|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: کیا clrs رو شروع کردن به خوندن؟چه جوری میخونید؟واسه من که خیلی طول میکشه . من اول لغات رو در میارم بعد یه دور میخونم ببینم چی گفته .شما هم اینطوری میخونید؟من تازه clrs رو از دیروز شروع کردم دارم از روی ترجمه مهندس دهقان طرزه میخونم خودشون توی پستی که توی مانشت گذاشتن تاکید کردن که این دو جلد کتاب همه مطالب کتاب زبان اصلی رو پوشش میده و تعداد زیادی از دوستان هم این ترجمه رو پیشنهاد دادند اگه براتون خوندن زبان اصلی سخته پیشنهاد میدم این کتاب رو بخرید من که دیروز فصل۲ رو خوندم روان بود و مشکلی باهاش نداشتم. مقدمه ای بر الگوریتم ها ترجمه مهندس دهقان طرزه انتشارات نص البته دو جلده من فعلا جلد اولشو خریدم. موفق باشید |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - n65 - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(20 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ)mary.moj نوشته شده توسط: سلام من امروز میخوام عضوی از گروهتون بشم........تو هم بازی...فقط چون آخرین نفر اومدی تو باید گرگ بشی من فقط همین نوشته تون رو خونده بودم و نظرمو گفتم همینطوره ...
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)shadiakbari نوشته شده توسط: نمیدونم با فصل اول گسسته پوران چی کار کنم. تو دبیرستانم با استنتاج و استقرا مشکل داشتم. نمیدونم ارزش داره وقت واسش بذارم؟ یا بیخیالش شم برم فصل بعد؟ نظرتون چیه؟؟؟منم همیشه باهاش مشکل داشتم و دارم اما باید بخونیمش. چون مهمه خیلی!! وقت بیشتری میذاریم و برا همیشه یادش میگیریم! به امید خدا (۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)younes نوشته شده توسط:(20 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ)mary.moj نوشته شده توسط: سلام من امروز میخوام عضوی از گروهتون بشم........ من تازه این کتاب رو خریدم! دیگه نخون تا منم برسم ![]() البته من باید برا امتحان طراحی الگوریتمم نیپولیتان رو هم بخونم !(بنا به فرمایش استاد) |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ)n65 نوشته شده توسط:یکی از دلایل انتخاب من واسه خوندن clrs تقویت ساختمان داده و الگوریتم بود یه جورایی با یه تیر دو نشون زدنه.(20 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: قبلا ً گفته بودم...باز هم میگم من قبل شروع این کتاب راهنمایی خواستم اونموقع آقای esisonic همین نظرو بیان کردن منم با توجه به اینکه خیلی وقته از این دو کتاب دور بودمو تقریبا چیزی ازشون یادم نبود تصمیم گرفتم که این کتاب و بخونم. (۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: من تازه این کتاب رو خریدم! من الان فصل سومم فکر کنم خیلی زود به من برسی و بتونیم با هم کتابو بخونیم. (۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)younes نوشته شده توسط: به نظر من خیلی محترمانه بعضی از دوستان واقعا بیکارن میرن زبان اصلی CLRS رو میخوننشما همه تمریناتشو کامل انجام میدید؟ فصل ۵ رو هم خوندید یا اینکه حذفه؟ |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - younes - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: شما همه تمریناتشو کامل انجام میدید؟ من هر فصل رو که میخونم تا اونجایی که میتونم تمریناشو حل میکنم بعد از روی حل تمرین نگا میکنم که درست جواب دادم یا نه. فصل پنج همونطور که میدونین مربوط به احتماله ، آره یه دور خوندمش ولی زیاد بهش گیر ندادم به نظر من از فصل ۶ به بعد شیرین تر میشه. میخام ان شاالله تموم شد بعد کتاب پوران رو بخونم و تست بزنم. واقعا خوبه هم طراحی آدم خوب میشه هم ساختمان و هم قسمت گراف واسه گسسته . (البته درختها و گرافها تو جلد دوم کتاب هستن)
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ)younes نوشته شده توسط:من اول فصلایی از clrs رو میخونم بعد کنارش شروع میکنم به کتاب پوران به نظرتون اینجوری بهتر نیست بعد از هر مبحث تستی اون بحثم کار بشه؟(21 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: شما همه تمریناتشو کامل انجام میدید؟ مثلا فصل دو و سه رو که تموم کردم میخوام فصل اول پوران رو بخونم. |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ
بچه ها clrs ساختمان داده هم داره مگه؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: بچه ها clrs ساختمان داده هم داره مگه؟؟؟بله clrs شامل پشته ها، صف ، لیستهای پیوندی ، درختها ، گراف ، مرتب سازی و... هست که مربوط به ساختمان داده اند. اصلا بخش سوم جلد اول این کتاب عنوانش ساختمان داده ست. |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ
مهندسین جواب منو ندادین! فصل ۳ گسسته گریمالدی که راجع به استقراست لازمه بخونی؟ |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - ghaderiyaser - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
استقرا به صورت مستقیم ازش سوال نمیاد. ولی برای فهم مسایل گسسته و حتی نظریه لازمه. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: استقرا به صورت مستقیم ازش سوال نمیاد. ولی برای فهم مسایل گسسته و حتی نظریه لازمه.ممنون یه سوال دیگه من طبق پارسه فعلا۲۵٪ اول رو میخوام بخونم شما که تجربه خوبی دارین به نظرتون من الان که فصل ۲ گریمالدی خوندم برم سراغ کتاب تست و یه تعدادی تست از این فصل بزنم یا نه برم ۲۵٪اول (که تا فصل ۵ میشه)کامل بخونم بعد برم سراغ کتاب تست؟ |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - ghaderiyaser - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
اگه دور اول هستید، اول ۲۵ درصد رو بخونید بعد تست. ولی اگه تو گسسته مهارتتون خوبه تست بزنید. |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - شبگرد - ۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ
بچه ها به نظرتون اگه شبکه را با راهیان ارشد شروع کنم خوبه؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - SaMiRa.e - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ)شبگرد نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون اگه شبکه را با راهیان ارشد شروع کنم خوبه؟ چراپارسه را نمیخونید ؟ |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: بچه ها clrs ساختمان داده هم داره مگه؟؟؟بله clrs شامل پشته ها، صف ، لیستهای پیوندی ، درختها ، گراف ، مرتب سازی و... هست که مربوط به ساختمان داده اند. اصلا بخش سوم جلد اول این کتاب عنوانش ساختمان داده ست. اوکی. مرسی. فکر کردم کتاب جدایی با عنوان ساختمان داده داره! پس همون کتاب طراحی الگوریتم ها ست که مطالب ساختمان رو داره.
|