![]() |
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - good-wishes - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(پست موقت) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - آی لار - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ
نه کاش نتایج هیچ وقت نیاد خدا یا کجایی؟؟؟؟ آبرووم در خطره از الان همه میگن چه خبر بیشتر از من در جریانن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱ |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - good dreams - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
اینم از امسال.......پارسال با چه امیدی واسه کنکور تلاش میکردم.حتی باورم نمیشد که بعد کنکور اینقدر ناامید باشم که برام فرقی نکنه که کی جوابا میاد.....نمیدونم چرا بعضی وقتا حق به حق دار نمیرسه.حداقل برای من که اینجوری بود ![]() اینقدر تو همه ابعاد زندگیم تلاش کردمو زمین خوردم که دیگه رمقی نیست....فقط دلم میخواد بپرسم چرا؟؟ کاش کسی بود که جوابی بده ...ببخشید اگه انرژی منفی دادم به دوستان....بغضی بود در گلو |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - shokofe - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ
من پارسال بخاطر مشکلی که داشتم حتی نتونستم توی آزمون شرکت کنم. پس قدر همین انتظار و هم بدونید. کاش منم شرکت کرده بودم و الان منتظر یه جواب عالی بودم کاااااااااااااااااش |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - mahinjoon - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)good dreams نوشته شده توسط: اینم از امسال.......پارسال با چه امیدی واسه کنکور تلاش میکردم.حتی باورم نمیشد که بعد کنکور اینقدر ناامید باشم که برام فرقی نکنه که کی جوابا میاد.....نمیدونم چرا بعضی وقتا حق به حق دار نمیرسه.حداقل برای من که اینجوری بود واسه من انرژی منفی نیست یه جورایی وجه اشتراکه اگه شما یه جوابه درست پیدا کردین به من هم خبر بدین... ولی کاری جز توکل به خدا نمی تونیم انجام بدیم... به قول بزرگترها حتما حکمتی توشه... ![]() ولی نمی دونم چرا همش این حکمت ها به ما بر می خوره ![]() |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - x86 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ق.ظ
دیدی طرف میگه چی شد؟ جوابا اومد؟؟؟؟؟ روزانه چندین بار این سوال از بنده پرسیده میشه، نیست آخه خیلی تابلو درس میخوندم، ینی یه مدت خیلی فعال بودم یه دفه جیم شدم و از میادین به دور ماندم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - رقابت - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ق.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ق.ظ)arcsin نوشته شده توسط: دیدی طرف میگه چی شد؟ جوابا اومد؟؟؟؟؟ روزانه چندین بار این سوال از بنده پرسیده میشه، نیست آخه خیلی تابلو درس میخوندم، ینی یه مدت خیلی فعال بودم یه دفه جیم شدم و از میادین به دور ماندم عالی بود.......... |
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - samaneh_aftab - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ
فکر کنم اعلام نتایجو بذارن بعد از کنکور دانشگاه آزاد. این کارا بازشون بر میاد خدا صبرمون بده |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - sadeghb - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
عوض اینقدر انتظار برید یه جایی سرکار (برنامه نویسی، طراحی وب، شبکه و.....) حتی اگر رایگان هم شده برید سرکار. تا تو ارشد به عنوان یک فرد با سواد بهتون نگاه کنند من الان تو یه شرکتی برای پروژه و کارآموزی جاوا کار می کنم بعدا احتمال زیاد هم اینجا کار کنم با انتظار هم نتیجه عوض نمیشه (با آرزوی موفقیت برای همه ی پشت کنکوری ها) |
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - samaneh_aftab - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ
با اجازتون من الان از محل کارم این پستو گذاشتم ![]() ولی واقعا راست میگین |
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - boy.unique1366 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
