|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ
سلام.
دوستان کسی آموزش نتورک پلاس فارسی ویدئویی سراغ نداره که بتونم دانلو کنم و خوب باشه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آره من باورم میشه ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
خدا رو شکر یه نفر باورش شد : )))))))
آخه به دوستام میگم میگن الکی میگی که رتبت رو نگی به ما : )))
+چقدر از فعل گفتن استفاده کردم :دی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام.
دوستان کسی آموزش نتورک پلاس فارسی ویدئویی سراغ نداره که بتونم دانلو کنم و خوب باشه؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
موجوده ولی من خودم چند وقت پیش ی نگاهی بهش انداختم خوشم نیومد
امسال بدون مطالعه ( همچنین معدل پایین و اینکه ترم ۶ ام ) توی کنکور شرکت کردم رتبه ی نرم افزارم شد ۱۰۵۰ یعنی میشه سال بعد با مطالعه رتبمو دو رقمی کنم ؟ ![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: الان یه مسئله جدید تو ذهنم شکل گرفته ... کاربر بلک طرفدار کدوم تیم تو یورو هست؟ قضیه مشکوکه ... به همه تیکه میندازه ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif) ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
سوال خوبیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam az ma - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ
رکوردهای الکی![Huh Huh](images/smilies/huh.gif) واقعا خوشحالی ایتالیایی ها و اینکه تو این جام به کجا میرسه چه ربطی به بازی های رو در روی ایتالیا-آلمان داره؟؟ اصن فرض کنیم ایتالیا تو مرحله گروهی حذف میشه، خوب ربطش چیه؟ شما ۱مزاحی فرمودید و گفتید: منتظرم بازی آلمان ایتالیا بشه ببینم بازم تعصب دارین. من خواستم یادآوری کنم این آلمانی که شما ازش دم میزنید و همه ازش میترسن در طول تاریخ همیشه به دست ایتالیایی ها سلاخی شده هرچند که اینها دلیل بر این نمیشه آلمان تیم خوبی نباشه. آلمان ها همیشه قابل احترام بودن و هستن. ما ایتالیایی ها هیچ مشکلی باهاشون نداریم. یکی از دلایلی که ایتالیا رو محبوب کرده همینه که با هیچ کشوری دشمنی نداره، درعین حال همیشه هم موفق بوده.
[/quote]
سلام
ربطش اینه که شما آمار بازی های رو در روی آلمان و ایتالیا رو به عنوان رکورد برای ایتالیا گذاشتین من هم رکوردهایی که همین دیشب توسط خود تیم محبوبتون شکسته شد گذاشتم که یه وقت به خاطر این رکوردها جو نگیرتتون
درسته ایتالیا با کشوری مشکلی نداره ولی یه فوتبال مردونه از ایتالیا من که ندیدم. اون از جام جهانی که با رو مخ زیدان رفتن و اخراجش قهرمان شدن از فساد های باشگاهیش هم نگم بهتره اینم از بازی دیشب که تا ضد حمله میشد یه خطا میکردن
واقعا هیچ جوره تو دل نمیره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط: سلام
ربطش اینه که شما آمار بازی های رو در روی آلمان و ایتالیا رو به عنوان رکورد برای ایتالیا گذاشتین من هم رکوردهایی که همین دیشب توسط خود تیم محبوبتون شکسته شد گذاشتم که یه وقت به خاطر این رکوردها جو نگیرتتون
درسته ایتالیا با کشوری مشکلی نداره ولی یه فوتبال مردونه از ایتالیا من که ندیدم. اون از جام جهانی که با رو مخ زیدان رفتن و اخراجش قهرمان شدن از فساد های باشگاهیش هم نگم بهتره اینم از بازی دیشب که تا ضد حمله میشد یه خطا میکردن
اگر در دیده مجنون نشینی
به غیر از خوبی لیلی نبینی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خوب وقتی میبینی انگلیس کلا تیم داغونیه عوضش کن. ازش بچه که نداری که نتونی طلاقش بدی. ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
اگر در دیده مجنون نشینی
![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اگر در دیده مجنون نشینی
![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
پس من شما رو با تیم بی افتخارتون (همون لیلی) تنها میذارم. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پس من شما رو با تیم بی افتخارتون (همون لیلی) تنها میذارم. ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
باز من همون تیم بیافتخار رو دارم هنوز به مرحلهی تشکیل تیم نرسیدی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پس من شما رو با تیم بی افتخارتون (همون لیلی) تنها میذارم. ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
باز من همون تیم بیافتخار رو دارم هنوز به مرحلهی تشکیل تیم نرسیدی ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
آدم به مرحله تشکیل تیم نرسیده باشه بهتر از اینه که طرفدار انگلیس باشه. لااقل از بقیه تیکه نمیشنوه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آدم به مرحله تشکیل تیم نرسیده باشه بهتر از اینه که طرفدار انگلیس باشه. لااقل از بقیه تیکه نمیشنوه. ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
تیکهی آدمای ترسو دوشواری نداره که
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۷ ب.ظ
یه سری سیریش و کنه هم هستن هرچی جوابشون رو نمیدی نمیفهمن ...
