|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - Mehrdad7soft - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ
مهم اینه که پیوسته بخونیم به مرور زیاد میشه زمان خوندن |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mina_arshadi - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
سلام من کارمندم و یه برنامه خوب می خوام.تا الانم هیچی نخوندم.اگه میشه راهنماییم کنیدومرسی
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - esisonic - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ
سلام به همگــــــــی..!! منم اومدم... امسال دومین سالیه که دارم تو تاپیک های درسی شرکت میکنم!! حس تجدید شدن زمان مدرسه تو شهریور ماه رو دارم...به قول بعضی ها دوساله شدم! ![]() فعلا ً هم به اون صورت درس نمیخونم...خیلی کم...در کل یکی دو ساعت.>!! درس هایی رو هم که می خونم اوصولا ً تو وضعیتم اعلام میکنم! |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - unicornux - 23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: حس تجدید شدن زمان مدرسه تو شهریور ماه رو دارم...به قول بعضی ها دوساله شدم! دقیقا همین حس و منم دارم. تو مانشت میام حس ارشد بودن تو باشگاه کاراته بهم دس میده ))))
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - hamid88 - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ
سلام به همه قبولی های کنکور آینده منم میخوام شروع کنم با ٢ درس شروع میکنم و تا آخر میخونمشون بعدش ٢ درسه دیگه(تقریبا مثل روش مز) موفق باشین |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:باو شلو پلمون نکنی(22 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: حس تجدید شدن زمان مدرسه تو شهریور ماه رو دارم...به قول بعضی ها دوساله شدم!
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - Behzad TP - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ
آغا من امروز ترکوندم. به خاطر ماه رمضون برخلاف ماه های دیگه، شیفتم از ۱۲ظهر شروع میشه تا ۴صبح. تونستم ۱۰ ساعت بخونم ۳ساعت سیستم عامل ۳ساعت شبکه ۴ساعت گسسته تو عمرم تو یه روز ۱۰ ساعت نخونده بودم که امروز این رکورد شکست |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mahbob goli - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ)behzadtp نوشته شده توسط: آغا من امروز ترکوندم. به خاطر ماه رمضون برخلاف ماه های دیگه، شیفتم از ۱۲ظهر شروع میشه تا ۴صبح. تونستم ۱۰ ساعت بخونم سلام میشه بگی گسسته رو از روی چی میخونی؟ من گسسته رو هیچ جوری نمیفهممش... |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - Amir V - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: سلام به همگــــــــی..!!ایشالا امسال بترکونی دوست قدیمی
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - saeedehs - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ
بچه ها تو ماه رمضون چطور میخونید من که بیحالم عصرا روزا هم سرکا ر |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mastercandidate - 23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: بچه ها تو ماه رمضون چطور میخونید من که بیحالم عصراوالا سخته خوندنش.من نمی تونم بیشتر از ۴ ساعت...
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - Behzad TP - 23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ق.ظ)mahbob goli نوشته شده توسط: میشه بگی گسسته رو از روی چی میخونی؟ از رو گریمالدی انتشارات فاطمی. هر روز یه قسمت میخونم. در استانه پایان جلد اول هستم مثلا جلد اول ۲۶تا قسمت داره. هر روز یه قسمتشو میخونم ولی تمریناشو حل نمی کنم. تا اون قسمتو نفهمم ولش نمی کنم این کارو هر روز می کنم و فکر می کنم این درس خیلی خیلی مهمه |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - nina69 - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)behzadtp نوشته شده توسط: بچه ها تو ماه رمضون چطور میخونید من که بیحالم عصرامنم دقیقا همین مشکل دارم اصلا نمیشه خوند مگر بعد ار افطار تا سحر که واسه شاغل ها ممکن نیست چون صبح باید یرن سرکار |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - Behzad TP - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: اصلا نمیشه خوند من باور دارم که با برنامه ریزی، در سخت ترین شرایط هم میشه خوند امیدوارم بشینی و با یه برنامه ریزی دقیق برای مطالعه شرایط را هموار کنی |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - esisonic - 24 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: ایشالا امسال بترکونی دوست قدیمیتو هم همین طور عزیز دلم...!! امیدوارم امسال هر دومون یه رتبه ی عالی بیاریم
|