|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ
اینهمه تبلیغات الکی واسه جلوگیری از ریزش مو میکنن گول نخورید ها !!! من خودم یه فریب خورده ام !!
تنها راهش اینه بهش بی اعتنایی کنی !! اگه دچارش شدین اصلا تحویلش نگیرین !!
بابا دیگه شهاب حسینی هم داره کچل میشه ... اصلا کچلی مده !!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: حتی با فالوده شیرازی؟ ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اگه فالوده به حافظ دادی اونجاست که از رباعیاتِ خیامِ شیرازی واست میخونه! "بنشین و دمی به شادمانی گذران" ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۰۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: اینهمه تبلیغات الکی واسه جلوگیری از ریزش مو میکنن گول نخورید ها !!! من خودم یه فریب خورده ام !!
تنها راهش اینه بهش بی اعتنایی کنی !! اگه دچارش شدین اصلا تحویلش نگیرین !!
بابا دیگه شهاب حسینی هم داره کچل میشه ... اصلا کچلی مده !!!
این کارا که نمیخاد. والا هر چی کچل تو فامیل داشتیم با ۴ و۵ تومن بذر مو خریدن و "کاشت" و "داشت" رو انجام دادن و الان دارن "برداشت" میکنن محصولشونو؛ حتی محصول بیشتری درو میکنن بنسبت مو اوریجینالها!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ق.ظ
دوستان کسی در مورد یادگیری عمیق تو پردازش زبان طبیعی اطلاعاتی داره ؟
چن وقت پیش مقاله ای رو میخوندم برای استنتاج گرامر که یه اشاره کرده بود به یادگیری عمیق. کنجکاو شدم بدونم چیه ولی هرچقدر مقالات رو که میخونم حتی الفبای یادگیری عمیق هم جا نمیفته برام،؛ چه برسه به مفاهیم پیچیده اش!
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید تو پیام خصوصی کمکم کنید. طبیعتا تو این تاپیک که نمیشه توضیح داد ولی اگه همینجا هم بشه و از نظر مدیران ایرادی نداشته باشه ممنون میشم یه کم توضیح بدین بهم. خیلی کلافه ام کرده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: دوستان کسی در مورد یادگیری عمیق تو پردازش زبان طبیعی اطلاعاتی داره ؟
چن وقت پیش مقاله ای رو میخوندم برای استنتاج گرامر که یه اشاره کرده بود به یادگیری عمیق. کنجکاو شدم بدونم چیه ولی هرچقدر مقالات رو که میخونم حتی الفبای یادگیری عمیق هم جا نمیفته برام،؛ چه برسه به مفاهیم پیچیده اش!
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید تو پیام خصوصی کمکم کنید. طبیعتا تو این تاپیک که نمیشه توضیح داد ولی اگه همینجا هم بشه و از نظر مدیران ایرادی نداشته باشه ممنون میشم یه کم توضیح بدین بهم. خیلی کلافه ام کرده. ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
بی زحمت یک F5 بزنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: دوستان کسی در مورد یادگیری عمیق تو پردازش زبان طبیعی اطلاعاتی داره ؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید تو پیام خصوصی کمکم کنید. طبیعتا تو این تاپیک که نمیشه توضیح داد ولی اگه همینجا هم بشه و از نظر مدیران ایرادی نداشته باشه ممنون میشم یه کم توضیح بدین بهم. خیلی کلافه ام کرده. ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
اگه از DBN ها استفاده کرده میتونید مقاله معروف hinton که سال ۲۰۰۶ داد رو بخونید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگه از DBN ها استفاده کرده میتونید مقاله معروف hinton که سال ۲۰۰۶ داد رو بخونید.
چقدر این مقاله جامع و کامله.
خیلی ممنون از کمکتون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این خیلی خلاصه تر ولی خب آموزشش برای پردازش تصویر
این هم در مورد شبکه های کانولوشن برای بینایی ماشین
برای NLP
یه کوچولو در مورد شبکه های عصبی مطلب بخون بعد برو سراغ مباحث مربوط به deep
این وبلاگ فارسی یه مفاهیمی رو گفته ان شاءالله بدردت بخوره .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: سلام
جهت اطلاع همین الان مریخ در نزدیکترین فاصله ممکن از زمین قرار گرفته (مقابله سیارهای)، یعنی الان زمین دقیقا بین مریخ و خورشید تو یک راستاست و با چشم غیر مسلح هم قابل دیدنه، خیلی قشنگه، بزرگتر و درخشانتر از بقیه ستارهها و با رنگ مایل به قرمز کاملا خودشو متمایز کرده! یازده سال از آخرین رویارویی نزدیک مریخ و زمین گذشته و تا دفعه بعدی خیلی فاصلهست! سعی کنید حتما ببینید! فوقالعادست!
