![]() |
جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - explorer - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ)زهرا سادات نوشته شده توسط: با سلام . ببین اینکه شما چی بخونی چطور بخونی چند ساعت بخونی کی بخونی کجا بخونی با کی بخونی و.... خودت از همه بهتر میتونی تصمیم بگیری مثلا شخص من که نمیدونم شما پایه کدوم درسات چطوره؟ به کدو درس بیشتر علاقع داری؟ رو کدوم تسلط داری؟ رو کدوم اصن وقت نذاری؟ و ... خودت بهترین برنامه ریز واسه خودت باش (۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: ادم واقعا بااین منابعی ک دوستان لطف میکنن میگن...گیج میشه!!!نمیدونه چی خوبه چی بده!!..مرجع بخونه یا کتاب اصلی!!اینجوری بیشتر استرس میگیری. بهترین زمان واسه مرجع خوندن ، تابستونه اما اینکه کدوم کتاب بهتره، تقریبا تمام کتب کنکوری یه چیزن ببین اکثرا چی گفتن ، همونو بخون |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - sadafak7 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ)زهرا سادات نوشته شده توسط: با سلام . من خودم از ۱۲ شهریور مجبور شروع کنم یه خاطر پروژه هایی که داشتم. چند بارم تونستم دوره کنمو اصن هم وقت کم نیاوردم. اینو گفتم که بدونید میشه تموم کرد ولی بهتره شما نذارید وسط شهریور شروع کنید. از همون اوایل تابستون شروع کنید خوبه به نظرم، اینجوری کتابای مرجع رو با کیفیت بیشتری میتونید بخونید. اگه منظورتون از چند درس توی یه روز، نوع درسه، فک کنم دو نوع درس خوب باشه، چون روزت متنوع میشه.چون فقط یه نوع درس بخونی خسته کننده میشه. ۳ نوع درسم شاید باعث شه نتونی هرکدومو به یه جا برسونی. من فک میکنم درسایی که به هم مربوطن اگه نزدیک به هم خونده شن خوبه، چون یه سری مباحث مشترک میتونن داشته باشن که باهم خوندنشون باعث میشه بهتر و زوتر جمع بندی بشن. ولی درمورد زیاضیات شاید اگه اول فقط مباحث مربوط به ریاضیات رو بخونید، زود خسته شید. خودتون یه جوری تنظیم کنید که درسای مربوط به هم نزدیک به هم خونده بشن ولی اینطورم نباشه که مثلا یه هفته همش مباحث ریاضی باشه. موفق باشید ![]() |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - hoomanab - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
برای شروع کار وقتی شروع به خوندن یک کتاب میکنید، تا زمانی که سرفصلی که باید توی برنامه ریزی تون از اون کتاب بخونید تموم نکردید، شروع به خوندن کتاب دیگه نکنید. به عبارتی توی شروع کار به صورت موازی درس نخونید. مثلا برنامه ریختید تا دو هفته آینده ۲ فصل از پایگاه داده رو بخونید. تا زمانی که این دو فصل رو تموم نکردید سراغ درس دیگه ای نرید! دلیلش اینه که توی شروع کار، شما باید به درس خوندن جذب شید و بهش پایبند باشید. اینطور فرض کنید که شروع کردید به درس خوندن مثلا همون پایگاه داده. تا قسمتی جلو رفتید، بعدش خستا میشید و میرید سراغ دیگه. در حالی که اونی که تا اون موقع خوندید همش داستان بوده و تازه رسیدید به اصل کاری! اگه از اول کار اینطور رفتار کنید، ممکنه ۳ یا ۴ کتاب توی یک روز بخونید، ولی اصلا انگار هیچی نخوندید و همش از درس خسته میشید و ذهنیتتون نسبت به درس بد میشه. به عبارتی به درس خوندن پایبند نیستید و بعد مدتی جا میزنید! تا یک ماه اول، غیر موازی درس بخونید تا به درس خوندن عادت کنید! Sent from my SM-T210R using Tapatalk (۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ)زهرا سادات نوشته شده توسط: با سلام . یه ضرب المثل هست که میگه چشم میبینه، اما این ذهنه که داره کار میکنه. مطمین باشید بزرگترین کتاب رو تا کنکور چند دور میخونید! از روزی ۳ یا ۴ ساعت شروع کنید و هر ماه یک ساعت به ساعت مطالعه اضافه کنید! کسایی که روزه میگیرن، توی ماه رمضون، روز رو بخوابید و تا سحر درس بخونید. نگران به هم خوردن ساعت بدنتون نباشید، بعد از دو هفته می تونید دوباره به حالت عادی برگردید! برای شروع به درس خوندن یک سری توضیحات دادم. شما فعلا تابستون رو درس بخونید برای مهر به بعد شیوه درس خوندن تغییر میکنه. توی تابستون وقت بذارید رو کتب مرجع! Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - aliyaser - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: ادم واقعا بااین منابعی ک دوستان لطف میکنن میگن...گیج میشه!!!نمیدونه چی خوبه چی بده!!..مرجع بخونه یا کتاب اصلی!!اینجوری بیشتر استرس میگیری. درسایی مثل گسسته و شبکه و طراحی الگوریتم از مرجع بخون واسه بقیه دروس کتاب خوب هست اما شبکه رو حتما بشین از کراس بخون می دونم ترجمه خوبی ام در اختیار نیست ولی چاره ای جز این نیست. یه چیز دیگه در مورد شبکه اونم این که رو کتاب حقیقت زیاد حساب نکن(اصلا سمت راهیان ارشد نرو) چون کنکور امسال همه از لایه های بالا بودن البته شاید کل کتابو بخونی بتونی یه تست بزنی! همین امیدوارم بدرد خورده باشه ![]() |
جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - shamim_70 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ)aliyaser نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: ادم واقعا بااین منابعی ک دوستان لطف میکنن میگن...گیج میشه!!!نمیدونه چی خوبه چی بده!!..مرجع بخونه یا کتاب اصلی!!اینجوری بیشتر استرس میگیری. مرسی دوستی... این شبکه هم برا ای تی ها دردسری شده!!!!!!!! |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - زهرا سادات - ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: برای شروع کار وقتی شروع به خوندن یک کتاب میکنید، تا زمانی که سرفصلی که باید توی برنامه ریزی تون از اون کتاب بخونید تموم نکردید، شروع به خوندن کتاب دیگه نکنید. به عبارتی توی شروع کار به صورت موازی درس نخونید. ممنون از راهنمایی تون . حق با شماست من موازی خوندن رو امتحان کردم اما نتیجه نداد . راهی که شما پیشنهاد دادید ممکنه شروع خوبی باشه . تستش می کنم ![]() |
جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - elsaa - 09 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
ممون بابت راهنمایی های خوبتون ![]() خیلی مفید بود ممنون ![]() |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - wskf - 10 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
در مورد گرایش های ارشد فناوری اطلاعات هم صحبت کنید.با توجه به محدودیت جنسیت کدام گرایش برای ی خانم مناسب هست؟ |
جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - SHayAN_567 - 10 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ
در مورد گرایش های ارشد فناوری اطلاعات هم صحبت کنید.با توجه به محدودیت جنسیت کدام گرایش برای ی خانم مناسب هست؟ [/quote] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. امیدوارم تونسته باشم تا حدودی راهنماییت کنم |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - najmegh - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان من کاربر جدیدم و تازه تصمیم گرفتم که واسه ارشد اقدام کنم اما نمی دونم چطور برنامه ریزی کنم ![]() |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - fzpakzad - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ق.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ)najmegh نوشته شده توسط: سلام دوستان من کاربر جدیدم و تازه تصمیم گرفتم که واسه ارشد اقدام کنم اما نمی دونم چطور برنامه ریزی کنم پست های آقای جهانی رو بخونید. مصاحبه ای با عنوان چگونه رتبه یک شویم رو هم بخونید. با وجود این همه حرف خوب دیگه چیزی برای گفتن نیست که ما بخواهیم بگیم. فقط خلاصه اش این هست که"میتونی" |
جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - mehrara_f - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
من میخوام تازه شروع کنم ؟ دیر نیست؟ باتوجه به اینکه صبا تا ۲ سرکارم - باید روزی چند ساعت بخونم که حتما قبول شم؟ |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - hoomanab - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ
این روزا دیگه وقت شروع خوندن کتاب های کنکوریه... ![]() (۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ)mehrara_f نوشته شده توسط: من میخوام تازه شروع کنم ؟ دیر نیست؟ باتوجه به اینکه صبا تا ۲ سرکارم - باید روزی چند ساعت بخونم که حتما قبول شم؟این سوال که روزی چند ساعت بخونم تا قبول شم منو یاد کسایی میندازه که میان ازم میپرسن تضمینی میتونی کاری کنی تا ۶ماه زبان انگلیسی خوب حرف بزنیم! ![]() همه چی بستگی به خود شما داره. یک مقدار ماکزیمم از توانایی های خودتون در هر روز در نظر بگیرید. هر شب خودتون رو با اونی که باید می بودید مقایسه کنید. اگه مطلوب نبودید روز بعد بیشتر تلاش کنید. میزان مطالعه تون و کار های روزمره تون رو ثبت کنید روی کاغذ تا از بینشون بتونید ساعات مرده رو پیدا و استفاده کنید. ![]() |
جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - mahsa_ysfr - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
روش صحیح مطالعه برای ایجاد آمادگی کنکور ارشد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. شرایط مطالعه پربازده : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از دلایل عدم قبولی در کنکور: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کارگاه جمع بندی و خلاصه نویسی پویا به همراه برنامه ریزی تحصیلی کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۴ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: جهت دهی برنامه ریزی کنکور ۹۴ - alika - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: این روزا دیگه وقت شروع خوندن کتاب های کنکوریه... سلام من این تاپیک و راهنمایی های مختلف را خوندم. اصولش این بوده که از اول تابستون شروع کنم با مراجع٬ و از اول مهر هم کتابای کنکورو بخونم بقول شما. منتها من این زمان را از دست دادم. از طرفی پایه ام هم در همه دروس نابوده ![]() ![]() اینه که الان تکلیف من در صورتیکه هدفم رتبه ۱ باشه چیه؟ (الان احتمالا میگین اینو چه دل خجسته ای داره ![]() ![]() انگیزه کاملا بالایی دارم برای جبران از دست رفته ها اما نمیدونم راه صحیح این جبران چیه. مثلا دیگه این وقت برای من هست که با روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و بعد ماه به ماه ۱ ساعت افزایش بدم یا از همین اول باید با ساعت مطالعه بالا شروع کنم. سخت هست اما چاره ای هم هست؟ فقط میترسم غیر ممکن باشه ![]() |