![]() |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Masoud05 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ).fatemeh نوشته شده توسط: سلام دوستانکتابهای تستی که انتخاب کردید بهترینه اما توصیه میکنم برا طراحی الگوریتم از کتاب پوران غافل نشین . گسسته پوران خوبه، ساختمان پارسه هم بسیار خوبه اما یه نگاه هم به پوران بنداز. |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - .fatemeh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ
باشه حتما، ممنون از توصیه تون... راستی هوش مصنوعی پوران خوبه؟ |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Masoud05 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ).fatemeh نوشته شده توسط: باشه حتما، ممنون از توصیه تون...هوش مصنوعی پوران کپی راسل هست و خوب هم خلاصه کرده مخصوصاً برا فصل های اول. من خودم برای رشته فناوری اطلاعات این کتاب رو به تنهایی کافی میدونم( هر چند کتاب تمرین مهندس رهنمون هم بگفته دوستان باید خونده بشه )اما این کتاب برای گرایش هوش مصنوعی کافی نیست. یه نگاه به اینجا بندازین: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - ahmadi_development - 23 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ
سلام من زبانم خیلی ضعیفه نمیدونم برای زبان چه کار کنم می خواستم ببینم دفترچه زبان توی ای تی جداست یا نه واگه من زبان رو کنار بزارم وقبول بشم ممکنه دانشگاه توی مصاحبه ردم کنه واینکه پیشنهاد دوستان برای من چیه ممنون |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Masoud05 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ)ahmadi_development نوشته شده توسط: سلام دفترچهها یکی هستن و اگه قبول شید کاری ندارن که زبان چند زدید، فقط بعضی دانشگاهها یه درس پیش به همه میدن مگه اینکه شرایط خاصی داشته باشید تا این درس حذف شه( یعنی کاری به چند درصد شما ندارن) |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Maryam-X - 23 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ)نیکا نوشته شده توسط: maryam-x ممنون...فقط از مهر ماه شروع کردن برای من خیلی دیره چون کند درس میخونم...این برنامه رو باید در بازه زمانی طولانی تری انجام بدم...سلام.. اول اینکه در دو ماه اول خوندن چون آدم تسلط کامل نسبت به درسها نداره غلط تست زدن بسیار بسیار رایج و طبیعیه و جای نگرانی نیست.! قرار نیست تو دور اول بلافاصله بعد از خوندن و تست زنی درصد و زمان بگیریم.ما بعد از خوندن فقط یک نگاه اجمالی به تستها می اندازیم تا بفهمیم خط و سیر کنکور چه جوریه و اینجور درس خوندن ما به درد کنکور می خوره یا...(خیر سرمون رمان می خوندیم تا حالا!!!) زیاد به نتایج تست زنی دور اول اهمیت ندهید. ۲-مشکلی که بالا عرض کردید مربوط به نگارش کتاب مقسمی است.مشکل از شما نیست. برای ساختمان داده حتما حتما کتاب پارسه رو هم علاوه بر مقسمی تهیه کنید(واجبه:shy ![]() کتاب مقسمی در قسمت درس فقط اصول کلی و تئوریات را گفته.(مثلا انواع آرایه-انواع درخت-تعریف و شبه کدهای لیست و صف و پشته)و سعی کرده نکتهها را در تستها آموزش بده. بدین صورت که شما مثلا اگر بعد از خوندن یک مطلب ۱۰ تا تست از اون بزنید.معمولا ۳ تاش درسته و ۷ تای بعدی را غلط می زنید بعد که به پاسخنامه مراجعه می کنید نوشته فلان نکته یا فرمول را به دانسته هایتان اضافه کنید با توجه به اون، جواب فلان گزینه می شود.طبیعیه که چون شما اون نکته را قبلا نمی دونستید تست را اشتباه می زنید. کتاب پارسه تمام فرمول های موجود را اول گفته سپس تست آورده. حالا چاره چیه؟ برای دور اول: فقط کتاب مقسمی را بخونید و از هر بخش ۳۰ درصد تستها را بزنید.این کتاب جنبه آموزشی و یاد آوری سر فصل دروس داره و برای دور اول کاملا مناسبه.اگر جواب تستی را نمی دانید الکی حلش نکنید.(تست را حروم نکنید!) دور دوم: مروری بر مقسمی .ولی قبل از تست زنی فرمولها را از کتاب پارسه بخونید و حفظ کنید.+۶۵ درصد تست ها دور سوم: مروری سریع بر کل ساختمان داده فقط با پارسه(دیگه وقتی برای خوندن مقسمی نیست!)+همهی تست های سراسری با درصد گیری دور چهارم: تست زنی انتخابی=زدن نمونه تست از تمام بخش های کتاب(مثلا کل تست های دادهی ۸۴،کل تست های سراسری ۸۸)با درصد و زمان گیری |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - khodam - 23 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ب.ظ
