آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - نسخهی قابل چاپ |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ق.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط:نقل قول: آفاق جان جهت حفظ شان مهندسان علم کامپیوتر از این بعد لطف کن آگهی های مربوط به فروش روحالا یک نفر هم که خواست خیرش به بقیه برسه اینجوری بزنید تو ذوقش تو ذوق چیه عزیزم؟ من خیلی مهربون متن رو نوشتم نمی دونم چرا اینقدر لحن نوشتنم تند شد! هیچ قصد دیگه ای نداشتم! فقط گفتم بقیه با وضعیت کار آشنا باشند و قبل از اینکه سراغ چنین کارهایی بروند از محتواش باخبر باشند. متاسفانه بازار کار به اون سادگی و قشنگی که ما دخترا فکر می کنیم نیست. در هر صورت آفاق جون ممنون از لطفتون |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ
سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱- به تعدادی برنامه نویس مسلط به C# با سابقه کار نیازمندیم ۶۶۱۰۱۸۸ ۲- لیسانس نرم افزار آقا مسلط به .NET و SQL جهت پشتیبانی نرم افزار ۶۲۸۹۶۰۹ |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - shahryar - 27 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ب.ظ
آفاق خانم من توی دنیای مجازی کسی رو که این قدر احساس مسـؤلیت کنه ندیدم. واقعا دستتون درد نکنه. |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - marjan2001 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ ق.ظ
راستی آفاق جان به نظر شما برای یادگیری سی شارپ و sql باید رفت آموزشگاه . ما که تو دانشگاه خیلی ابتدایی خوندیم به دردبازار کار نمی خوره کسی یه خودآموز گام به گام و عملی خیلی عالیه واسه سی شارپ و sql سراغ نداره |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - user_256 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ
به نظر من که بدون کلاس هم میشه یاد گرفت اما کلاس بری بهتره البته من خودم بدون کلاس یاد گرفتم این کتابی که میزارم عالیه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگه خواستی بگو برات اپلود کنم |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ ق.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: راستی آفاق جان به نظر شما برای یادگیری سی شارپ و sql باید رفت آموزشگاه . ما که تو دانشگاه خیلی ابتدایی خوندیم به دردبازار کار نمی خوره من خودم هم این دو درس رو در حد دانشگاه بلدم واسه پروژه sql من از کتاب جعفرنژاد قمی کمک گرفتم و یک شبه پروژهام رو نوشتم و خیلی هم پروژه خوبی شد ولی دانسته های من اصلا به درد بازار کار نمیخوره و در حد همون پروژهها و امتحانات دانشگاهه. منم خیلی دلم میخواد کلاسی چیزی برم که حرفه ای اینها رو یاد بگیرم.چون با چیزهایی که بلدم نمیتونم کاری پیدا کنم |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ahmadnouri - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ ب.ظ
اگه ممکن آپلودش بکنین دوست عزیز |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - marjan2001 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ
آفاق جون آموزشگاه متاکو خ سعادت آباد خوبه اگه خواستی کلاس بری user_256 عزیز ممنون دانلود کردم البته با درد سر یه pdf هزارو هشتصد صفحه ایه آپلودش کردم واسه باقی دوستان: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ
سه شنبه ۲۷ اردبیهشت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان جهت تکمیل کادر مدرسین حق التدریس در گروه های آموزشی زیر دعوت به همکاری می نماید: ۱- دوره های تخصصی کامپیوتر ۲- نرم افزار های تخصصی فنی مهندسی و...... خ مسجد سید،خ پنج رمضان تلفن: ۳۹۱۲۸۰۴ و ۳۳۷۸۵۸۰ و ۳۳۸۹۰۴۵ |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - LALEH - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ
و .. . چی هست آفاق جان؟ |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سایر رشتهها: کشاورزی ،مدیریت، زبان ،کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - msdn - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ب.ظ
این سابقه را از کجا میشه بدست بیاریم من که بعد از دانشگاه نشستم برای کنکور خونم و حالا بخوام برم سرکار سابقه از کحا بیارم |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ ق.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: راستی آفاق جان به نظر شما برای یادگیری سی شارپ و sql باید رفت آموزشگاه . ما که تو دانشگاه خیلی ابتدایی خوندیم به دردبازار کار نمی خورهسی شارپ را به نظر من در خانه هم می توان خواند. بهترین کتابی که در این زمینه هست و بسیار کاربردی و روان نوشته شده است کتاب سی شارپ آقای هاشمیان انتشارات صفار است.در این مورد شک نکن ! البته این کتاب به رایگان در اینترنت به صورت pdf گذاشته شده.من نسخهی پی دی اف آن را دارم.ولی احساس کردم اونقدر ارزش داره که پول بدم نسخهی چاپی اونو بخرم . برای sql من پیشنهاد می کنم کلاس برید حتما.چون به نظرم sql خیلی دنگ و فنگ داره.همیشه نتیجهی اون کدی که کتاب خود آموز گفته بنویس با نتیجهی کتاب جور در نمیاد و کار آدم لنگ می مونه. کلا sql خیلی ارور می ده در تمام مراحل و حتما یه معلم باید باشه تا مشکل را برطرف کنه. من یک خود آموز تصویری و رنگی sql چند سال پیش خریدم تا کار کنم .ولی حتی توی نصبشم مشکل پیدا کردم و کار دیگه جلو نرفتدر نتیجه تصمیم گرفتم کلاس برم. کلاس sql توی اصفهان خیلی کمه به خاطر اینکه نرم افزار تخصصیه و معمولا غیر دانشجوهای کامپیوتر سراغش نمی رند.در نتیجه اکثر آموزشگاهها چنین کلاسی را برگزار نمی کنند. من چندین جا تماس گرفتم گفتند یا نداریم یا خصوصی تدریس می کنیم ساعتی ۱۴۰۰۰ تومان! فعلا جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ثبت نام کردم تاببینم چی میشه... (فکر کنم ۳ نفر دیگه ظرفیت داشته باشه) |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Fardad-A - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
یه توصیه کوچیک هم از من بشنوید: هیچوقت انتظار نداشته باشید که تو کلاسی ریزه کاریها و فوت وفن اصلی رو بهتون بگن. چون این نکات ریز در نتیجه درگیری با موضوع و زیر و رو کردن چند تا کتاب و اینترنت و.... بدست میاد.اصلا"باید به موضوع تسلط پیدا کنید بعد با پروژه ای درگیر بشید بعد این سوالات براتون پیش بیاد. یه چیز دیگر در اینجور کلاسها حضور افرادی است که کامپیوتری هستن ولی رشته شون کامپیوتر نبوده و تعدادشون هم کم نیست. البته این نظر و تجربه شخصی من هست که یک موقعی جایی (مجتمع فنی تهران- انتهای سعادت آباد)تدریس داشتم. |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 28 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ب.ظ
پست فرداد رو که توی آخرین ارسال دیدم گفتم یا خدا..... حتما اومده بگه این تاپیک محل بحث و گفتگو های این چنینی نیست و یک تذکر آبدار حواله مان کند. ممنون فرداد جان از توصیه هاتون... می ریم سر کلاس اصولیات را ازمعلم یاد می گیریم. بعد اون فوت و فنها رو می آیم از شما می پرسیم. (کاش میشد یه جوری فهمید اون چیزی که اون زیر نوشتی و پاک کردی چی بود!!!!!!!) |