تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  البته شمام رتبه ی زیر ۲۰ تت تضمینه با این تخصصیه بالا
البته من منظورم کنکور اصلی بود. :دی

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  وقتی ریاضی و آمار رو گذاشته باشی کنار ، این میشه آخر بدقلقی!
دیگه واقعن نمیشه کاریش کرد، ولی باز هم ریاضی مهندسی هاش دوتاش رو میشد زد، البته اینا همش آزمون هست و ما خودمون رو محک میزنیم. من که یه ۸، ۹ تا سرفصل واسه ریاضی در آوردم همونا رو میخونم و لاغیر که توی کنکور حداقل ۳۰ رو بزنم.

کلا توی این مدت مشخص کنید که چی میخواید بخونید و چی رو نمیخواید، اینجوری خیلی ذهنتون راحت میشه و استرس هم کم میشه.
منم همین کار رو کردم. ان شاء الله تو آزمون اصلی نیجه دلخواه بگیریم.
فکر میکنم رتبه هامون تو این آزمون خیلی نزدیک هم بشه! مجموع درصدهامون تقریبا یکی میشه. البته شما بهترید.

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - El@he - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ

راست میگه چقدر همه بالا میزنن اینجا :ی

چند نفر شرکت کننده داره پارسه؟

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ب.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط:  این آزمون هدفم فقط این بود که تست غلط نزنم
تا یه جاهایی موفق بودم مشترک یه تست غلط زدم اونم چشام ندیده Big Grin
وقتی آدم یه هم دانشگاهی میبینه ! Smile

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط:  راست میگه چقدر همه بالا میزنن اینجا :ی

چند نفر شرکت کننده داره پارسه؟

۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - izadan11 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  :|
الان که درصدای شمارو دیدم احساس میکنم بزارم واسه سال دیگه کلا :|

کنکور دقیقا از فردا شروع میشه این ۵ هفته اصل کنکوره شروع کنی تمومه

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ

دوستان سوال آخر سیستم درسته؟!

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - iammiti - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  کنکور دقیقا از فردا شروع میشه این ۵ هفته اصل کنکوره شروع کنی تمومه
:|
تا ۵شنبه امتحانای دانشگاه !
اوضاع من فاجعه یکم اونور تره !
ولی بازم راضی ام

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - izadan11 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  کنکور دقیقا از فردا شروع میشه این ۵ هفته اصل کنکوره شروع کنی تمومه
:|
تا ۵شنبه امتحانای دانشگاه !
اوضاع من فاجعه یکم اونور تره !
ولی بازم راضی ام

سعی کند تند تند نکات تستی رو مرور کنی و تست بزنی این روش ریسکش بالاست ولی اگه خوش شانس باشی عالیه

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - Riemann - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  فکر میکنم رتبه هامون تو این آزمون خیلی نزدیک هم بشه! مجموع درصدهامون تقریبا یکی میشه. البته شما بهترید.
اتفاقن منم خیلی مشتاقم ببینم که رتبمون چطور میشه و تاثیر دروس رو بهتر بفهمیم.

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - keywan78 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ

زبان ۲۷
ریاضی ۲۵
مشترک ۵۸
تخصصی نرم ۴۳

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - fulgent - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ

بالاترین درصد دروس تخصصی نرم افزار رشته کامپیوتر مدرسان ۴۵/۸۳ بوده به نظرتون این یعنی چی؟!!!!

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - b.kiani - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ

سلام دوستان اگ کسی میتونه پاسخنامه آزمون واسم آپ کنه تا درصدام حساب کنم چون من دیر ثبت نام شدم و هنو پورتالم باز نشده.

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - arshadhoush - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  البته شمام رتبه ی زیر ۲۰ تت تضمینه با این تخصصیه بالا
البته من منظورم کنکور اصلی بود. :دی

اوه! کنکورو که من به زیر ۲۰۰ هم راضیم، یعنی زیر ۲۰۰ام آرزوست : <

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ

چقدر درصدا همه نزدیکه همه!

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - mj.net - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ

سوال ۵۹ مشترک دو تا گزینه یه شکل داره. گزینه ۱ و ۴
فقط اندازه فلش هاش فرق داره
سر آزمون پیش خودم گفتم یعنی تست غلطه یا اینا نشون دهنده تأخیر کم و زیاده !!!
حالا اومدم اینجا میبینم هیچ کس بهش اشاره نکرده
نکنه مال شماها اینجوری نبوره ؟ یا واقعأ نکته داره توش ؟ Big Grin
آخه خیلیم راحت جواب گرفتم ازش Huh

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط:  سلام دوستان اگ کسی میتونه پاسخنامه آزمون واسم آپ کنه تا درصدام حساب کنم چون من دیر ثبت نام شدم و هنو پورتالم باز نشده.

بفرمایید :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط:  سوال ۵۹ مشترک دو تا گزینه یه شکل داره. گزینه ۱ و ۴
فقط اندازه فلش هاش فرق داره
سر آزمون پیش خودم گفتم یعنی تست غلطه یا اینا نشون دهنده تأخیر کم و زیاده !!!
حالا اومدم اینجا میبینم هیچ کس بهش اشاره نکرده
نکنه مال شماها اینجوری نبوره ؟ یا واقعأ نکته داره توش ؟ Big Grin
آخه خیلیم راحت جواب گرفتم ازش Huh

یه جور بودن خب. منم یکی رو زدم. همون گزینه ۱
فکر کنم دو تاش رو درست حساب کنند.