امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - good-wishes - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ)mohamadsedigh نوشته شده توسط: کپی برابر اصل رو بردمکپی برابر اصل محضری رو بردید یا فقط کپی عادی؟! اگر مورد اول باشه چطور چنین چیزی رو قبول نکردند ؟ |
RE: امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - mohamadsedigh - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)ارشدخون نوشته شده توسط: بگو سرکارم.و مدرکم اونجا گیره.چون ازاد مدرکو نمیده.ببین خیلی جاها فقط کپی را میخوان.من زیاد پرس وجو کردم.بعضی جاها هم نه.گیرمیدن.یه خورده باهاشون صحبت کن.نتیجه کارتو حتما به ما هم بگو همه اینارو خودم گفتن میگن تا اصل مدرکت رو نیاری، هییییییییییییییچ راهی نداره،منم امسال چون روزانه قبول شدم سال بعدم کلا از ارشد سراسری محرومم! آخه خدا رو خوش میاد؟؟ (۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ)mohamadsedigh نوشته شده توسط: کپی برابر اصل رو بردمکپی برابر اصل محضری رو بردید یا فقط کپی عادی؟! کپی برابر اصل مورد تأیید با مهر دانشگاه و امضاء را بردم که دانشگاه کارشناسی گفته بود یکی بیشتر نمیدیم همه این حرفا رو زدم هرچی گفتم،قبول نکردن دیگه واقعا متأسفم که سر این چیزای بیخود با زندگی آدم بازی می کنن |
امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - sepidsal - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
خب آخر همه راه ها ختم میشه به بند پ! باید بگیردین یه آشنایی چیزی پیدا کنین و ... |
امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - ارشدخون - ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
ببین بورو دانشگاه کارشناسی بگو مدرکم گم شده.شاید یه المثنی برات صادر کنن |
RE: امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - mohamadsedigh - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)ارشدخون نوشته شده توسط: ببین بورو دانشگاه کارشناسی بگو مدرکم گم شده.شاید یه المثنی برات صادر کنن هاها شوخی نکن با ما میدونی برای گرفتن المثنی چقدر باید بدویی؟چند بار باید تو روزنامه آگهی مفقودی مدرک و... بدی؟ من زمان گرفتن مدرک کارشناسی از مسئولش پرسیدم، اینارو گفت و آخرش گفت که بهتره مدرکت رو گم نکنی! یکی مدرکشو گم کرده بود نزدیک به سه چهار سال طول کشید تا یه المثنی گرفت |
RE: امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - ارشدخون - ۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ)mohamadsedigh نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)ارشدخون نوشته شده توسط: ببین بورو دانشگاه کارشناسی بگو مدرکم گم شده.شاید یه المثنی برات صادر کنن سلام بلاخره چه کار کردین؟ثبت نام کردین؟ |
RE: امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - alika - 02 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: برای اینکه شما خیلی مردد نمونید میگم . من هم اوایل که این سوال را می پرسیدند بهمه میگفتم نمیشه. الآن از سنجش هم بپرسید میگه ممنوعه.و اخراج میشید. همانطور که سنجش میگه اگه کسی شاغل دولتی است باید موقع ثبت نام ارشد نامه از سازمانش بیاره. که هیچکس معمولا" اینکار را نمیکنه. برای کارشناسی میپرسم: اینکه میگین نشدنی نیست یعنی الکی فرم تعهد را موقع ثت نام امضا کنیم و تعهد بدیم؟ بعد اگر بفهمن و حذف یا اخراج کنن٬ به رشته قبلی در دانشگاه اولیه هم کار دارن یا فقط رشته ای که جدید ثبت نام کردیم را حذف میکنن؟ |
امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - computer_it - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
سلام دوستان آیا وقتی بفهمن داری دو جا تحصیل میکنی . میتونی بگی یکی رو انصرف میدم و اخراج نشی؟؟؟ ______________ من ارشد آزاد قبول شدم . مجازی دولتی هم قبول شدم . میتونم هر دوشون رو برم؟؟ رشته هاش فرق دارن و رشته ای که کجازیشو دارم میرم در دانشگاهی که ازاد قبول شدم نداره . کسی میتونه راهنماییم کنه که قانونی چیکار میشه کرد؟ و اگر نمیشه فرمی که مربوط به تحصیل همزمان ممنوع رو میشه دور زد و امضا نکرد؟؟ اونو امضاش کنم حتمن؟ ______________ البته من قبول شدن هر دو تا رو بدون کنکور قبول شدم . ازاد = ممتازین | دولتیه که مجازیه : ازمون مجازی دادم |
RE: امکان تحصیل همزمان در دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ - Yasaman.m - 26 آبان ۱۳۹۵ ۰۳:۵۷ ب.ظ
سلام من دانشجوی ارشد هستم،میخواستم بپرسم میتونم همزمان کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته ای دیگه ای بخونم؟! |