سلام دوستان اولا همو قدر انتظار از خدا داشته باشین که همونقدر سعی کردین پس خودتونو واسه اهلام نتیجه اماده کنین.من خیلی واسه کنکور زحمت کشیده بودم روزی حداقل ۸ ساعت.امتحانم بد نبود فکر کنم زیر ۵۰۰ راحت بیارم ولی باور کنید اگه مجاز هم نشم واسم فرقی نداره.بعضی مواقع لازمه که انسان خودشو واسه یه حادثه ناخوشایند از قبل اماده کنه.ما که انتظار نداریم بیشتر از اون چیزی که زحمت کشیدیم از خدا انتظار داشته باشیم هر کی بیشتر زحمت کشید رتبش بهتر میشه اینم یه قسمتی از زندگیه.باور کنین اگه توی برنامه نویسی یا شبکه مسلط باشین پی میبرین که همه چیز مدرک علی از دانشگاه نیست.وقتی راه اسونتری برای رسیدن به خوشبختی وجود داره چرا راه سخت رو انتخاب میکنین با ارزوی موفقیت برای همتون سلام دوستان اولا همو قدر انتظار از خدا داشته باشین که همونقدر سعی کردین پس خودتونو واسه اهلام نتیجه اماده کنین.من خیلی واسه کنکور زحمت کشیده بودم روزی حداقل ۸ ساعت.امتحانم بد نبود فکر کنم زیر ۵۰۰ راحت بیارم ولی باور کنید اگه مجاز هم نشم واسم فرقی نداره.بعضی مواقع لازمه که انسان خودشو واسه یه حادثه ناخوشایند از قبل اماده کنه.ما که انتظار نداریم بیشتر از اون چیزی که زحمت کشیدیم از خدا انتظار داشته باشیم هر کی بیشتر زحمت کشید رتبش بهتر میشه اینم یه قسمتی از زندگیه.باور کنین اگه توی برنامه نویسی یا شبکه مسلط باشین پی میبرین که همه چیز مدرک علی از دانشگاه نیست.وقتی راه اسونتری برای رسیدن به خوشبختی وجود داره چرا راه سخت رو انتخاب میکنین با ارزوی موفقیت برای همتون سلام دوستان اولا همو قدر انتظار از خدا داشته باشین که همونقدر سعی کردین پس خودتونو واسه اهلام نتیجه اماده کنین.من خیلی واسه کنکور زحمت کشیده بودم روزی حداقل ۸ ساعت.امتحانم بد نبود فکر کنم زیر ۵۰۰ راحت بیارم ولی باور کنید اگه مجاز هم نشم واسم فرقی نداره.بعضی مواقع لازمه که انسان خودشو واسه یه حادثه ناخوشایند از قبل اماده کنه.ما که انتظار نداریم بیشتر از اون چیزی که زحمت کشیدیم از خدا انتظار داشته باشیم هر کی بیشتر زحمت کشید رتبش بهتر میشه اینم یه قسمتی از زندگیه.باور کنین اگه توی برنامه نویسی یا شبکه مسلط باشین پی میبرین که همه چیز مدرک علی از دانشگاه نیست.وقتی راه اسونتری برای رسیدن به خوشبختی وجود داره چرا راه سخت رو انتخاب میکنین با ارزوی موفقیت برای همتون |
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - jameshenas - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
باورتون میشه استرس گرفتم،نمیشه سنجش بیاد بگه جوابا قاطی پاتی شده...ای خدااااااااااااااااااااااااا |
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - Nima Masghadi - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ
ای بابا جشن فارغ التحصیلی ما ۲۰ اردیبهشت بود گفتم خوبه نتایج میاد ! اخه مدیر گروه گفت به رتبه های برتر ارشد جایزه نفیس میدیم تو مراسم! از دستم رفت با این برنامه ریزی مسئولین محترم :-) امیدوارم واقعا اینقدر که اینا زمان میخوان کار وجود داشته باشه واسه انجام دادن ! اخه دیگه برگه رو که با دست تصحیح نمیکنن! دستگاه تصحیح میکنه ! جز پارتی بازی و اعمال سهمیه های .... چه کاری میتونه وجود داشته باشه که انقدر زمان میخوان؟... |
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - kimidoonekekie - 04 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
اینقد شکست میخورم تا راه پیروزی رو یاد بگیرم + |
RE: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد۹۲، ۲۲ اردیبهشت اعلام میشود - arash_mohammad - 04 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ)sadeghb نوشته شده توسط: عوض اینقدر انتظار برید یه جایی سرکار (برنامه نویسی، طراحی وب، شبکه و.....) حتی اگر رایگان هم شده برید سرکار. تا تو ارشد به عنوان یک فرد با سواد بهتون نگاه کنند من الان تو یه شرکتی برای پروژه و کارآموزی جاوا کار می کنم بعدا احتمال زیاد هم اینجا کار کنم آقا من باهات کاملا موافقم ولی مشکل اینجاست که من حتی حاضرم یجا برم به صورت کارآموز کار کنم کار یاد بگیرم بازم جایی رو گیر نمی یارم من تازه یکم شرایطم از بقیه هم سخت تره.من رشتم برق بوده ولی علاقم برنامه نویسی. بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم رفتم دنبال کار برنامه نویسی ولی دیدم با رشته ی برق کار برنامه نویسی بهم نمیدن. گفتم خوب باشه می شینم برای ارشد کامپیوتر می خونم.واقعا خیلی هم خوندم.صبح اول از همه کتابخونه بودم شب هم آخر از همه میومدم خونه. ولی نتیجه اصلا اونی نشد که می خواستم.حالا هم شکایتی نیست ولی چون شما گفتید خواستم ازتون راهنمایی بگیرم.من واقعا راضیم یه جا برم کارآموزی چجوری می تونم یه همچین جایی رو پیدا کنم.بچه های دیگه هم اگر می تونن کمک کنن ممنون میشم. |