سلاااااااااااااااااااااام
خوش اومدیییییین به مانشت آقای مایلستوووووون...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ
یه سری مشکلات هست توی زندگی که کنکور در برابرش هیییییچه. نتیجه ی کنکور میشه ساده ترین نگرانی آدم. چون راه حل داره.
خدا قسمت هیشکی نکنه.
گاهی چقدر الکی سر مسائل کوچیک غصه میخوریم، غافل از این که شرایط خیلی بدتری ممکنه برامون پیش بیاد.
یا غیاث المستغیثین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: یه سری مشکلات هست توی زندگی که کنکور در برابرش هیییییچه. نتیجه ی کنکور میشه ساده ترین نگرانی آدم. چون راه حل داره.
خدا قسمت هیشکی نکنه.
گاهی چقدر الکی سر مسائل کوچیک غصه میخوریم، غافل از این که شرایط خیلی بدتری ممکنه برامون پیش بیاد.
یا غیاث المستغیثین
اون پست قشنگ دیروزتون: ("ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﯿﺪ.. ﺍﮔﻪ ﺩﻟﺶ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﻪ.. این بزرگترین کمکه..")
کاملا تاثیر خودشو گذاشته، دوستان فقط سپاس میذارن و هیچی نمیگن؛ قبلا وقتی یک نفر از این پست ها میذاشت، همه (از جمله خودم) میومدن با جمله های مثبت و ... همدردی میکردن. ولی الان با سکوت همدردی میکنن و تاثیرشم قطعا بیشتره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۷ ب.ظ
ازعزرائیل پرسیدند:
تابحال گریه نکردی زمانیکه جان بنی آدمی را میگرفتی؟
عزرائیل جواب داد:
یک بارخندیدم،
یک بارگریه کردم
ویک بارترسیدم.
."خنده ام" زمانی بودکه به من فرمان داده شد جان مردی رابگیرم،اورادرکنارکفاشی یافتم که به کفاش میگفت:کفشم را طوری بدوز که یک سال دوام بیاورد! به حالش خندیدم وجانش راگرفتم..
"گریه ام"زمانی بود که به من دستور داده شدجان زنی رابگیرم،او را دربیابانی گرم وبی درخت وآب یافتم که درحال زایمان بود..منتظرماندم تا نوزادش به دنیا آمد سپس جانش را گرفتم..دلم به حال آن نوزاد بی سرپناه درآن بیابان گرم سوخت وگریه کردم.."ترسم"زمانی بودکه خداوندبه من امرکردجان فقیهی را بگیرم نوری ازاتاقش می آمد هرچه نزدیکتر میشدم نور بیشترمی شد وزمانی که جانش را می گرفتم ازدرخشش چهره اش وحشت زده شدم..دراین هنگام خدا وندفرمود:
میدانی آن عالم نورانی کیست؟..
او همان نوزادی ست که جان مادرش راگرفتی.
من مسئولیت حمایتش را عهده دار بودم هرگز گمان مکن که باوجودمن،موجودی درجهان بی سرپناه خواهد بود..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۰ ب.ظ
چقد زمان اینجا زودتر از واقعیت گذشته!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ
یه ایمیل اومده برام
هفته بعد برای مصاحبه باید بیام تهران ... چه استرسی گرفتم آخر شبی ...
حالا چی بپوشم !!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: یه ایمیل اومده برام
حالا چی بپوشم !!!
بیزحمت اگه میشه یه گزارش کامل بعدش به ما تحویل بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 04 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: یه ایمیل اومده برام
حالا چی بپوشم !!!
اینقدر مصاحبه رفتم که دیگه حسابش از دستم رفته و دیگه موقع مصاحبه رفتن با خیال راحت می رم انکار خونه خودم می رم بدون ذره ای استرس !
|