|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ
افیییییش این دومیش
این از تیم پرستاره بلژیک!
زکی!
تیم بعدی لطفاً
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: میخواستم اونجا پست استرسی بذارم ترسیدم باهام برخورد فیزیکی از نوع سوم بشه. ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
: )))))))
واقعا هم ترس داره. هیشکی اعصاب نداره تو اون تاپیک 
همین آواتاراتون کم استرس ایجاد نمیکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ
و باز هم غیرت و تعصب از نوع منحصر به فرد ایتالیایی.............
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: افیییییش این دومیش
زکی!
تیم بعدی لطفاً
یه حسی بهم میگه ایتالیا قهرمانه ، یا حداقلش تا فینال میاد
حس دومم میگه انگلیس تا فینالم نمیاد ، حتی تا ۱۶ تا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ق.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: افیییییش این دومیش
زکی!
تیم بعدی لطفاً
یه حسی بهم میگه ایتالیا قهرمانه ، یا حداقلش تا فینال میاد
حس دومم میگه انگلیس تا فینالم نمیاد ، حتی تا ۱۶ تا
حست درست میگه
حست میزونه میزونه آبجی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda.n91 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: میخواستم اونجا پست استرسی بذارم ترسیدم باهام برخورد فیزیکی از نوع سوم بشه. ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
: )))))))
واقعا هم ترس داره. هیشکی اعصاب نداره تو اون تاپیک 
همین آواتاراتون کم استرس ایجاد نمیکنه 
هیچ پست استرسی نمیتونست مثل لینک کارنامه های سنجش به داوطلبای کنکور شک استرسی بده، و بعد از اینم هیچ پستی نمیتونه هیچ تاثیری بزاره!!!! چون استرسا خود به خود رفته بالا!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: میشل اوباما در مراسم فارغ التحصیلی دخترش، روی کلاه فارغ التحصیلی نوشته شده است: "بهترین هدیه ای که پدر میتواند به فرزندش بدهد، آموزش است."
حضرت محمد(ص)
دخترش نبوده. همکلاسی دخترش بوده که اتفاقا عکسش هست بعضی جاها. مسلمون هم بوده. ولی خیلی جالب بود در کل.
پی نوشت: به نظرم یه سری چیزا باید توی اون تاپیک کنکور pin بشه که هر پست به درمیون نپرسن خیلی چیزا رو :|
پی تر نوشت: فردا این موقع دارم به سال بعد فکر میکنم و گریه میکنم یا خوشحالم :-؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam az ma - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۰ ق.ظ
سلام
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هر کسی اون نکته ای که از دید اون پر رنگه تو ذهنش میمونه. ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
گفتم کلینزمن یاد تیم ملی آلمان افتادم. عجیبه که تو مانشت هیشکی طرفدار المان نیست.
کی گفته اینجا هیچکی طرفدار آلمان نیست ولی دوست دارم این دوره بلژیک قهرمان بشه چون این ستاره ها دیگه براشون تکرار نمیشه ولی آلمانیا قهرمانی تو خونشونه دوره های بعد برا آلمان
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: افیییییش این دومیش
زکی!
تیم بعدی لطفاً
بذار به تیم بخورین معلوم میشه
بلژیک اگر بازیکن داره ولی اصلا مربیش در حد بازیکناش نیست این رو از جام جهانی کاملا میشد فهمید حیف این بازیکنا زیر دست این مربی
حیف که کنته سرمربی ایتالیاست دهن من رو که طرفدار چلسی هستم بسته
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: و باز هم غیرت و تعصب از نوع منحصر به فرد ایتالیایی.............
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظرم بازی آلمان ایتالیا بشه ببینم بازم تعصب دارین
ولی خودمونیم اینجا هم عجب جو ایتالیایی هست این از صدا و سیما که باید ۹۰ دقیقه تعریف گزارشگر ایتالیاییش رو بشنویم بعد که بازی تموم شد مجری های ایتالیایی حالا که تلویزیون رو خاموش کردیم اومدیم اینجا اینم از اینجا ...