چرا همچین نسخه سختی می پیچی . کتاب پوران پژوهش یوسفی رو بخونید و نیاز به هیچ کدوم از کتابهای دیگه نیست |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Maryam-X - 23 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ
پوران پژوهش برای ساختمان داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که چنین چیزی تا حالا نشنیدم!! |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - khodam - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ق.ظ
بله من پارسال خوندم اسم کتاب هست: ساختمان داده و الگوریتم . ولی مطالب ساختمان داده را کامل پوشش داده و من خیلی استفاده کردم. کتاب پرمغزی بود. |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - نیکا - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ق.ظ
maryam-x و khodam ممنون از راهنماییتون ...پس من کتاب ساختمان داده پارسه و ساختمان داده پوران رو هم میخونم... برای کتاب ساختمان داده پارسه باید حتما در پارسه ثبت نام کنم یا این که میتونم به صورت ازاد بخرم؟؟ واین که لطفا اسم کامل کتاب و مولفش رو بگید.. |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - .fatemeh - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ
ساختمان داده، تالیف محسن طورانی من از یکی از دوستان گرفتم، ولی فکر می کنم آزاد هم بشه خرید کسی از آزمون های آزمایشی پارسه اطلاعی داره؟ |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Maryam-X - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
احتمالا تا آخر هفته که جوابها میاد بچهها همهی کتابشون رو به فروش می گذارند بهترین راه اینه که سریع از این طریق خرید کنید تا کتاب زودتر به دستتون برسه. اگر نشد تو جمعه بازار کتاب پارسه تا ۱ ماه مونده به کنکور تک فروشی کتاب نداره. تذکر:برای یک درس بیشتر از دو کتاب نخونید.باعث سردرگمی میشه ------------------------------------------------------------------------------- منظورم این نبود که نمیدونستم پوران کتاب داده داره. توی کتابهایی که من و بقیهی مانشتیها برای امسال می خوندیم اکثرا مقسمی و پارسه می خوندند...ندیدم کسی پوران بخونه ولی ظاهرا الگوریتمش بد نیست.بهتر از مقسمیه |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Masoud05 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: پوران پژوهش برای ساختمان داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کتاب پارسه کتاب خوبیه اما ایرادات اساسی داره حتماً باید در کنارش از کتاب پوران استفاده بشه . ولی انصافاً بعضی مطالب کتاب پارسه خیلی فوق العاده هست. |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - نیکا - ۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ق.ظ
ممنون دوستان....تبریک به کسانی که رتبه های خوبی اوردن انشااله هر جا که بخوان قبول بشن... دوستان رشته فناوری اطلاعات حداکثر رتبه ای که تقریبا میشه اورد برای قبولی در روزانه و شبانه چنده؟؟ |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - fazelian - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ق.ظ
سلام به بچه های کنکور ۹۱ چند نکته: واسه شبکه کتاب گارسیا رو حتما بخونید اقای حقیقت توصیه جدی کردن. از زبان غافل نشید رو مشترک وقت بیشتری بزارین عمقیه عمیق بخونید پیوسته و همیشه بخونید حتی شده روزی ۱ ساعت از تابستون شروع کنید کنکور آزمایشی شرکت کنید |