![]() |
عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - persian_boy - 02 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
بنام خدای علی(ع)! یا علی گفتیم و عشق آغاز شد اوصاف علی به هر زبان باید گفت/ این ذکر به پیدا و نهان بایدگفت در جشن ولیعهدی مسعود علی/ تبریک به صاحب الزمان باید گفت عید سعید غدیر خم را به حضور آقا صاحب الزمان و تمامی خواهران و برادران عزیزم در مانشت تبریک عرض می کنم. بنده افتخار دامادی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) را دارم و فردا عید سادات را برگزار میکنیم. خدای مهربان را به حق مولای عشق و عدالت قسم می دهم که بهترین ها را برای شما که بهترینید مقدر گرداند و پس از آرزوی فرج آقا صاحب الزمان، عاقبت به خیری را برای همه مؤمنان به ولایت علی (ع) و این حقیرترین مرید آن حضرت مسألت دارم. از تمامی دوستان التماس دعای خیر دارم. یا علی مدد |
RE: عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - nazanin_sh - 02 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ
عید همه ی بچه های خوب و گل و مهربون مانشت مبارک باشه ![]() ایشالا هرآنچه خیر از خدا میخواید نصیبتون کنه و هرآنچه شر وجود داره خداوند از سر راهتون برداره . آبروی دنیا و آخرت ، سلامتی ، آرامش و موفقیت در همه ی مراحل زندگی رو از خدا میخوام برای همتون . منم ۱۰۰ تا صلوات برای سلامتی امام زمان از طرف همه میفرستم ایشالا که قبول باشه . فاتحه هم برای همه ی رفتگانمون میخونم . ایشالا که به حق این عید عزیز خداوند همه ما و همه ی رفتگانمون رو ببخشه و بیامرزه الهی آمین..... ![]() |
عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - IT.setareh91 - 02 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ
آسمان یکبار دیگر خنده کرد، عشق ما را باز هم شرمنده کرد، آسمان رقصید و بارانی شدیم، موج زد دریا و طوفانی شدیم... بغض چندین ساله ما باز شد... یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.... این عید بزرگ رو به همه دوستان خوب مانشتی تبریک و تهنیت میگم. آرزو دارم همه شما به همه آرزوهای خوب و قشنگتون برسید و امام علی (ع) یک نگاه وِیژه به شما داشته باشه و عیدی همه تون رو بده. من هم صد صلوات برای سلامتی امام زمان (عج) و سوره یس رو هدیه میکنم. التماس دعای مخصوص از همه شما دوستان گلم |
عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - tiran22 - 02 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
عید همگی مبارک..تبریک ویژه به سادات.. یک نادعلی از طرف همه دوستان تقدیم میکنم اى مردم، چه مىگویید؟ خداوند هر صدایى را و پنهانىهاى هر کسى را مىداند. پس هر کس هدایت یافت به نفع خودش است و هر کس گمراه شد به ضرر خودش گمراه شده است، و هر کس بیعت کند باخداوند بیعت مىکند. دست خداوند بر روى دست بیعت کنندگان است. اى مردم، باخدا بیعت کنید و با من بیعت نمایید و با على امیرالمؤمنین و حسن و حسین و امامان ازایشان در دنیا و آخرت، به عنوان امامتى که در نسل ایشان باقى است بیعت کنید. خداوندبیعت شکنان را هلاک و وفاداران را مورد رحمت قرار مىدهد. و هر کس بیعت را بشکند به ضرر خویش شکسته است، و هر کس به آنچه با خدا پیمان بسته وفا کند خداوند به او اجرعظیمى عنایت مىفرماید. اى مردم، آنچه به شما گفتم بگویید، و به على به عنوان «امیرالمؤمنین» سلام کنید و بگویید: «شنیدیم و اطاعت کردیم، پروردگارا مغفرت تو را مىخواهیم و بازگشت به سوى توست». و بگویید: «اَلْحَمْدُ للّهِِ الَّذىهَدانا لِهذا وَ ما کُنّا لِنَهْتَدِىَ لَوْ لا اَنْ هَدانَا اللّهُ ...» : «حمد وسپاس خداى را که ما را به این راه هدایت کرد، و اگر خداوند هدایت نمىکرد ما هدایت نمىشدیم. فرستادگان پروردگارمان به حق آمدهاند»...قسمت هایی از خطبه غدیر..بازهم عید ولایت حضرت علی(ع) رو تبریک میگم ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - mostafa122 - 02 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
سلام عید همه مبارک منم ۱۰۰ تا صلوات برای سلامتی امام زمان هدیه میکنم |
عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - aamitis - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ق.ظ
سلام به دوستای گلم من از غافله عقب موندم ![]() اما این شعر رو تقدیم میکنم به همه دوستانی که راه دوستمون(good wishes ) رو ادامه دادند به خصوص خود بانو goodwishesعزیز دوست ـ دوست یعنی کسی که وقتی هست آروم باشی و وقتی نیست چیزی توی زندگیت کم باشه ـ دوست یعنی اون جمله های ساده و بی منظوری که میگی و خیالت راحته که ازش هیچ سوء تعبیری نمی شه ـ دوست یعنی یه دل اضافه داشتن برای اینکه بدونی هر بار دلت می گیره یه دل دیگه هم دلتنگ غمت می شه ـ دوست یعنی وقت اضافه ؛ یعنی تو همیشه عزیزی حتی توی وقت اضافه ـ دوست یعنی تنهایی هام رو می سپرم دست تو چون شک ندارم می فهمیش ـ دوست یعنی یه راه دو طرفه٬ یه قدم من یه قدم تو ؛ اما بدون شمارش و حساب و کتاب ـ دوست یعنی من از بودنت مفتخر و سربلندم نه سر به زیر و شرمنده ادعا نمی کنم که همیشه به یاد دوستانم هستم ولی ادعا می کنم که لحظاتی که به یادشون نیستم هم دوستشون دارم دوستان خوبم از بودنتون ممنونم از عیدی زیباتون هم |
RE: عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - nazanin_sh - 05 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ق.ظ)ماهنوش نوشته شده توسط: سلام به دوستای گلمخیلی زیبا بود ماهنوش عزیز واقعا تمام خواسته هام از یه دوست همینا بود.... پیروز باشی |
عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - vesta - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ
من هم از چند روز پیش مشخص کرده بودم و همون رو انجام میدم ![]() |
RE: عیدی معنوی به دوستان مانشتی به مناسبت عید غدیر - ziba.O - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: من هم از چند روز پیش مشخص کرده بودم و همون رو انجام میدم منم یه تسبیح صلوات واسه امام زمانمون میگم روز عید، انشالله هممون عاقبت به خیر شیم. |