|
|
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:منم همین کار رو کردم. ان شاء الله تو آزمون اصلی نیجه دلخواه بگیریم.(13 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط: البته شمام رتبه ی زیر ۲۰ تت تضمینه با این تخصصیه بالاالبته من منظورم کنکور اصلی بود. :دی فکر میکنم رتبه هامون تو این آزمون خیلی نزدیک هم بشه! مجموع درصدهامون تقریبا یکی میشه. البته شما بهترید. |
|
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - El@he - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ
راست میگه چقدر همه بالا میزنن اینجا :ی چند نفر شرکت کننده داره پارسه؟ |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ب.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط: این آزمون هدفم فقط این بود که تست غلط نزنموقتی آدم یه هم دانشگاهی میبینه ! ![]() (۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: راست میگه چقدر همه بالا میزنن اینجا :ی ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - izadan11 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :| کنکور دقیقا از فردا شروع میشه این ۵ هفته اصل کنکوره شروع کنی تمومه |
|
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ
دوستان سوال آخر سیستم درسته؟! |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - iammiti - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: کنکور دقیقا از فردا شروع میشه این ۵ هفته اصل کنکوره شروع کنی تمومه:| تا ۵شنبه امتحانای دانشگاه ! اوضاع من فاجعه یکم اونور تره ! ولی بازم راضی ام |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - izadan11 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: کنکور دقیقا از فردا شروع میشه این ۵ هفته اصل کنکوره شروع کنی تمومه:| سعی کند تند تند نکات تستی رو مرور کنی و تست بزنی این روش ریسکش بالاست ولی اگه خوش شانس باشی عالیه |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - Riemann - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: فکر میکنم رتبه هامون تو این آزمون خیلی نزدیک هم بشه! مجموع درصدهامون تقریبا یکی میشه. البته شما بهترید.اتفاقن منم خیلی مشتاقم ببینم که رتبمون چطور میشه و تاثیر دروس رو بهتر بفهمیم. |
|
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - keywan78 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ
زبان ۲۷ ریاضی ۲۵ مشترک ۵۸ تخصصی نرم ۴۳ |
|
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - fulgent - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
بالاترین درصد دروس تخصصی نرم افزار رشته کامپیوتر مدرسان ۴۵/۸۳ بوده به نظرتون این یعنی چی؟!!!! |
|
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - b.kiani - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان اگ کسی میتونه پاسخنامه آزمون واسم آپ کنه تا درصدام حساب کنم چون من دیر ثبت نام شدم و هنو پورتالم باز نشده. |
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - arshadhoush - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(13 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط: البته شمام رتبه ی زیر ۲۰ تت تضمینه با این تخصصیه بالاالبته من منظورم کنکور اصلی بود. :دی اوه! کنکورو که من به زیر ۲۰۰ هم راضیم، یعنی زیر ۲۰۰ام آرزوست : < |
|
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
چقدر درصدا همه نزدیکه همه! |
|
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - mj.net - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
سوال ۵۹ مشترک دو تا گزینه یه شکل داره. گزینه ۱ و ۴ فقط اندازه فلش هاش فرق داره سر آزمون پیش خودم گفتم یعنی تست غلطه یا اینا نشون دهنده تأخیر کم و زیاده !!! حالا اومدم اینجا میبینم هیچ کس بهش اشاره نکرده نکنه مال شماها اینجوری نبوره ؟ یا واقعأ نکته داره توش ؟ ![]() آخه خیلیم راحت جواب گرفتم ازش
|
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: سلام دوستان اگ کسی میتونه پاسخنامه آزمون واسم آپ کنه تا درصدام حساب کنم چون من دیر ثبت نام شدم و هنو پورتالم باز نشده. بفرمایید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: سوال ۵۹ مشترک دو تا گزینه یه شکل داره. گزینه ۱ و ۴ یه جور بودن خب. منم یکی رو زدم. همون گزینه ۱ فکر کنم دو تاش رو درست حساب کنند. |