|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مهر ماه - sara417 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
بچه امکانش هست بدون اینکه آزمون pse پارسه را انجام بدیم، سوالاتشو داشته باشیم؟ من وقت ندارم ازمون دوره اول انجام بدم؟ سوالاتش چه جوری؟ مث حضوری هستش؟ پاسخ ندیم چیزی از دست نمیدیم؟؟؟ یکی راهنماییم کنه مرسی |
گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)sara417 نوشته شده توسط: بچه امکانش هست بدون اینکه آزمون pse پارسه را انجام بدیم، سوالاتشو داشته باشیم؟خیلی وقتگیر نیس ازمونش ۱ ساعت هم وقت نمیگیره |
|
گروه درسی مهر ماه - عزیز دادخواه - ۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ق.ظ
مهر تموم نشده سی و هشت ساعت و نیمش مونده. توی همن وقت قدیما درس پاس میکردیم.حرفای کلیشه ای که تا لحظه آخر بجنگیم و این حرفا، بی مزه شده بس که گفتیم.اما کسی که از امروز بگه مهر تموم شد، از الان یه فاتحه واسه آبانش هم بخونه. |
RE: گروه درسی مهر ماه - sara417 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط:(29 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)sara417 نوشته شده توسط: بچه امکانش هست بدون اینکه آزمون pse پارسه را انجام بدیم، سوالاتشو داشته باشیم؟خیلی وقتگیر نیس ازمونش ۱ ساعت هم وقت نمیگیره مرسی این همه درس یک ساعت؟؟ مگه واسه هرکدوم چندتا تست گذاشتن؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - sahar_rostami2 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
من بودجه بندیه پارسه رو میخوام،کسی نداره؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من بودجه بندیه پارسه رو میخوام،کسی نداره؟ سلام دوست عزیز |
RE: گروه درسی مهر ماه - sahar_rostami2 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(29 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من بودجه بندیه پارسه رو میخوام،کسی نداره؟ وای چه سریع مرسی ![]()
|
|
RE: گروه درسی مهر ماه - software94 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ
هی گفتن بوی مهر امد.بوی مدرسه.ما بورو حس نکرده مهر تموم شد ![]() دیگه تاپیک ماه نزنید تاپیک کنکور ۹۴ راه بندازیم که تا کنکور پایدار باشه. |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - ehsansjs - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
همش تابستون با خودم میگفتم بزار مهر بیاد همچین درس بخونم که.... ولی مهر اومد و رفت و من همچنان دارم امروزو فردا میکنم و هرروز ی داستان و وقفه ای پیش میاد که...... تازه کلی هم از برنامم عقب موندم حالا نمیدونم چجور میخام برسونم خودمو
|
|
گروه درسی مهر ماه - athenaa - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
دوستان عزیز بشینین سر و درس و مشقتون دیگه .... |
RE: گروه درسی مهر ماه - kingmax - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: دلم برای مدار منطقی تنگ شده ..کاش ایتی هم منطقی داشتشما باب اسفنجی نگا میکنی ![]()
|
RE: گروه درسی مهر ماه - Mahyar.ghi - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: مدرسانی ها بگن چقد از سر فصل رو خوندن؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - abji22 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
به به چ هوای خوبی |
گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ)sara417 نوشته شده توسط: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط:۶ تا تست درس زبان هم نیست اصن تو ازمونش |
|
گروه درسی مهر ماه - ریحان - ۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
واییی خیلی بده تستهاش..البته اولین بار که من تستشو میزدم دیدم سخته انگار و خب چون خیلی هم خسته شده بودم که درسنامشو همون موقع تموم کرده بودم تستهاشو روخونی کردم.میفهمیدم کاملا که چی شده...اما اگه میخواستم خودم جواب بدم نمیتونستم...مخصوصا اوایلشو.....اما حالا که لمش اومده دستم فردا صبح میخوام دوباره بشینم سرش خودم حل کنم. دوستان بارسه ای سیستم عامل چیکار کردین؟ من حس میکنم این فصلش ذاتا کمی سخته چون برنامه نویسی حرفه ای میخواد بلد باشیم تا بتونیم حالات مختلف سوییچ کردنها بین دوفرایند رو بلد باشیم تا بتونیم مشکلات برنامه رو بفهمیم...و خب ممکنه بعضی وقتها نتونیم همه اون شرایط مختلفو بیدا کنیم...برای همین با اینکه خوندم کامل و لی حس میکنم تست این مبحث رو جواب دادن ریسکه....مگه خیلی اسون باشه؟ شماها نظرتون چیه؟؟؟؟؟ |