برادر من وقتی زنگ میزنی جوابتو نمیدم یعنی نمیخام باهات حرف بزنم.
یعنی دقیقا روز اعلام نتایج یاد من افتادی که حال واحوال منو بپرسی ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط: سلام
سلام؛ خیالتون راحت ما با برد بلژیک جو گیر نمیشیم. اوکراین رو که نبردیم بخوایم عروسی بگیریم؛ بلژیک بود.
خوب اینکه شما فوتبال مردونه از ایتالیا ندیدی چیزی به ایتالیا کم یا زیاد نمیکنه. همگان به اندازه کافی دیدن..
راجب بازی دیشب هم بگم که این سبک بازی رو خیلیا میپسندن؛ فوتبال سلیقه ایه. ایتالیا قرار نیست شما رو راضی کنه، طرفداراش راضی باشن بسه.
اما فساد باشگاه ها: همین باشگاه های فاسد بزرگترین اسطوره ها رو ساختن... ۱سوال میپرسم، انصافا کسانی که اطلاعات فوتبالی دارن بگن کدوم کشوری باشگاهاش این بازیکنان رو دارن؟
پائلو مالدینی: ۲۵ سال حضور در لباس آ.ث میلان (رکورد دار حضور با لباس یک تیم در تاریخ فوتبال) ایشون هرگز لباس تیمی باشگاهی غیر از میلان رو بر تن نکرده.
خاویار زانتی: ۲۰ سال حضور در اینتر و خداحافظی با این تیم.
فرانچسکو توتی: ۲۴ سال در رم و همچنان در این باشگاه ...
جان لوئیجی بوفون: ۱۶ سال حضور در یوونتوس، جی جی حتی وقتی یووه رفت سری ب با بچه های تیم رفتن سری ب و دوباره اومدن سری آ.
مثال خیلی زیاده. دقت کنید نکته ی مهم اینه که این بازیکنا با همین تیما خداحافظی میکنن، شما کدوم کشوری رو سراغ دارید باشگاهاش اینطوری باشن؟ طرفدارای رئال لقب پسر طلایی مادرید رو به رائول گنزالس اسطوره باشگاهشون میدن، اما ایشون میره شالکه از اونجا هم السد!! و امثالهم که خیلی زیادن...
دوستان فوتبالی، دوست داشتن دل میخاد نه دلیل. اینا دلایلی برای دوست داشتن ایتالیا نیست. اما شاید کمکتون کنه که درک کنید چرا ما اینجوری اسیر ایتالیا شدیم...
بقول عادل: "هیچ قلبی نمیتونه به محض گرفتار شدن به کامشون اونا رو به راحتی از قلبش بیرون کنه"
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۷ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: یه سری سیریش و کنه هم هستن هرچی جوابشون رو نمیدی نمیفهمن ...
برادر من وقتی زنگ میزنی جوابتو نمیدم یعنی نمیخام باهات حرف بزنم.
یعنی دقیقا روز اعلام نتایج یاد من افتادی که حال واحوال منو بپرسی ...
دقیقا دو تا از دوستای من برای اینکه به خیال خودشون تابلو نشه چند روز بعد از اعلام نتایج زنگ می زدن. طرف در یک سال گذشته اصلا سراغی ازم نگرفته بود بعد از اعلام نتایج دلش تنگ شده بود. بقیه هم که زنگ و sms ندادن برای این بود که از آن ها می شنیدن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ
اسرائیلم شد رئیس کمیته حقوقی سازمان ملل !
حالا که اینطوره ریاست دانشگاه شریف هم باید بدن به من ! تا عدالت برقرار بشه !
|