چه کابوسی گریبانمون رو گرفته
ولی زیباترین بازی جام تا این لحظه بود با اینکه برام تلخ تموم شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ق.ظ
امرووووووووز هواآاااااآااااااااا خیلییییی خووووووب بوووووووودددد ینی خوبههههه الانمممم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۳ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط: سلام
درسته نزدیک به نیم قرنه قهرمان نشد ولی تو فوتبال کسی یه تیم رو میاره پایین که تیمی که طرفدارش هست تو همین زمینه ای که اعلام میکنه تیمش سرتر باشه
ربطی نداره، خیلیها طرفدار پرتغال هستند به خاطر رونالدو، بعد مثلاً با آلمان و آرژانتین کلکل میکنند. فوتبال هست، بحث فلسفی که نیست. اینطوری همه باید در مقابل طرفدارای برزیل توو جام جهانی لال بشینن.
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پس به خاطر چشم و ابروی زیبای رونی طرفدار انگلیسی؟![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
از وقتی امثال شیرر برای انگلیس بازی میکرد من طرفدار این تیم بودم. حزب باد نیستم یه جام طرفدار اسپانیا بشم یه جام ایتالیا و بعدی آلمان.
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۰ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: آخه برادر من یکی از افتخار حرف می زنه که پرچم انگلیس رو آواتارش نباشه! اونم دقیقا رو عکس طرفدار فاینورد!
به هر حال من دقیقا نمیفهمم تعریف شما از افتخار چی هست؟
ایتالیا فقط تو کنکورای سازمان سنجش ما رتبه اول نیاورده!
ربطش به فاینورد چی بود؟ مگه من گفتم این فنچه نوهی ملکهی انگلیس هست؟
حرف من در مقابل "تمام نشدن" ایتالیا بود نه "کم افتخار بودن" ایتالیا. همچنین گفتم آخرین بار ایتالیا ۵۰ سال پیش یورو رو برده و نگفتم انگلیس هر شش ماه قهرمان یورو میشه. ولی خب اگه به عنوان مثلاً طرفدار اسپانیا میگفتم، مشکل حل بود؟ برای تمام شدن ایتالیا، نتیجهگیری باشگاههاش رو مثال آوردم. نتیجهگیری تیمملی با نتیجهگیری تیمهای باشگاهی رابطهی مستقیم داره. کل تیم ملی ایتالیا به جز ۳ بازیکن یعنی کیهلینی و بارزالی و بونوچی که اونم برای دفاع هستند، کی رو در حد قدیمای پیرلو و توتی و دلپیرو و اینزاگی و ویری و ... داره که بگم ایتالیا تموم نشده؟ به جایی برسه هم صدقه سر کونته هست. آژاکس ۴ بار لیگ قهرمانان اروپا رو برده بعلاوهی کلی جام بینالمللی ریز و درشت دیگه، پس در هر جام باید تیم بزرگی تلقی بشه؟
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ق.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: حس دومم میگه انگلیس تا فینالم نمیاد ، حتی تا ۱۶ تا
کلاً آدم روی احساساتی که stable نیست حساب باز نکنه سنگینتر هست. یه ویرایش دیگه میخورد انگلیس حتی به یورو ۲۰۱۶ صعود هم نکرده بود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۴ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پس به خاطر چشم و ابروی زیبای رونی طرفدار انگلیسی؟![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
از وقتی امثال شیرر برای انگلیس بازی میکرد من طرفدار این تیم بودم. حزب باد نیستم یه جام طرفدار اسپانیا بشم یه جام ایتالیا و بعدی آلمان.
امیدوارم تا سال ۲۰۵۰ یه جام ببره انگلیس تا لااقل طرفدارایی مثل شما جای این همه صغری کبری چیدن بتونن اون جام رو نشون بدن به طرفدارای بقیه تیم ها. 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۰ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: امرووووووووز هواآاااااآااااااااا خیلییییی خووووووب بوووووووودددد ینی خوبههههه الانمممم
نشنیدممممممممم، چیییییییییییی؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۳ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: ............
رسیده ام به کمالی که جز اناالحق نیست
کمال دار را برای من کمال پرست
هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردم زوال پرست
کمال کیهههههههه ساراااااااااا ساراااااا ساراااااااا سارااا کمااااااااال کیهههههههه این کیه ساراااااااا سارااا کمال کیههه این کیهههههه هی وای من : )))
وای خیلی خنده دار بود     سارا ما خواهان شناسایی کمال هستیم    
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۸ ق.ظ
راستی اون کاربر آخرش اهل کدوم شهر بود؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۳ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: راستی اون کاربر آخرش اهل کدوم شهر بود؟ 
شما هنوز گیر اون کاربری؟؟  
|