![]() |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - نسخهی قابل چاپ |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - helena - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ
نکنه جدی جدی بندازن عقب |
RE: نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - sahar_rostami2 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ
امکان نداره بندازن عقب ولی کاش ۲هفته مینداختن عقب! ![]() |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - admin - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: امکان نداره بندازن عقب ولی کاش ۲هفته مینداختن عقب!کاملا امکان داره و احتمال خیلی زیاد عقب بیافته. |
RE: نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - sahar_rostami2 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: امکان نداره بندازن عقب ولی کاش ۲هفته مینداختن عقب!کاملا امکان داره و احتمال خیلی زیاد عقب بیافته. وایی تورو خدا؟؟؟اگه چیزی میدونین به من بگین کلی دعاتون میکنم! |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - admin - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ
من چیزی نمیدونم. اما زمان ما این اتفاق افتاد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - friends - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:اگه بندازن عقب تکلیف طراحا چی میشه ؟ تو قرنطینه می مونن ؟این مدتو یخ میزنن که بندگان خدا(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: امکان نداره بندازن عقب ولی کاش ۲هفته مینداختن عقب!کاملا امکان داره و احتمال خیلی زیاد عقب بیافته. ![]() |
RE: نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - izadan11 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ)friends نوشته شده توسط: اگه بندازن عقب تکلیف طراحا چی میشه ؟ تو قرنطینه می مونن ؟این مدتو یخ میزنن که بندگان خدا فکر نکنم همین الان هم تو قرنطینه باشن |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - shahryar711 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ق.ظ
اگه بیوفته عالیه |
RE: نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - sharif92 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ق.ظ
یکی دو هفته عقب بندازن از عالی هم بالاتر چیه همون می شه. ![]() |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - admin - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ)friends نوشته شده توسط: اگه بندازن عقب تکلیف طراحا چی میشه ؟ تو قرنطینه می مونن ؟این مدتو یخ میزنن که بندگان خداواسه طراحی ارشد کسی رو قرنطینه نمیکنن. به جاش از تعداد زیادی درخواست سوال میکنن و رندوم یکی از سوالها رو انتخاب میکنن! |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - shahryar711 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ق.ظ
ای خدا جون خودت تا اونجا که جا داره برف و بارانتو بیشتر کن تا اونجایی که این کنکور لغو بشه الته خدایا کاری کن که این سرما باعث مشکل برای کسی نشه خدایا چرا ما دومین کشور تولید کننده گازیم ولی تو شهرهای شمالیمون الان گاز نیست !!! خدایا شکرت |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - boy.unique1366 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ق.ظ
شرایط درس خوندن ما که در استان مازندران زندگی میکنیم سخت شده. توی خونه حبس شدیم.هوا به قدری سرد شده که گاز قطع شده و اب یخ زده و شرایط بحرانی شده. سازمان سنجش وجودش بی عدالتیه پس انتظار نداریم ازمون رو عقب بندازن.عمرا اگه واسه ما دل بسوزونن.فکر کنم اینا قسم خوردن که زمان ازمون رو تغییر ندن. اما از حق نگذریم شرایطمون خیلی سخته وغصه این رو داریم که چطور خودمون رو به حوزه برسونیم. |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - Good! - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ
اگه گاز قطع شده پس سر جلسه میخواید چه کنید؟ینی نمیخوان یه بخاری ای وسیله گرمایشی ای بذارن؟ تا همین ۳و۴ روز پیش هوا خوب بودا!یهو چرا اینگونه گردید؟:؟ واقعا چه فصلایی کنکور میگیرنا!از بس دیر نتایجو اعلام میکنن! ۱و۲ هفته بندازن عقب دیگه این کارا چیه!!!!! ![]() (۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: امکان نداره بندازن عقب ولی کاش ۲هفته مینداختن عقب!کاملا امکان داره و احتمال خیلی زیاد عقب بیافته. آقای دکتر بنظرتون اگه میخواستن بگن دیگه تا الان نباید میگفتن؟؟؟ ![]() این خبری که شما زدید اونموقع ۲۰ دی برای ۱۰ بهمن اطلاع رسانی کردن!ولی الان خیلی دلشون قرصه که هنوز هیچی نگفتن و فک نکنم هم عقب بیفته ![]() تازه تو خبر زده بود که امتحانای دانشگاه و کنکور ارشد با هم تداخل پیدا کرده!الان که این تداخلم نداریم ![]() |
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - unicornux - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: اگه گاز قطع شده پس سر جلسه میخواید چه کنید؟شهری که آزمون برگزار میشه گاز داره ![]() |
RE: نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استانهای گرفتار برف - neda_Network - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ق.ظ
دوستان دیشب اعلام کدن دارن جاده ها را باز میکنن و امتحان به قوت خودش باقیه امروز ظهر جاد ه ها باز شد زودتر راه بیفتید برید مسافر خونه ای جایی نمونید دیگه ایشالله که راهها باز میشن و اذیت نمیشید هر چند خودم پشت درمون کلی برف هست و باید یه شهر دیگه امتحان بدم نگران خودم نیستم نگران دوستاییم هستم که نگرانن غصه نخورید خدا بزرگه دعا میکنم راها باز شن براتون و راحت سر امتحان حاضر شید ![]() ![]() ![]() ![]() |