیدم رو از دست ندادم.شما هم امیدتو از دست نده |
۱۰ ایتی و ۶۱ شبکه - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ب.ظ
رتبه شما بسیار عالی است. تبریک عرض می کنم . |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - sorlin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: رتبه شما بسیار عالی است. تبریک عرض می کنم .یک دنیا ممنون |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - neda_Network - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
مبارکه خیلی آفرین به شما |
RE: 10 ایتی و ۶۱ شبکه - maryam368 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: بله... به به به به....ممنــــون خب منم پارسال رتبه م شد ۳۹۲ امسال که تلاش کردم و کلی هم امید داشتم، شدم ۳۳۰ دیگه امیدی به خوندن واسه یه سال دیگه ندارم. خسته شدم از این کنکورِ.... |