|
|
منفی های بی مورد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
منفی های بی مورد - _maryam_ - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ
منم والا حرفم همین بود که داره این ها بدون منطق داده میشه. ![]() همون تاپیک اعلام نتایج دانشگاه آزاد سه چهار صفحه ی آخر همه دیگه این حرف رو زدن و صداشون در اومده منتها گذاشتن رو حساب حساس بودن من، ناراحت شدن من، و اینکه به نظر دیگران باید احترام گذاشت و نمیشه مجبورشون کرد مثبت بدن و کسایی که منفی میدن از کوچه نمیان. صلاح مملکت خویش خسروان دانند. من که دیگه نظری چیزی اینجا نخواهم داد.چون بدون اینکه نگاه کنن آدم چی گفته برداشت های سوء میشه و زیاد برای من جالب نیست. |
|
RE: منفی های بی مورد - Masoud05 - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ
من احساس میکنم یه نفر از مانشت و مانشتیا کینه داره ، مثلا شخصی که حرف های نامربوط میزده و بچه ها اونو تو جمع خودشون قبول نکردن و یا مثلا کنکور قبول نشده الان هم فکر میکنه اگه توی تاپیک های مختلف مخصوصا اون بخش هایی که مربوط به قبولی هاست منفی بده دلش خنک میشه ( تعداد منفی در بخش های مربوط به قبولی ها بسیار زیاده ) !! احتمال دیگه هم هست اینکه که بعضی ها که کاربر خود سایت نیستن قصد دارن مانشت رو بی رونق کنن تا به اهداف خودشون از قبیل جذب کاربر و ... برسن علتش هم اینه که ما قبلا مواردی داشتیم که منفی بی مورد داده میشد اما یا تو یه تاپیک خاص بود یا به یه فرد خاص و اصلا به گستردگی این سری نبود!!! |
|
منفی های بی مورد - admin - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
یک کاربر و ۵۱۹۱ رای منفی!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
منفی های بی مورد - maryami - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ
تا حالا همچین موردی ندیده بودم کم کم داشتند تمام تاپیکهایی که رای مثبت و منفی در مورد ارسالهاشون قابل اعماله رو منفی بارون میکردن |