|
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - esi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ
تبریک درصدات عالیه موفق باشی |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - fatemehkh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
تبریک می گم. هم درصدهاتون عالیه هم معدلتون مطمئناً براشون خیلی زحمت کشیدین. با آرزوی موفقیت روز افزون. |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - ریحان - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
خسته نباشین.تبریکککککککک |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - آرمین - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ
خیلی خیلی مبارک باشه... |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - fsi2013 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
مبارکه ایشالا |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - A.Nouri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ق.ظ
بهتون تبریک می گم دوست عزیز. امیدوارم موفق باشید. |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - kingxerxes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
بهت تبریک میگم ، خوشحال شدم میبینم از دانشگاه ملایر یکی اینطوری رتبه میاره ، امیدوارم تو بقیه مراحل زندگیت هم موفق باشی |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - biniyaz67 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
تبریک میگم |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - armin_b00ter - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
تبریک می گم. ایشالا موفق باشی. می خوای نرم افزار بزنی یا الگوریتم ؟؟ |
RE: رتبه ۱۴ نرم افزار - Nima Masghadi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: تبریک می گم. ایشالا موفق باشی. می خوای نرم افزار بزنی یا الگوریتم ؟؟ ممنون ارمین جان . انشالله موفقیت های شما و دیدنتون در بلندترین قله های علم و دانش. انشالله نرم افزار . ولی راجع به الگوریتم شریف هم داریم تحقیق میکنم. گویا شریف که هرسال ۲۳ تا نرم افزار میگرفت و بعد توی دوران تحصیل به دو شاخه نرم افزار و الگوریتم تقسیم می شد امسال تصمیم گرفته از همون اول گرایش مشخص شه . به همین دلیل ۱۴ تا نرم افزار میگیره و ۹ تا الگوریتم که فرقش با الگوریتم تهران در اینه که عنوان مدرکش مهندسی کامپیوتر - نرم افزار هست . |
رتبه ۱۴ نرم افزار - armin_b00ter - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: ممنون ارمین جان . انشالله موفقیت های شما و دیدنتون در بلندترین قله های علم و دانش.آره خب پارسالم همین طور بود. ولی ظرفیت نرم ۲۰ تا بود بعد خر کی می خواست می تونست بره الگوریتم امسال ظرفیت نرم رو کم کردن و الگوریتم و به صورت جدا آوردن. تو سایت گروه نرم افزار که بری سیلابس درسا رو به صورت کامل گذاشته و می تونی ببینی چه خبره. ناموسن بزن الگوریتم ما خیالمون راحت شه
|
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - shahryar711 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ق.ظ
سلام ببخشید شما زبان رو از روی چه کتاب هایی خوندید؟ |
RE: رتبه ۱۴ نرم افزار - Nima Masghadi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز به نظر من زبان با یکی دو کتاب خوندن نمیشه درصد خوبی زد . ۵۰۴ خیلی خوبه اما کافی نیست. باید از اول کتاب زبان اصلی خونده باشی تا با متن های تخصصی اشنا باشی . توی این متن ها لغات عمومی هم هست که یاد میگیری. دوستای من ۵۰۴ رو خیلی خوب خوندن اما اخرش درصد بالاتر از ۳۰ نزدن. |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - Doctorwho - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ
با سلام آقا نیما تبریک میگم بهتون با این رتبهی عالی که کسب کردید. |
|
رتبه ۱۴ نرم افزار - rata - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
سلام تبریک میگم, ایشاا... همیشه به هرچیزی که آرزو دارید برسید و پله های ترقی رو یکی پس از دیگری طی کنید منتظر مصاحبتون هستیم |