تالار گفتمان مانشت
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - SaMiRa.e - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ)elham joon نوشته شده توسط:  کتاب مهندسی نرم افزار چی پیشنهاد میدین؟

کتاب پوران کتاب خوبیه ،‌ البته با توجه به کمبود وقتی که هست .

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ق.ظ

مدار،سیستم عامل ،پایگاه رو خوندم البته بدون تست...همین!!!! کلا ی روز در میون ی چی میخونم!!!! اما اشتباست..

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - samaneh_aftab - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ق.ظ

بچه ها سوالای دانشگاه آزاد ۵ سال اخیر با حل تشریحی را از کجا میتونم تهیه کنم؟
کتابی هست؟

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ق.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:  بچه ها سوالای دانشگاه آزاد ۵ سال اخیر با حل تشریحی را از کجا میتونم تهیه کنم؟
کتابی هست؟

کتاب گسترش علوم پایه
مجموعه سوالات کنکورهای کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر (مهندسی کامپیوتر و مهندسی It. )
پنج سالشو نمیدونم ولی فکنم ۷ سال به بالاس

اساتیدی که زحمت حلش رو کشیدن
مهندس آرمان مهربخش
مهندس عباس شفیعی
دکتر مسعود نیکوکار
مهندس حمیدرضا مقسمی
مهندس هادی یوسفی
دکتر علی برومند نیا
دکتر محمد حسین رضوانی

با این اساتید هم خیالتون از حلیاتش فکر کنم راحت باشه
در کل موفق باشین
خواندن این کتاب رو هم برای دوستای سراسری هم توصیه میکنم زیرا پاسخ بعضی ازسوالات بصورت سریع الجواب هستش همون پاسخ تستی خودمون که خوبه بعضیا تویه سراسری به دردمون میخوره
دوستایی که دروس رو حداقل یکبار هم بصورت روزنامه خوانده باشند به راحتی روش حلیات رو فرا میگیرند Heart

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - samaneh_aftab - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ق.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ق.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  کتاب گسترش علوم پایه
مجموعه سوالات کنکورهای کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر (مهندسی کامپیوتر و مهندسی It. )
پنج سالشو نمیدونم ولی فکنم ۷ سال به بالاس

ممنون
این کتاب فقط کنکورای دانشگاه آزادو داره؟
چون سراسری را که از امسال برای هر سالو جدا کرده بود

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ

Big Grinبه کتاب خونه مراجعه فرماید بنده خلی وقت پیش گرفتم و ساله آخرو تکی گرفتم
ماله آزاد رو

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ

سلام دوستان همگی خسته نباشید،از دوستان عزیز کسی میدونه تو این فرصت کم زبان چی باید بخونم؟۵۰۴ فرصت نمیشه خوند آیا تست های ۷ سال کنکور دانشگاه آزاد رو بزنم کافیه به نظرتون؟؟

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ

فقط لفات ۵۰۴
[attachment=10614]
(02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:  سلام دوستان همگی خسته نباشید،از دوستان عزیز کسی میدونه تو این فرصت کم زبان چی باید بخونم؟۵۰۴ فرصت نمیشه خوند آیا تست های ۷ سال کنکور دانشگاه آزاد رو بزنم کافیه به نظرتون؟؟
۵۰۴ حداقل لغاتش رو حفظ کنید بعد امتحان میفهمید که چه تاثیری داشت ۵۰۴
وقت خیلی زیادی نمیخواد هروز شب ۳۰ تا حفظ کنی نیم ساعت وقتت رو میگیره و ۱۷ روزه تموم میشه ۱۰ ساعت هم واسه یبار دوره کردن بزار (۱۷*۰/۵)+۱۰=۱۸/۵ ساعت تاکید میکنم قصد نکن تویه ۲ روز حفظ کنی چون زود حوصلت سر میره سعی کن طی ۱۷ روز باشه ماندگاریش زیاد میشه
نصفش رو رد کردی دیگه تمومه اولش یکم سخته تویه ۱۷ روز متوجه نمیشی ولی آسون حفظت میشه همم ماندگاریش زیاد میشه
دوستان اگر بالا نتونستین دانلود کنید از این لینک هم میتونید استفاده کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

تست های کنکور سال قبل هم که خیلی لازم هست

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - rise 90 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  ۵۰۴ حداقل لغاتش رو حفظ کنید بعد امتحان میفهمید که چه تاثیری داشت ۵۰۴
وقت خیلی زیادی نمیخواد هروز شب ۳۰ تا حفظ کنی نیم ساعت وقتت رو میگیره و ۱۷ روزه تموم میشه ۱۰ ساعت هم واسه یبار دوره کردن بزار (۱۷*۰/۵)+۱۰=۱۸/۵ ساعت تاکید میکنم قصد نکن تویه ۲ روز حفظ کنی چون زود حوصلت سر میره سعی کن طی ۱۷ روز باشه ماندگاریش زیاد میشه
نصفش رو رد کردی دیگه تمومه اولش یکم سخته تویه ۱۷ روز متوجه نمیشی ولی آسون حفظت میشه همم ماندگاریش زیاد میشه

تست های کنکور سال قبل هم که خیلی لازم هست
نصراله خان ممنون بابت فایل ولی این فایل باز نمیشه مشکل از گیرنده س یا فرستنده؟

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - ۱-۱ - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ

سلام
برای ارشد آزاد به ترتیب چه درسایی بالا زدن خیلی مهمه؟

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ

بچه‌ها به نظرتون اگه معماری ۰ بزنم بقیه رو ۵۰ بزنم، شبکه قزوین میارم؟ میخوام معماری نخونم.

خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - maryam deilamirad - 02 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ

نظریه و الگوریتم تموم کردم ساختمان داده کمی مونده سیستم عامل تا نصفه خوندم پایگاه هم همینطور ساختمان گسسته هم کم و بیش ... لغت زبان هم از لینکی که یکی از دوستان دادن از فردا شروع می کنم به خوندن لغتها..
به نظرتون می رسم مهندسی نرم افزار و بخونم؟؟

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - elham joon - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ق.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ)maryam deilamirad نوشته شده توسط:  نظریه و الگوریتم تموم کردم ساختمان داده کمی مونده سیستم عامل تا نصفه خوندم پایگاه هم همینطور ساختمان گسسته هم کم و بیش ... لغت زبان هم از لینکی که یکی از دوستان دادن از فردا شروع می کنم به خوندن لغتها..
به نظرتون می رسم مهندسی نرم افزار و بخونم؟؟

مریم جون سلام
تا هرجا رسیدی بخون.راستش بچه ها لطف کردن کتاب معرفی کردن اما نمیدونم میرسم بخونم یا نه
اما با شرایطی که شما دارین به نظر من تا هر جا تونستید بخونید.
موفوووووووق باشیمSmile

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ق.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  بچه‌ها به نظرتون اگه معماری ۰ بزنم بقیه رو ۵۰ بزنم، شبکه قزوین میارم؟ میخوام معماری نخونم.

منم واسه سراسری نخونده بودم الانم نمی خونم همینارو درست بخونیم که بالا بزنیم خیلی خوبه ..اگه همه ی درسارو ۵۰ بزنید ۱۰۰% قبولییدWink

RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - virtual girl - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ق.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  بچه‌ها به نظرتون اگه معماری ۰ بزنم بقیه رو ۵۰ بزنم، شبکه قزوین میارم؟ میخوام معماری نخونم.

آره قطعن قبولی .
همین یدونه درس رو میخواستی بخونی اونم زدی زیرش ! Smile