اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - نسخهی قابل چاپ |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - parpar - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ
بچه ها کلید ا اومده تشریف ببرید ببیندی شاهکارسازمان سنجشو |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - lmco - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
بچه ها من که ناامید شدم ..! زبان ۱۵/۵ ریاضی ۱۰ مشترک ۳۹ تخصصی نرم ۲۵ تو کنکورای آزمایشی بهتر میزدم. به نظرتون امیدی هست؟ شماها چه کردید؟ |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - mehdi.nine - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ
بچه ها کلید اومد. |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - pershang - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
کلید سوالات ارشد سازمان سنجش ساعت ۳ بعد از ظهر ۳۰ بهمن اومد! |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - M@A - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
منکه جرات نمیکنم کلیدا رو نگاه کنم تلاش خودمو کردم باقیش با خدا...نتیجه شو اردیبهشت میبینم مطمئنم هرکس ب نوعی جواب زحماتشو میبینه و هیچی تلاشی نادیده گرفته نمیشه در پیشگاه خدا هر چه بادا باد با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - انرژی مثبت - ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ
فکر کنم اگر دوستان کلید های حداقل یکی از دفترچه های مربوط به گرایش های مختلف رو بعد ازدانلود تو مانشت هم قرار بدن تا در صورت برداشت شدن لینک دریافت کلید ها از سایت سازمان سنجش، برای اینده در دسترس باشه بد نباشه. البته نمی دونم اگر لینکش برای بعدها هم فعال می مونه که نیازی به این کار نخواهد بود. |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - mortez28 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ
بچه ها من حس میکنم اونا سوالارو ندیدن و همینجوری واس خودشون ده بیست سی چل کردن و گزینه ها رو زدن نا امید شدم با این جوابا الهی جز جیگر بگیرن |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - irisadaf - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ
بچه های کامپیوتر: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - npour - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ)lmco نوشته شده توسط: بچه ها من که ناامید شدم ..! خوش به حالت من که رفتم برای سال بعد برنامه ریزی کنم |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - hosseini2012 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ
البته فکر میکنم این کلیدی که داده شده، کلیدی هست که طراحان سوال به عنوان کلید سوال خودشون اعلام کردند و در ارزشیابی نهایی حتما اون سوالاتی که مشکل دارن حذف میشن، حداقل امیدوارم که اینطور باشه! |
RE: اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - Fermisk - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ)lmco نوشته شده توسط: بچه ها من که ناامید شدم ..!فکر کنم تو از من خیلی بهتری زبان ۲۰ ریاضی ۹ مشترک ۳۳ تخصصی هوش ۱۴ تخصصی نرم ۱۰ |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - saminmir - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
منم خراب کردم زبان ۳۰ مشترک ۲۰ تخصصی ۲۸ معماری ۴۷ |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - rm7523 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
چقدر کلیدش افتضاحه خدا چکار کنم؟ |
اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - neda_Network - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ
کاش الان حل کردنشون بود کلیدای غلط میزنن و بعد همه میگن اشتباهه و کسی زیر بار نمیره واقعا متاسفم چون هر سوال را ۸ تا ۱۰ هزار تومن میگیرن تا طرح کنن شاید اینجوری سوال میدن اما انصاف نیست سرنوشت کسایی که یه عمر تلاش کردن بشه حسرت و یکی مث من تو کار خودش هیچ اشکالی نبینه و فقط منتظر باشه |
RE: اعلام کلیدها:۳۰ بهمن ساعت ۱۸ - samaneh22 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)saminmir نوشته شده توسط: منم خراب کردممن جرات نمی کنم برم جوابام را ببینم ولی پارسال یکی از دوستام درصداش این بود ریاضی: ۱۴ زبان: ۲۱ مشترک: ۴۰ نرم: ۳۱ رتبش شده:۲۳۲ و یکی دیگه مشترک: ۲۵ نرم: ۱۸ ریاضی:۲۵ زبان:زیر ۱۵ رتبه: ۶۹۰ |